Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Prasu padomus
Ierakstīts

Kad biju jaunāks centos tikt pie jaunākām , bet laikam un pieredzei augot acis tomēr krīt uz mazliet vecākām. Iespējams tas ir tikai mans viedoklis. Bet tomēr ņemot vērā pieredzi ar dažādām fejām un dažādiem viņu vecumiem es tomēr dodu priekšroku darbonēm, kuras nu jau ir tuvāk manam vecumam, vai pat vecākas. Nesen bija dzimumdiena 41 un joprojām iepazīstu sevi un uzzinu jaunas lietas un trikus, kā iepriecināt sevi un potenciālos partnerus.                   Gribētos piebilst par visu zinošajiem censoņiem , vai tiešām jūs visu par savām vēlmēm un spējām esat pārliecināti? Varbūt nav pareizā diena, varbūt noskaņojums utt.  Varbūt viela pārdomām🤷🏻

Prasu padomus
Ierakstīts

Pēc savas pieredzes varu teikt, ka man sākot šīs gaitas ar negāja spoži, tas jau laikam lielākajai daļai ir tā🤷🏻. Bet izgāšanos bija diezgan ar dažādiem iemesliem, bet ar laiku sapratu savas vēlmes un iespējas. Un ja godīgi padomus šajā jomā laikam nav jēgas ne prasīt, ne dot. Ir pašam jāmēģina un jāsaprot kas un kā. 

Maza Auguma Meitenes
Ierakstīts

Sveiki visiem. Vēlējos apjautāties šajā tēmā. Tā kā reti dodos šādos izgājienos un attiecīgi uz galvaspilsētas pusi, tad tuvojas tas laiks, kad būs tur. Un vēlējos uzzināt par jaunumiem, iespējām, kuras ir pieejamas. Jo sludinājumos ne visas raksta īstos augumu un svara parametrus, vai vispār neraksta. Ceru uz kādu ieteikumu. Paldies. 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.