Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
18-20 Gadīgas
Ierakstīts
31 minutes ago, disjecta said:

Fake. При приезде на место не отвечает. Подумал может занята, написал с другого номера, как будто новый клиент, ответила сразу же, но когда написал, что могу приехать через 10 минут, ничего не ответила и стерла переписку. Зачем кому-то заниматься подобным бредом и тратить деньги на объявления не знаю, видимо скучно кому-то живется

Paldies par info.

ХУЛИГАНКА 27126494
Ierakstīts

Čau,

Šo matūri ir kāds dancinājis?

======================

Текущая сучка, вечно хотящая жаждет развратных, неистовых приключений с щедрым мужчиной. Обожаю долгие ласки, пальчики могут гулять в моей аппетитной попке и писечке, которая всегда ненасытна... Жаждущий ротик сделает глубокий минет с проглотом спермы... Места нету. Пишите ТОЛЬКО в Whatsapp 27126494

Top 1
Ierakstīts

Atdeve, attieksme un patīkama komunikācija ir pat svarīgāka par superglamūrīgo un 90-60-90! Un ja nav bail, pasaki, kas tad ir tavs top1!

Nav tāda Top1, visas apnīk.

Top 1
Ierakstīts

Bija viens te safanojies par Melooni, sadziedāja visādas slavas dziemas. Ja patīk NERD stila dāmas un dzīvē maz mīlas prieki baudīti ar simpātiskām daiļavām, tad būs ok, atdeve par 1000 %, bet nekas vairāk.

18-20 Gadīgas
Ierakstīts

AAA+, man messenger no tevis neuzrādās neviena ziņa. Pārbaudi vai ir nosūtīts vai nosūti vēlreiz, citreiz gadās kā xtra nogļuko un vai nu aizsūta 3 vienādas ziņas vai nenosūta vispār.

Ja Kaķis tā saka, tad tā ir. Sorry :D

Ko tur attaisnojies....sučka, ja neatbild

Es tomēr skatos uz to savādāk, man viņas tomēr ir un paliek dāmas. Apsaukāt netaisos...tas lai pliek citu ziņā.

18-20 Gadīgas
Ierakstīts

Diennaktī ir tikai tik cik ir brīvu stundu, ja grib kvalitātivu pakalpojumu visus uzreiz apkalpot nevaru. Var arī sarunāt iepriekš caur šejieni lai garantēti rezervētu laiku.

Sorry rakstiju PM, bet atbildi tā arī nesņemu. Tas nav pārmetums,bet tomēr.....!!!!

Kristina 287264** No Intim.lv
Ierakstīts

Sveiki cīņu beidri,

Skatos te normāls faits izcēlies dēļ šīš dāmas, iemetīšu savu atskuksmi.

Salasijos viena lietotāja atsuksmes un steigā aizskrēju ciemos, protams paņēmu visu pakalpojumu klāstu jo pirms nedēļas mnogles darīšanām gribējās vēl noraut relaxu :D

Sazvanīt bija viegli, iepriekš viens user  rakstija par to laiku saskaņošanu, tā ņemšanaās un pārskaņošana, bija kādi trīs mēģinājumi mani iegrozīt neatbraukušo klientu vietā, es pēc dabas mierīgs, tapēc mani tas īpaši neķer un pateicu ka būšu norunātajā laikā.

Protams satiekot dzīvē bildes atbilst realitātei 30 %, fotošops konkrētākais, turklāt galīgi nesakopusies , līdzpaņemtās drēbes stāvēja melnajos atrkritumu maisos.

Tā kā biju vēl aizņemts  parlēli ar savām darīšanām tad domāju ka viņa steidzas dēļ manis, bet izlasot vienu no šī posta komentāriem sapratu, tur galvā ierubijies skaitītās (tāds par ko user  forša meitene runāja kādus 5 gdus iepriekš).

Naudas nav žel, tā nāk un iet, pakalpojuma kvlitāte gan so so...domājiet paši!!!!!!

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.