Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Meklēju kādreizēju studenti
Ierakstīts
7 hours ago, Real John Doe said:

Kungi un vispār arī dāmas, man ir tāds varbūt mazliet savāds lūgums. Pirms gadiem +/- pieciem, ja ne mazliet vairāk dažas reizes Rīgā sanāca satikt kādu jaunu meiteni. Atceros, ka viņa bija forša un randiņi jauki. Neatceros kā sauc, bet atceros, ka toreiz viņa laikam studēja Tehniskajā koledžā. Ja atmiņa neviļ, toreiz laikam viņa bija brunete. Toreiz slaida bija. Ļoti iespējams, ka dzīvoja kaut kur Pierīgā. Varbūt kāds zina par kuru lēdiju es runāju un ja viņa vēl ir tēmā, varbūt var (kaut vai privāti) atgādināt viņas kontaktus? Ja moderatoram šķitīs, ka šis topiks nepieklājīgi ielaužas dāmas privātumā, neļaunošos, ka tas tiks izdzēsts.

Nu kas gan tur savāds. Pavisam normāls, pat varētu teikt - šai vietnei tipisks, jautājums. :)

Esmu pilnīgi drošs, ka 3/4 no klātesošajiem noteikti zin par kuru meitēnu ir runa, jo mums gandrīz katram kādreiz ir gadījusies kāda laikam brunete, kura varbūt studēja, TOREIZ bija slaida un visai droši - kaut kur arī dzīvoja, ehhhh ....

Emma (27 gadi) 25336422
Ierakstīts
19 hours ago, sīkais120 said:

Runa nav par naudu! Var maksāt ja ir par ko....😂😂😂

Izklausās tā it kā to cenu tu būtu uzzinājis tikai, kad biji jau gultā. Kāds vispār iemesls braukt pie dāmas šajā cenu kategorijā, asas izjūtas?

Rīgas labākās minetnieces
Ierakstīts
On 1/19/2025 at 4:21 AM, Skauts said:

Jā, bet skatoties kas notiek LV tirgū....200/250+ par kopvērtējumu 7 no 10, tai pat laikā Berlīne turp/atpakaļ 60€ un Artemiss 80+izklaides, un tie kas bijuši saprot manu domu gājienu 

Mēs nesaprotam domu gājienus tiem, kuri tēmās par Rīgas meitenēm piedāvā braukt uz visādām Berlīnēm, Londonām, Dubajām un Fēru salām.

Gribu.lv Marmelady
Ierakstīts
52 minutes ago, Marmelady said:

Pilnīgi noteikti neesmu tikusies ar Tevi, man ir alerģija no svētdienas pesteļotājiem, kas klausa mammu un ar sliktām tantēm pat nerunā. 

Jo vairāk raksti, jo ciešāka pārliecība par kolēģu izklāstu patiesumu. Drošs sekss nav pesteļošana un, diemžēl, tādas svētdienas prostitūtas ir visaugstākā riska grupa. 

51 minutes ago, Devi said:

Izskatās, ka gribu.lv nav vairs atrodama, kāds ir aktuālais niks? Pēc tādas reklāmas, gribās pamēğināt.

Ja gribas, tad vajag pamēģināt, bet paldies, ka mūs painformēji.

Gribu.lv Marmelady
Ierakstīts
On 1/10/2025 at 7:45 PM, Marmelady said:

Šāda atmiņa un redze visu izskaidrotu🤣 ne tās pogas klaviatūrā, ne tās durvis viesnīcā..ne tā es, ne tas Tu..bikses slīd pašas nost un kritiens starp kājām netīši..plus mīnus 10cm...hahaha... mistika miglā tīta🤣🤣🤣 labākā gada atruna. Tu esi meistars. Laikam precēts

Un par ko tad vispār cepiens? Virtuālais PG bijis pie virtuālas Marmelādes, kura nemaz nav TĀ marmelāde. Bilde nav tava, apraksts neatbilst, persona nav identificējama nekādā viedā. Dažu minūšu laikā izdarini jaunu gribu profilu ar citu tādu pašu nesavu bildi, lieta slēgta un tīri papīri. 

Ja kāds domā kā OP autors iesaistīses diskusijā, tad baidos sarugtināt, līdz šim tā nekad vēl nav bijis.

