Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Klau, cik negodīgi , pat nepieklājīgi ir apsūdzēt mani , lētā spriedelēšanā, kad pats to uzsāki ar savu piebildi , kas domāju nebija nepieciešama obligācija no tavas puses. 
Cik zinu , šis Melnais Saraksts ir paredzēts meiteņu uzmanībai , vai tu bīsties ka pats vari nokļūt , kad uzmanīgi to uzmani ?
Esmu meitene , un zinu citas šīs nodarbes meitenes , kad izskan Klienta Numurs un vārds " NEKAD " ir pietiekams , lai viņas to ņemtu vērā, saglabātu savā telefona kontaktos , kaut piesardzības nolūku pēc. 
Lasot tavu atbildi , saprotu ka esi aizvainots , un atvaino , bet es sniedzu tev atbildi - uzmanību , pēc kā šeit vairums Kāro. 
Ja nevari izturēt spriedzi , nediskutē ar mani turpmāk , apsolos to darīt abpusēji. 

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Labvakar, nākas atkal rakstīt sliktus vārdus , diemžēl satiktu patīkamu klientu (sākumā) kas beigu galā ir persona kas izmanto tavu labsirdību. Neizplūdīšu vardos. , Otro reizi runājot tikšanos nozuda, dzēsts ēpasts , pēc nedeļas uzrodās ar atvainošanos ''OK'' ,. sarunājam tikšanos  , pēkšņi pēdējas 10 min , attapās ka nav pietiekami naudas maciņā , nevēlas meklēt bankomātu u.t.t Pasaku bankamātu  atrašanās vietas , bet arī tai pat laikā piekrītu par naudiņu kas ir 50EUR. Nozūd neierodas, un nepaziņo, zvanu telefons met automātiski nost ""bloķēta'' . Pēc laiciņa zvanu no privāta nr, paceļ , drebošu balsi liedzās ka neko nezinot. Ēpasti no kuriem rakstija - reinis.stankevics2@inbox.lv un nauris444@inbox.lv . Talrunis -29471020 . Siltu vakaru. 

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Klietns komunikācijas laikā pie tējas patīkams / komunikabls , guļamistabā ciešams , nedaudz nepacietīgs ! Tikšanas laiks netika norunāts bet summas un parējais piedāvātais tika ļoti specifiski aprunāts ( Satiks klients 2 reizes, pirmā reizē bez strapgadijumiem ) Otrajā tikšanas reizē tika pavadītas 2h stundas , nolika pusi no norunātas summas , pamaniju pēc aiziešanas ( neparskaitiju jo uzticējos ) . Pazvanot , atnesa itkā atlikušo summu, atkal aizskrēja jo summa atkal nebija pilnīga, atstāja tikai par stundu, Zvanot atkartoti tēloja neizpratni , palika rupji aizskarošs, sakot ka ciena bet darbības to nepierādija . 50EUR Nošmauca , piedāvāju visādus alternatīvus vēlak atvest u.c bet viss ko viņš atbildēja ''Piedod, atvaino " u.c aizbildinājumi. Var satikt bet nauda pa priekšu ! Nr - 29443440 / Ēpasts - jv3525@inbox.lv ! xoxo

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Klietns komunikācijas laikā pie tējas patīkams / komunikabls , guļamistabā ciešams , nedaudz nepacietīgs ! Tikšanas laiks netika norunāts bet summas un parējais piedāvātais tika ļoti specifiski aprunāts ( Satiks klients 2 reizes, pirmā reizē bez strapgadijumiem ) Otrajā tikšanas reizē tika pavadītas 2h stundas , nolika pusi no norunātas summas , pamaniju pēc aiziešanas ( neparskaitiju jo uzticējos ) . Pazvanot , atnesa itkā atlikušo summu, atkal aizskrēja jo summa atkal nebija pilnīga, atstāja tikai par stundu, Zvanot atkartoti tēloja neizpratni , palika rupji aizskarošs, sakot ka ciena bet darbības to nepierādija . 50EUR Nošmauca , piedāvāju visādus alternatīvus vēlak atvest u.c bet viss ko viņš atbildēja ''Piedod, atvaino " u.c aizbildinājumi. Var satikt bet nauda pa priekšu ! Nr - 2***3440 / Ēpasts - jv3525@inbox.lv ! xoxo

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.