Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Ar Lielam Krutim! Vismaz 3 Izmers!
Ierakstīts
1 hour ago, hei said:

Atsauksmēs ir aprakstīta.

Iemet lūdzu linku, uz to kuru domā. Šajā threadā neviena Ļena nav minēta, ja vien nedomā Ļeru un pēdējā Ļena, kas ir citos threados arī neizskatās, ka atbilstu specifikācijai.

Abort, atradu otrā sadaļā to Ļenu, kuru biji domājis.

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
2 hours ago, Konfekshu_meistars said:

Nu no prostitutas neko mega gudru jau ari nevajadzetu gaidit 😂

Abi pārgudri dirsēji - Kristiānai ir taisnība visās frontēs: 1) viņa to raksta citām meitenēm nevis jums. Jums ne no kā nav jāuzmanās. 2)Acīmredzot bija iemesls kāpēc viņa tā saglabāja cilvēku, un baigie paskaidrojumi nav nepieciešami, kāpēc viņš bija kreisais. Citas meitenes, ja tā grib, var šo numuru arī uztvert kā 50/50 (nebija paskaidrojuma, varbūt nebija nekas tik traks), jūs tam nevajadzētu raustīt ne vismazākajā mērā. Abiem (un ne jums vienīgajiem šeit) gan ir tik svarīgi pazemot meitenes "jo atkal stulbā prostitūta, lolz". Jā, dažas meitenes varbūt nav gudrākās un tāpēc šāda nodarbe, dažas dzīve piespiež un visvisādi citi iemesli, bet viņas ir tikai cilvēki un jums tas nedod nekādas tiesības viņas pazemot. Viss, ko tādejādi izdarat, ir sevi parādat kā par sevi nepārliecinātus ākstus.

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Skeptiski skatos uz šo komentāru, no jauna profila, bet nu interesants numurs šeit pagadījies...

Izklausās, ka tas nr. ir tavējais  :D  :D  ... man nekas skeptisks tur neizskatās - meitenēm nav lielas intereses būt šeit reģistrētām un komentēt tēmas ar dažiem izņēmumiem. Tādejādi pilnīgi normāli - bija slikta pieredze, piereģistrējās un atstāja info. Ko gan viņa iegūtu, ja tie būtu meli, grib paturēt tikai sev izcilu klientu?  :lol:  :lol:  :lol:

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.