Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 2021. gada 6. oktobris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2021. gada 6. oktobris - Iemesls nav norādīts
Tīri tehniski jau tā neskaitās zādzība. Viņš kā Porzingods pēc dušas naudu noliek uz tumbačkas, un pēc brītiņa no tās pašas tubačkas arī naudu paņem. Kurā brīdī tā kļuva par jūsu naudu, nav saprotams. Attiecīgi arī inkriminēt tetovētajam Virirtis (lai kas tas arī būtu) zādzību nav pamata. Bet ja nopietni, kur ir problēma uzreiz naudu novākt?
Pag es pareizi sapratu, septiņi oranžie? 😲 Vai trīs oranžie?
Gala skāde sanāk 3 sarkani un 1 pelēks. 3 Oranži nav īsti Porzingoda cenu kategorija, viņam max liekas ir 1 oranžs, retos gadījumos vēl kādu sarkano uzmet pa virsu importam
Dženija, vajag ar sportu nodarboties! Krunkas un krokas ne pie kā laba nenoved! Lai kā Tu arī mēģināji migrēt, mainīt sacūkotās telpas un epastus, Porzingods tāpat Tevi atrada un dažādos leņķos.....Skarba mācība pārējām amata māsām - neiedzīvoties krunkās un krokās, jo tad atnāks TAS!
Nevarēju neatrast tavu komentāru vienā no tēmam, reāli sasmējos😁
Ja Tuesi chubby vecene ar krokām un krunkām, dzīvo telpās ar minimālām ērtībām, kuras var sasniegt ar neērtu loģistiku un nedod dupsī, tad ātri vai vēlu pie tevis ieradīsies Porzingods un par lētām naudām tevi izdrāzīs.
Viņš jau nevienā brīdī nepaziņo ka tās opcijas izmanto. Viņš tīri informē par tādu opciju pastāvēšanu. Pietam par veselībās pārbaudīšanu te varētu prasīt daudziem, kuri bez gumijas kā lielie dod uz zoba fejām.
Nu vīri, nezinu pat ar ko sākt! Pirms kāda laika biju iegriezies pie šīs fejas, salasījies labās atsauksmes. Iepriekšējā dienā caur whatsapp ātri sarunāju tikšanos uz nākamo dienu. No rīta meitene pati uzraksta un pārprasa vai viss spēkā. Atbildu ka viss bumbās, un dodos uz Maskavas ielas promenādes rajonu. Ienākot dzīvoklī sagaida meitene seksīgā naktskreklā un aicina ienākt ( likās aizdomīgi ka seju slēpa aiz telefona). Noğērbu āra drēbes, un meitene pasniedza sausu un smaržīgu dvieli. Tālāk devos uz dušu ( derētu dušai vismaz aizskars, lai nenolietu grīdu) Pēc dušas uz gultu kur ieraudzīju viņas seju ( visi teica na ļubiķeļa, man godīgi sakot atgādināja manu politoloğijas pasniedzēju no universitātes, kas nebija baigi uzbudinoši) Neskatoties uz to, meitene novelk halātu ( nesaprotu kā to kas viņai ir uz vēdera var nosaukt vienkārši par riepu. Tur ir reāls pēcdzemdību vēders. Tie kuriem pirms laika piedzima mazais sapratīs) un metas virsū Džonijam bez gumijas, uz ko aizrādu ka bez gumijas nebūs. Viņa izbrīnīta skatās, un saka ka esmu pirmais kurš grib minetu ar gumiju ( šajā brīdī gribējās jau lekt kājās un bēgt, bet metamais jau bija lateksā, un mutē) Pēc nelieliem mutes darbiem sekoja īss brīdis jātniece, un kāds brītiņš no aizmugures. Pēc kādām minūtēm 10 palūdzu minetu, ko neatteica. Kamēr viņa taisa minetu, vairākas reizes atgādina, ka tie kuri ņem 30 minūtes parasti izšauj 10 min laikā, un ķipa man laiks drīz beigsies, lai es ātrāk beidzu. Ar pliekano minetu saprotu ka nebūs, saku davai ar roku mutē iešaušu, bet lai mēli tuvumā neliek. Beigās ātri ar roku nobeidzu ( bļa cik obidno) duša un prom.
Kopsavilkumā
No plusiem
1) Smuks dzīvoklis
2) Ērta loğistika ( vismaz man)
3) Sauss dvielis
No mīnusiem
1) 30min variantā vienkārši neiedomājams konveijers
2) Vizuālais ļoti na ļubiteļa ( strijas uz vēdera, ļaškām, pakaļas)
3) Neskūta vāvere, ar rugājiem kuri lielāki nekā man, tobiš ja vecis nav nedēļu skuvies
4) Skaņas no viņas procesa laikā ir monotonas, tu ņem priekšā tempā, vai vienkārši maini pozu ( nezinu kā tas strādā, neprasiet man)
Nezinu komradi, jūtos vienkārši papisis oranžo banknoti, un kā pilnīgs duraks pa šitādu naudu noraujot pats. Ceru ka jums nesanāks ieberzties tāpat kā man, ar laipnu krokodīlu, un raut pašiem, jo viņai nav spēka😁
Izskatās viņas protams ne pārāk līdzīgas. Sludinājumus nevaru uz ātru roku tagad atrast.
Nezinu pa kādu no indrustrijas veidiem, vai valstīm Helga ņēmās agrāk ( pieredzējušie biedri droši vien zinās labāk) , bet nu ceņiks viņai protams ir diezgan briesmīgs, priekš vizuālā ko saņemsi
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2021. gada 6. oktobris - Iemesls nav norādīts
Tīri tehniski jau tā neskaitās zādzība. Viņš kā Porzingods pēc dušas naudu noliek uz tumbačkas, un pēc brītiņa no tās pašas tubačkas arī naudu paņem. Kurā brīdī tā kļuva par jūsu naudu, nav saprotams. Attiecīgi arī inkriminēt tetovētajam Virirtis (lai kas tas arī būtu) zādzību nav pamata. Bet ja nopietni, kur ir problēma uzreiz naudu novākt?