Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Sveiki, uzradies bravūrīgs čakarētājs - 26112178 , mazinais212@inbox.lv

Steidzīgs gan sarunās gan tiekoties. 

Domāju, ok, mazums. Arī ierodoties tāds mazliet savāds šķita, jautāju vai iedzēris, teicās, ka nē, izskatījās, ka varbūt arī no noguruma cilvēks tāds nošļucis mazliet izskatās. 

īsa saruna, uzreiz uz dušu, kas man arī ne pārāk tīka. Iznāca drēbēs, izrādās bija tik tā noskalojis locekli un rokas, teica, ka bija dušā nesen, domāju ooookkkk. Ejam tālāk, griz uzreiz jau pie lietas ķerties, 

bet tas nav manā stilā, teicu, ka tā uzreiz nevēlos, piekrita uz masāžu un tad jau viss process. Uzreiz pēc tā, jautāju vai vēlēsies dušu, teica, ka nē, uzreiz sāka ģērbties, gāja uz priekštelpu, vilka apavus. Sāka griezties uz durvju pusi, jautāju, vai ko neaizmirsa, teica ka nē, un jau durvis bija vaļā un skrēja prom, pat nepaspēju īsti noreaģēt. 

Parasti neprasu neko uzreiz, jo man šķiet, ka neesmu jau vēl neko izdfarījusi, bet diemžēl šī bija sāpīga kļūda. Pēc tam uz zvaniem it kā pacēla, bija saraustītas sarunas, skaidrošanās. 

Teicu, ka tiks melnajā sarakstā, ar ko viņš atbildēja, ka uzsūtīšos man citus čaļus, ka es nevienu nedabūšot, ka zin manu adresi, nr, utt. 

Būtībā, meitenes, lūdzu, uzmanaties. esmu pieradusi pie ļoti sakarīgiem cilvēkiem, varbūt tādēļ man tāds šoks, pat nespēju iedomāties kā tas ir tām, kurām ir bijusi jāpiedzīvo šada rīcība vairāk kā man. 

Pats viņš  1.90m/80kg/14 /27 gadi. (atradu agrāk bija rakstījis, ka 33, 108 kg). Gaiši mati. 

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Man vienam liekas, ka Zariņu ne pa tēmu noliek? Narcisei svaigs profils, pirmais ieraksts, profesionālei neatbilstoša rīcība-neizslēgt telefonu pēc darba laika beigām, pacelt darba telefonu nakts vidū..hiiiighly suspicious

Iespējams par telefonu varu mazliet pikrist, tomēr kā ar citām čakarēšanas variācijām? :)

Es neliktu atsauksmi ne par ko, esmu diezgan pacietīgs cilvēks. Vai būtu labāk, ka te visus pēc kārtas liktu, tad tas šķistu objektīvāks ieraksts? Neuzskatu, ka man būtu jāatvainojas par to ka man ir šādi tādi standarti pret to ko vēlos vai nevēlos satikt.

Ps. Nebiju iedomājusies, ka viņš būtu izmantojis savus tiešām īstos datus, būtu apdomājusi info izpaušanu, bet nu jau ko vairs. Neesmu vienīgā, kutai jāapdomājas. Un ja cilvēkam pašam interesē sava konfidencialitāte, par to jādomā laicīgi.

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Sveiki! 

šis "vīrietis" vairākas reizes runāja tikšanos, bet sarunas vidū (caur e-pastu) pēkšņi nozuda uz ilgāku laika periodu, tad beidzot norunājām tikšanos, bet uz to neieradās un arī nepabrīdināja, 

un tagad - vakar, sāka zvanīties nakts vidū iedzēris un gribēja vienkārši parunāties un varbūt tikties it kā un izmantoja lamu vārdus, bija ļoti nesakarīgs, kā jau iedzēris, plus vēl minēja citu meiteņu vārdus un tel.nr., tā kā pieņemu nebiju vienīgā kurai viņs vakaru bojāja.

Es viņu nu noteikti nesatikšu, ir vienkārši dusma, bet ja kāda ir gatava tikties, gan jau ka var, bet ieteiktu uzmanīties, šķiet tāds, kas varētu sākt kaulēties uz vietas, izteikt dažādus komentārus un uzsākt strīdu. 

E-pasts  - zarins.girts@gmail.com , tel.nr. 29127107. No Jūrmalas. 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.