Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Viki & Lili, 26915987, 27115529
Ierakstīts

No intim.....

Dve seksualjnie,simpotichnie podruzhki-bi sexualki s boljshim bjustom( 5-go razm.) priglashajut Vas rasslabitjsja!! NE SALON. anusling,oral.,klassika,lezbi,massazh,kunilling,69 igrushki....

lapusjka2@inbox.lv

My link

My link

-------------------

Figurē katra atsevišķi un ķipa pāris meklē pāri(tas gan 2009 gadā) (vs+vs) bet šeit divatā ar družku.Katrai 25Ls.

Kādas ir lietpratēju domas?

post-1-0-64289600-1311264533_thumb.jpg

post-1-0-01021200-1311264534_thumb.jpg

post-1-0-41940800-1311264534_thumb.jpg

post-1-0-72082100-1311264534_thumb.jpg

Mature 29587682
Ierakstīts

huh.gif Noskaņojums tāds labs bija, spiediens biksēs arī un es nolēmu doties ... medībās. Pēc nelielas rakņāšanās pa gribu.lv nolēmu sazvanīties ar 50 gadīgu sievieti, kura sevi piedāvāja izdrāzt visos caurumos. Pēc telefona Nr pārbaudīju šo forumu un nekādas atsauksmes neatradu. Tātad- 50_gadīga latviešu mature ar 6 izmēra cichiem piedāvāja visu kas nesagādā sāpes.Vienojāmies par Ls30. Braukt nācās uz Sporta 3. Pēc atkārtota zvana man tiek norādīts doties pa kāpnītēm uz leju un apstāties pie stikla durvīm. Durvis atver pati un tad ieraugot telpas -es sapratu, ka tas ir kārtējais xxx kantoris. Priekštēlpā atrodas dispichere ap 70 gadiem un 120kg un viena jauna meitene, kura laikam darbu ir beigusi un gaidīja taxi. Ejam dziļāk - istabiņa jauka, iekārtojums- ok. Tikai no mūsu istabas ir vēl vienas durvis uz blakus telpu kur dzirdamas vīriešu un sieviešu balsis. Nodomāju, ka ja jau esmu te iekūlies, tad sākt jaunus meklējumus var izrādīties laika nosišana. Tad arī sākās. Uz dušu jādodas divi soļi pāri gaitenim, bet nevienu nesastapu.Kad atgriežos, man piedāvā nolikt latiņus uz radio un tas jau mazliet sabojāja omu. Iekārtojums normāls- viss vienos pklājos, jauna gulta, 2 krēsli, radio un pat paliela pukje istabas stūrī, kā arī uz grīdas kaktā ir salvetes, prezis un lubrikants. Atkal nauda uz priekšu un paziņo, ka mums ir palikušas 45 minūtes jo es biju ienācis pa ārdurvīm tieši 24:00. Sākām ar erotisko masāžu, kas NEPAVISAM tai nelīdzinājās. Ta bija muguras pakasīšana ar rokām, pēc tam ar 6 izmēra krūtīm. Kad pārgājām uz priekšpusi, tiek piedāvāts izvēlēties- minets ar vai bez prezi. Tālāk rokas, kājas augšā lejā, galiņš ārā iekšā. Minimāli, bet iedvesmu varēja just. Cik nu to var gribēt pusnaktī no cilvēka, kas strādā diennakts režīmā. Izšāvos un tad tieku mudināts nesteigties prom un atslābināties!? wink.gif Parunājamies. šajā adresē viņi atrodas no novembra un kantori vada sieviete. Attieksme esot laba un pati esot bijusi kādreiz dispichere. Ir vairākas meitenes bet telpas pašauras. Aiz dušām atrodas sporta zāle, kas patreiz pārtop par pirti un baseinu! biggrin.gif Varbūt pēc drātes varēs baseinā noskalot krāniņu? wink.gif Nu tas arī viss.

Kopvērtējums-:

1)duša laba un dvielis paliels, sauss, telpas jaukas 4/5,

2)masāža sūdīga 1/5,

3)minets 3/5,

4)sex 3/5

5) attieksme un runas spējas 4/5,

6)ērta piebraukšana (naktī jau tā gan ir visur)5/5.

=======================

Pie šīs mammas gan vairāk neiešu. Bet jānoņem skaida bija, lai saprastu kas ir kas.

QUOTE (Harrison @ Feb 9 2007, 11:02 PM)
Nu, nezinu, cik vilinoši...
Tu ta mājās ieiesi dušā, bet ja viņa strādā visu dienu un bez dušas.... brrrr......

wink.gif Agrāk vispār nebija dušas, vannas. Sildīja ūdeni katlā, mazgājās bļodā. Bet tagad gan neticās, ka tā var notikt galvaspilsētā. blink.gif

lāchplēša 100
Ierakstīts

QUOTE (Puisis311 @ Nov 14 2006, 03:02 PM)
Peec balss meitene diezgan laipna un atsauciiga..esot viena , tikshnaas vieta- pashas dziivoklis, bildi teica ,ka varot "draugos" paskatiities,nepajautaaju siikaak ,taa kaa pats tur neesmu.

Zvaniijis neesmu, bet draugos peec e-pasta adreses pirmaas dalas atradu Signe Mieze 22 gadi, Smiltene- Rīga. Varbuut kluudos.

post-415-1290283347,83_thumb.jpg

Una. Interesants gadījums
Ierakstīts

Kapçc tik dusmîgi? Neviens jau neko sliktu nav pateicis. Ja sievietes TO apsprieþ pie kafijas tases, tad veèi to mçìina darît ðeit. Apvainoties un bût dusmîgas varçtu bût tâs, kuras te negatîvi aprakstîtas. Un galu galâ tas ir gaumes jautâjums. Nu vienam patîk tâs jaunâs, bet man tâs sava vecuma. Un galu galâ pçdçjais vârds vienmçr paliek sievietei- viòa taèu var atteikt. wink.gif

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.