Ļoti sakarīgs variants. Foto atbilst, viņa nav tieva, bet nav arī resna, kā arī pati to raksta. Seja tāda čigāniska/latino tipa -tīri sexy. Augums ir tāds BB, bet vispār kopts un patīkami formīgs. Viegla komunikācija. Bet minets... mmmm Varētu būt 9/10 vai pat 10/10 vismaz man. Neko citu no piedāvātā pat neprasīju. Neiebilst ja padrāž dziļajā rīklē utt Viens no pēdējā laikā vislabāk ieguldītajiem oranžajiem papīriņiem
Da ne v ekonomiji delo bilo, a v pizdeze cto eta koza tipa zajevljajet cto ahujennij sex-guru predlagajet celij spisok vsjakogo cto delaet a v realje nehuja neumejet...
Šodien zvaniju, piedāvā pati atbraukt uz manu vietu un tikai. Es piedāvāju aizbraukt pakaļ un kopā aizbraukt uz viesnīcu: viņa tā nedarot, tikai pasūti viesnīcu un tad gaidi kas ieradīsies Man tas likās aizdomīgi tapēc nepiekritu
Pamēģināju tikai dēļ plašā pieejamo izvirtību klāsta, jo sevi pozicionē kā baigo "speciālisti" Realitāte diemžēl, kā jau ierasts bija šausmas un ārprāts Pat pēc tam palika drusku šķebīga dūša. Izskats ir šaušalīgs: resna, noļukusi, sarkans ģīmis. Sūkāt nejēdz absolūti vispār neko nejutu, neko nemāk, pozas izvēlas nejēdzīgas, pzdc pilnīgs. Vienkāršs appisiens kur tiek pievilināts ar šķietamajiem seksa talantiem. Izmaksas: oranžais par 1/2h 70h Es pat par velti otro reizi nebrauktu
Pēc tik neapmierinoša pasākuma aizgāju pie netālu esošās masieries Vanessa403 no 4sex(20425868) ar jaukajām krutīm. Tur pa diviem zilajiem viss bija kārtībā, 1h ar labu uzbudinošu masāžu, mutisko un klasisko.
tu toties esi tipisks monitora varonis... Aiz monitora ahujennijs orjols, bet kā satiktos dzīvajā uzreiz lūpiņa sāktu raustīties... šitādu tipiņu tagad pilna lettlande. Laikam tik ļoti gribas bibi pasūkāt, ka kautkāda neizskaidrojama agresivitāte pret svešiem vīriešiem 🤣
Nav gan pamatoti. Galvenā jebkura foruma jēga ir komunikācija, un ja ir saprotams ko vēlējās jūrnieks, tad jebkuriem papildus noteikumiem zūd loģiskais pamatojums. Forumā piemēram nepieciešamas daudz svarīgākas lietas nekā noformējums: konfidencialitāte. Labi, ka beidzot neļauj skatīties tēmas nereģistrētiem lietotājiem, bet vēl ir jābūt opcijai dzēst profilu ar visiem ierakstiem no šī profila. Tas šeit nav iespējams, tapēc ieraksti paliek. Tas ir patiešām svarīgi, nevis cik skaisti pieliktas bildītes.
Ja kāds arī pretendē uz kādu idiotisma titulu, tad tas ir šis forums. Tikai Letiši pat šāda satura forumā izdomās kādu huiņu kā izpist smadzeni otram letišam. Tā vietā lai konstruktīvi domātu par šī foruma patieso tēmu, izdomā kautkādus debīlus noteikumus, noformējumus trūkst vēl tikai MK noteikumu kā pareizi aizpildīt postus xtra.lv Jums problēmu dzīvē nepietiek? Cilvēks normāli uzprasīja, ar numuru utt. Tak saprotams, ka prasa atsauksmi ja kāds ko zin. Ko vēl vajag? pusstundu sēdēt lai noformētu tēmu? Es pats pamēģināju ko formēt: foruma softs ir pagājušā gadsimta šedevrs: nekas nelādējas, formātus neņem pretīm utt... Pašiem vajag iemācīties kā pareizi forumu veidot nevis dirst te...
Es starp citu vienreiz zvanīju vienai, kas sludinājumā prasa 200 eiro, bet pa telefonu viņa saka 160. Es saku sludinājumā bija rakstīts 200, viņa atbild, ka ja es ļoti gribu, varu maksāt 200. Dažas laikam speciāli uzliek lielāku cenu sludinājumā, lai liktos super VIP.
Tur eurogirlseskort viena "dārgā" kuru 2 gadus atpakaļ deva pa 30 eiro dirsā izpist, tagad lepni 200e/h. Tas ir vienkārši psc tie idiņi kas domā, ka letlandē pa dārgo būs kas labs...
Biju, narkoša... Minets ok bet nu kopumā uz 2/5 tās caurumainās un zilumainās kājas visu sit nost. Meitene kādreiz ir bījusi ļoti simpātiska, žēl skatīties kā bomzenē pārvēršas. Man ļoti ilgi kavējās, laikam konveijers dēļ cenas. Tādu bez preža ņemt ir vispār pzdec
Ierakstīts
Vienmēr var paņemt līzingā vai uz nomaksu 😁