Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Gribu.lv Palagmile
Ierakstīts
On 9/29/2025 at 6:11 PM, Minhauzens said:

Nu,iesaki tad kādu jaunu,kurai var beigt mutē? Jaunās tagad vispār izlaidušās, pēdējā laikā pat ar Belku nez kas noticis, tur kaut kāds čalis tagad ceļ telefonu...

Es katru reizi pirmo koku salaidu aiz vaiga 

Viņa tad bez steigas un emocijām aizstaigāja līdz izlietnei. 

Heidy
Ierakstīts

Esmu bijis divreiz, pirmo pirms gadiem trim, tad viņai bija koši oranži mati un maz tetovējumu, taču vairāk miesas, kā pagājušajā rudenī, kad apciemoju otrreiz, par 2 oranžajiem. Meitene ar apaļumiem pareizajās vietās, lieko svaru nemanīju. Jā, ir pasīva, taču var grozīt, kā gribi. Man minetu nepiedāvāja, arī neskūpstās, kas sekmīgai otrajai reizei priekš manis ir šķērslis. Ar higiēnu viss bija labi, gan dzīvoklī, gan dienvidos, ko mēģināju, lai piedabūtu sevi uz otro šāvienu, kas gan neizdevās. Krūšgalos pīrsingi, kas klabinās gar zobiem. Vai braukšu vēl-varbūt, kad sagribēsies tādu sleeping beauty tipa seksiņu:)

Laura +(371) 28325931
Ierakstīts (rediģēts)

Bija tēma par šo meiteni, bet nevaru atrast. Foto īstie, agrāk lika ar redzamu seju.

Sarakstē norādīja atlīdzību 150/200.

Meitene ļoti pievilcīga, bet attieksme/process šeit tomēr noteicošie, tāpēc jūsu pieredzes apmaiņa ļoti vēlama.

IMG_1503.jpeg

Rediģēja griivs
Nepareizi noformēta tēma
Pardaugava
Ierakstīts

Biju labu laiciņu atpakaļ, kad vēl cipars bija saprātīgs, man liekas, 80 par 1h laikam. Dāmai vecumam apbrīnojami glītas krūtis, pārējais gan atbilstoši 55. Masē tīri ok, tikai visādas smaržīgas eļļas, ja esi precējies traktorists, vakarā būs ok, citādi var sanākt nepatikšanas. Pamasēja klasiski, tad nedaudz erotiskā, tad pēc vēlēšanās ar vai bez mēteļa mutisko. Izvēlējos bez, jo diez vai dikti intensīvs noslogojums dāmai. Kas pie mutiskā patika, taisīja pauzes, tāpēc procesu var paildzināt, cik skaitītājs uzgriezts. Kad man pietika, piešķīru dāmai dienišķo proteīna devu. Varēja arī 2.raundu, bet nebija noskaņojuma. Vai iešu vēl - ja būs cipars 50 par 0.5h, varētu atkārtot.

Amelia (25) 28168790
Ierakstīts

Biedri,

izskatās, ka saputrotas vairākas personas. Amēlijai ap gadiem 25, pēc bērna, pēc auguma redzams, ka ne vecāka, krūtis lielas un patīkamas. Procesā neskūpstās, minetu cenšas taisīt dziļi, dupsis tvirts un vāvere mikla bez lubrikantiem, acu kontakts ir. Bet orientējas uz fiksajiem līdz 30 min pa 50 eināriem, otrais šāviens nebūs, jo kolēga jau mīņājas. Darbojas pa dienu, kamēr kinders dārziņā un vīrs darbā:) Pieņem mazajā ielā pretī ex Sporta pilij vai namam, fig zin kā tas saucās, pie bērnu pasaules. Viss mētelī. Aizčāpošu vēlreiz, kad jau saprotamāks, kas sagaida, gribas to vāveri pagaršot, patīk jaunas meitenes. Skaistule nav, nē, bet krānu augšā dabūt var, un tad jau no katra pēc spējām un katram pēc vajadzībām!

Skarleta 22
Ierakstīts

Vēlamais bonusa apjoms atslepenots! Bet biedri, wtf, uztaisīju profilu tajā gribu.lv,  rakstu viņai, rakstu, klusums…vieni zilie piedāvājas:) varbūt var kāds viņas nr. Iemest, mēģinātu pabombīt pa watsap, avosj, atbild:)!

IMG_2995.jpeg

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.