Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Veronica Cheshire
Ierakstīts
On 2021.10.8. at 12:30, xtris teica:

Neatceros,ka būtu solījis atbalstīt tevi. Kad pirku maksāja apmēram x 9 mazāk....

Otrkārt es rakstīju 0,0123 kas ir tieši 10x mazāk.

Tev nevajag ķēpāties ar kripto pie tik vājas matenes!

Es jau neteicu, ka solīji😀

sorry sanāca pārrakstīties - 0,0123 ir 588€.

Izskatās, ka Tev pašam gan ar matemātikas, gan kripto pārzināšanu ir švaki, ja pat nezini vērtību tam ko saki😀😀

tā teikt - ja nav ko teikt, tad nevajag neko teikt 👍

Veronica Cheshire
Ierakstīts
pirms 2 stundām, xtris teica:

Vai nu vīrs ir gana finanšu-pratīgs un tādam sūdam neņems,vai arī ir jau paņēmis 33 citām Verkām un notriecis visu ko var. 

Šajā gadījumā romantiski būtu paņemt uz stundu un visu šo laiku izmantot stāstam par jūtām :)

Romantiķis no xtras. Tas ir kas nebijis,es laikam arī noziedošu kādu 0,0123 BTC. Ziniet,ja kāds kaut ko ĻOTI vēlas tad Pasaule sadodas rokās....

Šobrīd 0,124 BTC ir 588€, Tev atsūtīt kontu?

29457197
Ierakstīts
pirms 17 minūtēm, sandris777 said:

Ja kāds arī pretendē uz kādu idiotisma titulu, tad tas ir šis forums. Tikai Letiši pat šāda satura forumā izdomās kādu huiņu kā izpist smadzeni otram letišam. Tā vietā lai konstruktīvi domātu par šī foruma patieso tēmu, izdomā kautkādus debīlus noteikumus, noformējumus trūkst vēl tikai MK noteikumu kā pareizi aizpildīt postus xtra.lv Jums problēmu dzīvē nepietiek? Cilvēks normāli uzprasīja, ar numuru utt. Tak saprotams, ka prasa atsauksmi ja kāds ko zin. Ko vēl vajag? pusstundu sēdēt lai noformētu tēmu? Es pats pamēģināju ko formēt: foruma softs ir pagājušā gadsimta šedevrs: nekas nelādējas, formātus neņem pretīm utt... Pašiem vajag iemācīties kā pareizi forumu veidot nevis dirst te...   

Nu nezinu gan, pats vakar pirmo reizi liku postu, no telefona Max 3min aizņēma laiku

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.