Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Jana 27303293
Ierakstīts

Ir agrs Svētdienas rīts un man nemierīgs prāts. Visas manas dārgās, jaukās, skaistās guļ,  izlēmu ko jaunu apskatīt - duraks. 

Jana 27303293 ir pirmā, kas Puh iemet kaut cik jēdzīgu piedāvājumu. Zvanu augšā. Uzreiz pieņemt nevar - var pēc stundas... (saruna kā ar kundzi no Platones pie kuras braucu Karfeļus pirkt)... Tad nu saku, ka skatīšos pēc apstākļiem, ja varēšu, ja varēsi, ja sakritīs apstākļi... Pēc stundas bļ@ sakrita! 

Pļavnieki, māja ar garu koridoru. Koridora gala stāv Goblins. Labs ir aiziešu Goblinam patekt Labrīt un tīšos prom, jo zinu, ka par seši nulle tirgū ir daudz simpatiskaki varianti. Goblinam pirmais teksts ir vai es uz stundu vai pusstundu. Pus stunda esot četri nulle. Jobans nu davai, citu variantu nav... palikšu.

Sīkāk par nepieciešamo remontu, lai stāsta kāds cits. Santehniku tāpat... Vienigais, ko gribu piebilst Goblinam laikam "joržiks" pazudis, jo rīta kaka no klozetes poda kārtīgi prom dabūta nebija.

Dvieļi sausi un vesela čupa. Skaidrs ka nopietnai šeptei gatavojas.

Noskalojos un uz istabu... A tur jau plikiņš Goblins saka, lai guļoties uz vēdera - masāžu taisīšot. Ah tā. Laime pilnīga. Prātā uzreiz doma, ja būs 20% no Dzolijas piedāvājuma, jeb 30% no Vanesas būs  lieliski. Kā tad - Gavno!

3x paglaudija ar eļļu kurai ir smarža un jāgriežas riņķī. Apgriezos - protams,  ka mazais draugs vēl nav apjēzis radušos situāciju un ir mīksts, kā svaigs zefīrs. Goblins paķer šo rokā un nenormālā ātrumā rausta. Es saku, lai met mierā paņem prezervatīvu, paņem mutītē un gan jau viss notiks dabiski. Tā arī izdarija un... tarā... sanāca draugs stāv! Es saku, lai palaiza oliņas, bet šī man atbild, ka to nedarot un ar muti ieslēdza ātrumu - šujmašīna. Neko darīt, pārdomāju ko gribētu brokastīs un beidzu.

14 minūtes un es atkal biju pagalmā pēc dušas, masāžas, mineta. Protams neiegāju un neiznācu kails. Un galvā iešāvās doma - labi ka tēju nepaprasiju!!!

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.