Esmu bijis pie tās kas bildēs redzama pagājušo gad decembrī ja nemaldos, Janvāra ielā, tajā pašā dienā arī pazuda sludinājums!
Protams bildes vecas un babene padzīvojusi, kā jau viņas visas.
Kopumā laba, man ahujenna patika jo gāju pupu dēļ - silikons, ķipa, bet labs un ķipa labi ielikts, gāju tikai pēc tā, pamīcīt pupeļus, pārējais, ja godīgi nekas īpašs vismaz ne procesā. Viss tvirts un patīkami taustāms! Diži aiztikt neļāvās, hz, vismaz pie vāveres netiku ar pirkstiem pabraukāt. Ja ej pēc pupeļiem tad tā arī pasaki, šī saka, ka kko būtu izdomājusi. Ja labi valcēs ļauj uz pupeļiem beigt. Grozās pati pa gultu, pašam diži nekas nav jādara ja nu ir kas specific. Kad izrauj kabel pārbauda ar rokām vai prezis ir OK kas biš kaitināja. Patīk kad labi un kārtīgi ņem no muguras, tad sāk kunkstēt kārtīgi un bļaut "oi mališ, oi mališ"...
Vāverēns normāli ciešs bija.
Pietika 10min un man jau zajebala purināt, nebiju diži arī pats omā jo ņihuja nezinu rus, likās forša kā tāda!
Subjektīvs viedoklis, var iet sliktāk var iet labāk!
Bet tes sludinājums var būt ar fake bildēm, biju pie tās kas bildēs...
Process atstrādāts , pietiekami lietišķs , profesionāls ( bet ne vārda slikta nozīme ) ņem bez gumpja, pozas dažādas, kopumā patīkami, bez lielas vilšanās .
7/10
Vēl aizvien pēc smēķiem vaņaet? ja nav sintezators mož cita lokācija? vai atī aiz dusmām ka nemāk spēlēt aiznesa uz lombardu/miseni! 😅
Aizvakar no rita bija baigais spiediens un nolēmu velreiz aizbraukt tās Atpūtas 29784898. pa 3 papīrīšiem
Tā kā nebija ko darīt ierados adresē pirms viņas un mašina gaidiju.Kad ieraudziju viņu nakam mazliet nošokejos un kaut ka par gribulis pārgaja. Nu riktīga duņa balta pufaikā un filča zabakos. Nodomāju nu ne ne, šito es vairs negribu. Pat bildi uztaisīju no šoka.
Iepriekšējā reizē kad biju tad neizskatījas tik nesmuka, bet nu tad redzēju viņu citā izskatā.
Atmetu domu par vinu un sazvaniju kaimiņieni kura ēc 30 min pieņēma. Tā vismaz smuka
Paldies par atsauksmi, bet tomēr ļoti niez pajautāt - vai tad visi vecie krokodili izdrāzti, ka jāpievēršas šādām? 😂
🤣🤣🤣 šad tad gribas arī ko skaistu un jaunu. Tas ir tāpat kā pie LV algām jau uz restorānu katru dienu neaiziesi, labi ja reizi mēnesī un i to algas dienā! 😄
Ierakstīts
Esmu bijis pie tās kas bildēs redzama pagājušo gad decembrī ja nemaldos, Janvāra ielā, tajā pašā dienā arī pazuda sludinājums!
Protams bildes vecas un babene padzīvojusi, kā jau viņas visas.
Kopumā laba, man ahujenna patika jo gāju pupu dēļ - silikons, ķipa, bet labs un ķipa labi ielikts, gāju tikai pēc tā, pamīcīt pupeļus, pārējais, ja godīgi nekas īpašs vismaz ne procesā. Viss tvirts un patīkami taustāms! Diži aiztikt neļāvās, hz, vismaz pie vāveres netiku ar pirkstiem pabraukāt. Ja ej pēc pupeļiem tad tā arī pasaki, šī saka, ka kko būtu izdomājusi. Ja labi valcēs ļauj uz pupeļiem beigt. Grozās pati pa gultu, pašam diži nekas nav jādara ja nu ir kas specific. Kad izrauj kabel pārbauda ar rokām vai prezis ir OK kas biš kaitināja. Patīk kad labi un kārtīgi ņem no muguras, tad sāk kunkstēt kārtīgi un bļaut "oi mališ, oi mališ"...
Vāverēns normāli ciešs bija.
Pietika 10min un man jau zajebala purināt, nebiju diži arī pats omā jo ņihuja nezinu rus, likās forša kā tāda!
Subjektīvs viedoklis, var iet sliktāk var iet labāk!
Bet tes sludinājums var būt ar fake bildēm, biju pie tās kas bildēs...