Neņem galvā, tā ir ierasta Porzingoda slavas dziesma pašam sev. Lasot viņa atsauksmes, es vispār dažreiz brīnos, ka viņš apmeklē prostitūtas, nevis par velti guļ ar modelēm. Dažreiz arī liekas, ka viņš varētu vispār aizmirst par sievietēm un pašapmierināties, apbrīnojot sevi spogulī.
Vispār jau tu neko citu arī nedari, kā tikai lasi atsauksmes un kā kārtīgs pokemons apņirdz tos, kuri iet pie meitenēm. Porzingods ir retais, kurš raksta atsauksmes un tev nu pienāktos paklusēt.
Nav tak jēgas tādam ko prasīt. Viņa būtība interneta ir atrast vietu, kur viņš var būt "ne tāds kā visi". Tas ir, ja kāds uzrakstīs ko labu, tad šim būs pretējs viedoklis, kāds uzrakstīs ko sliktu atkal pretējs viedoklis. Tipisks interneta ērms, kam vajag kur izpausties, jo ir realitātē ar visu neapmierināts.
It kā ir jau zināms, kas šis ir par subjektu, bet, kad palasa viņa pēdējās pērles, goda vārds velk uz vēmienu.
Mēnesi sarakstījas, šodien sarunājām tikšanos, visu sabidiju,viņš ieradās, ienāca un aizgāja prom, izcukoja manu laiku
Jā, te nu gan ir notikusi liela netaisnība - čalis atnācis, prece nav patikusi un par šausmām pārdevējai devies prom bez pirkuma! Ko gan viņam vajadzēja darīt šādā situācijā - aizmiegt acis un riebumā ļauties dāmas glāstiem? Droši vien katrs no mums ir nonācis situācijā, kad iecerētās Dievietes vietā ieraugi pelēko peli no Latgales, un droši vien tikai retais no mums šādā situācijā nav apriezies un devies prom.
P.S. Ļoti labi apzinos, ka dotās dāmas kavalieri un bruņinieki tūlīt metīsies man virsū un saplosīs gabalu gabalos👊 Pacietīšu, gan jau Moderators izdzēsīs arī šo postu, tāpat kā manus iepriekšējos.
Ierakstīts
Mans komentārs bija par ukraiņu milfu, nevis par šo precēto, gara auguma govi.