Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Tas gadījumā nav gints.sp@inbox.lv?

Šis slimikis arī sūta desmitiem ziņu katru dienu, kaut atbildes jau sen vairs nesaņem. Ir rakstījis arī ne citiem e-pastiem. Ļoti apsaukājas, draud, nolald utt. Ironiski, cilvēkam tāda izturēšanās pret meitenēm, ko atrod eskortsaitos, viņas noniecinot par šo nodarbi, bet pats, diendienā turpat sēž no rīta līdz naktij, jo nevienu sludinājumu garām nevar palaist.

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

 

pirms 2 stundām, sioux1 said:

Nav jūsējais? Cik atminos, te bija ieraksti par zādzībām un draudiem  . 

Cik Dacītes mums ir lietošanā? Zinu vienu. 

20200707_200920.jpg

20200707_200946.jpg

Ak šausmas, redzēts ģīmis, liekas reiz tikos viesnīcā 2018.gada rudenī. Sākumā naudu nolika uz galda, tad procesa vidū paņēmis atpakaļ. Gultā bija visai agresīvs, bet bez vardarbības. Un tad uzdevās ka strādā policijas labā, apkarojot cilvēktirdzniecību, jo pašam draudod cietumsods par kaut ko, esot vienošanās, ja palīdzēšot atklāt sutenerus, tiks pie nosacītā vai pat bez soda izkļūšot cauri. Ilgi tovakar nevarēju tikt no viņa vaļā, negribēja laist prom, kamēr nepasaku "kā labā strādāju", un tad arī uz ielas sekoja. Arī pēcāk pāris mēnešus zvanīja no dažādiem numuriem.

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

+37125661243  petunija4@inbox.lv -  vēl kas raksta uzdot desmitiem jautājumu par visu un vairākkārtīgi zvana.

Cena vairākas reizes tika precizēta, vairakkārt apstiprināja, ka piekrīt. 

Atbrauc, un tik un tā prasa lētāk. Aizsūtījun prom, vēlāk vēl pāris reizes zvanīja un rakstīja, lūdzās lai ir par puscenu.

 

Ir taču meitenes, kas sniedz pakalpojumus ļoti plašā cenu kategorijā, kāpēc nevar  uzreiz rakstīt tām, kurām gatavs maksāt prasīto summu?

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Kārtējie pajolgalvji:

29849844 - zvana, saka, ka norunātajā laikā un vietā ir ieradies, nosūta sms ar aprakstu, kā izsktās. Protams nevienu tādu neredzu, uz zvaniem vairs neatbild.

 

22505888 - norunātaja laikā nav, atsūta sms, ka "bišķu kavēs", uz jautājumu "cik ilgi?" neatbild. Uz zvaniem arī neatbild. 25 minūtes vēlak zvana, saka, ka gandrīz klāt, pēc 15 min būšot. Pateicu, ka esmu jau prom un atpakļ nedošos. Par spīti tam, pēc 25 minutēm zvanas un raksta, ka esot klāt. 50 min - tas ir "bišķiņ"? Pabrīdināt arī nevar, vai vismaz atbildēt, cik ilgi tad kavēs. Dažs labs ir ieņēmis galvā, ka meitenes sēdēs un tieši viņu, gaidīs.

 

Nākamais te jau ir figurējis

26283335 - steidzina, lai tiekamies ātrāk. Zvana, saka, ka esot klāt, tūlīt pienākšot klāt. Paiet laiciņš, zvana, jautā, vai neesmu pret, ka viņš ar draugu. Reāli slimiķis, tādas lietas ir uzreiz jāizrunā, nevis kad visam jau būtu jānotiek. Tālāk turpina bezgalīgi zvanīties.

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

27095626,20003901,27594319

Очень оригинальная личность

Симпатичный молодой человек, в начале себя вел нормально, после третьего раз встречи. Начинает барзеть. Последующие разу начинает плакаться,что не хватает бабок и просит не скидку,а что в следующий раз отдаст. Реально да, первый раз отдал, следующего раз не было. Напоследок украл айфон, после него нашла жучек. Подставной.

Vidējas numurs pazīstams. Pa telefonu sarunājam braukt uz viesnīcu, vienojāmies par cenu. Norunātajā laikā zvanu, šis atbild, bet nerunā, un tā vairākas reizes, tad tomēr sāk runāt, iekāpju mašīnā, Neteiktu gan, ka ļoti izskatīgs, bet briesmīgs nav. Diezgan parupjš, nekautētu biežāk iet dušā. Viesnīcas virzienā nebrauc, bet sāk riņķot pa mazām ieliņām. Lien grābstīties, saku, ka tikai gultā un kad būsim nokartojuši formalitātes. Tad saka, ka nav daudz laika nekur braukt, grib turpat mašīnā, un par 3 reizes zemāku cenu. Pateicu, ka ne par ko tādu nevar būt ne runas un izkāpu ārā. Tad, kādu laiku brauca pakaļ. Tad sūtīja kaudzi ē-pastu ar tekstiem, cik gan ļoti viņš mani grib.

E-pasts: ruslik196@inbox.lv

Kopumā - nepatīkams cilvēks.

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

29879059 - krievs, zvana, prasa papildus bildes, saku, ka sludinājumā ir 10+ bildes, šis sāk rupji apsaukāties.

 

20003901 - sarunājam tikties pie viesnīcas, zvana, saka, ka kavēs pāris minūtes, tad zvana, saka, ka korķi, būšot pēc 5 min, tad vairs neceļ telefonu. 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.