Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai

Kur jūs bāžat savu degunu lieli rakstītāji? Gudri runāt nezinot kā ir patiesībā! Fantazēt jums pārāk patīk :D un rakstīt kaut kādu huiņu tikai tāpēc ka kādam nedaru tā kā grib vai arī sadzērušies ka lopi nākat un nekas nesanāk jums tā nav mana problēma! Un it īpaši tiem kam tiek pateikts ka viss ar gumiju atnāk un vēl kko prasa bez nodarbes vidū! Un ja atsaku. Tāpēc jārunā apkārt kaut kāda huina kā nemaz nav? Pieaugat Lielie zubrillas kas neko nav spējīgi darīt ka te sēdēt un rakstīt visādu murgu par visām! Kā arī Moderatoram kuram liku izdzēst šo topiku kur ir mana personīgā informācija redzama! Skatos ka būs jāiet uz policiju un jāraksta iesniegums! 

Protams! Es zinu ka var izdzēst! Tāpēc arī jautāju! Un kā reiz tiešām tik ātri jau neparādīšos! Jo esmu nopietnās attiecībās un kā arī daudz citas privātās lietas! Tāpēc pazūdu no aprindas un dodu iespēju kādai citai strādāt! :D tāpēc lūdzu izdzēst! P.s pietam nevēlos lai mans email un tel kontakti konfigurē šeit ne jebkur citur!:) Paldies.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.