Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
29877851 KATERINA
Ierakstīts
2 hours ago, Peterisvidejais said:

Man kaut kā liekas, ka viņa ir kārtējais imports no Krievijas/Ukrainas un sludinājumus liek, kā arī telefonu menedžē kaut kādi lokāli suteneri. Ja pavēro intimi.lv, tad tur pirmās lapas kādi 80% ir ar šādiem sludinājumiem. Var jau būt, ka maldos, bet vasarā pāris vizītēs uz līdzīgiem sludinājumiem meitenes teicās par šādu shēmu. 

Es to arī esmu jau kādu labu laiku novērojis, 90% no sarkaniem sludinājumiem intim.lv ir ukrainietes. Saprotams, Ukrainā divreiz bēdīgāk iet nekā šeit. Meitenes visu laiku brauc pelnīt big money 🤑

Runājot par Katerinu, biju rakstījis, man pretī - ne sasveicinās, ne ko, bet automātiska atbilde ko piedāvā (īsumā - klasika un viss gumijā) un maksa. Un pēc tam bija katru reizi jāgaida ap 10min. lai atbildētu uz maniem papildus jautājumiem.

Tad jau rodas jautājums, ko cilvēks dara? Ja bija aizņemta ar klientu un pa to laiku skatījās telefonā ik pēc 10min. - manī tas atstāja sliktu iespaidu. Atmetu ar roku.

Bet cena nav pārāk ekstremāla, tā teikt - Latvijas standarts, augšā viens čalīts bija rakstījis...

Ja tik ļoti gribās, protams var iet testēt, uzskatu, ka izskatam nav ne vainas, bet man ir galvenais attieksme so nesanāca.

Es protams nez, varbūt esmu mazliet nojūdzies, ka pievēršu uzmanību tādām ''sīkām'' lietām, varbūt tā ir norma?

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.