Gribu.lv Marmelady
Ierakstīts
13 hours ago, Marmelady said:

Zinu. Profilā nav pat mana bilde. Ja būtu saticis, to zinātu😃😃😃  

Kurš tad jūs visas var atcerēties.... Bilde atbilst, tas nozīmē, ka plus mīnus līdzīga 10 gadu diapazonā. 

Liza (30)
Ierakstīts
2 minutes ago, kunilingus said:

Vēl neesmu mainījusi orientāciju,lai aizietu pie "kādas meitenes".Bet nu,fantāzijās esmu par to domājusi..😁

Un,ja es būtu vīrietis ar locekli starp kājām,tad tici man-atsauksmes neatstātu,ja nu vienīgi tikai pozitīvās atsauksmes..

Profilā norādīts "Sieviete+Vīrietis", tas ir translezbiete? ;) 

Ja tu būtu virietis ar locekli starp kājām, turklāt locekli, kurš nav miskastē atrasts, tu pilnīgi noteikti, pirms dotos apmeklējumā, gribētu zināt, kura koptiem dod beigt iekšā un kuri sludinājumi atbilst realitātei.

Ņemot vērā to, cik mūsu uztveres/gaumes ir atsķirīgas, pozitīvās atsauksmes ir daudz mazāk noderīgas, lai neteiktu vairāk, nekā sausi informatīvās vai konkrēti (ar faktiem pamatoti) negatīvās. 

Liza (30)
Ierakstīts
13 hours ago, kunilingus said:

Kur garantija,ka viņš ir "bijis"?Pēc viņa teksta šablona, Tu to spried?

Aizej pats pie kādas no tām meitenēm un pārliecinies. PG atsauksmēs viss čotka. Viņam vajag trieciennieka diplomu un ES līdzdfinansējumu materiāla atsijāšanai. 

Otrkārt, cik var apspriest šablonu, beigšanu iekšā un visu pārējo. Pats ta cik atsauksmes esi radījis? Viena vienīga tukša muldēšana.

4sex Daira001
Ierakstīts
On 10/19/2024 at 11:50 PM, Pitonsd said:

Es zinu kas man patīk un uzbudina, tikšanās par naudu man ir tīri for fun-nevajag shitaas liekuliibas rakstiit kaa blondy😁ka patik sex un fun ,hobijs utt.Tikshanas par naudu ir tiiri prostitucija un nekas vairaak

Ir cilvēki, kuriem patīk darbs, kuru viņi dara. Prostitūcija nav izņēmums. Protams - tā ir reta parādība.

On 10/19/2024 at 12:41 PM, Daira001 said:

Ja neesi gatava riskēt un dabūt bērnu ar konkrēto partneri, nu tad neej uz tādām lietām. Regulāri pārbaudos, lietoju spermicīdu produktus, vienmēr sekoju kalendāram, ar speciālistiem esmu konsultējusies, viss kārtībā. Un nav tā ka tiekos katru dienu un ar kuru katru. 

Un te jums visiem neticīgajiem konkrēta atbilde par "beigšanu iekšā, ja kopts" un līdzīgām opcijām.  

Face fuck
Ierakstīts
1 hour ago, klukste said:

Es varu visu saprast un saprotu,bet vienu gan nesaprotu.Ja neesi drāzis to resno,neglīto,lēto mauku,tad kāda velna pēc Tu viņu noniecini un nodirs?Un te parādās kārtējā diskriminācija.Nedod Dies',ja es,Jums,pa spalviņai nepaglaudīšu,apriesiet kā suni.Bet paši kaut neesat to mauku drāzuši,varat nodirst vienā setā.

P.s. Citam tā lētā,neglītā un resnā mauka tieši iet pie sirds!

Kā kolēģis minēja. Vispārinājumi un izzīsti secinājumi. No kurienes informācija, ka "nav drāzta"?

Skarleta 22
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2024. gada 2. jūlijs - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2024. gada 2. jūlijs - Iemesls nav norādīts
3 hours ago, STATIM said:

Sajūta tāda,ka šādas atsauksmes raksta pusmūža onkuļi,kuriem vienkārši citu vairs nav ko darīt un pastaiga līdz veikalam jau ir notikums...🤦‍♂️

Savas sajūtas droši apraksti savā jākļa dienasgrāmatā, šeit tās visiem dziļi vienaldzīgas.

Maza auguma <160cm petite
Ierakstīts
On 4/25/2024 at 12:29 AM, Datorfans said:

Kā nu kurā, bet ~80% pietiek ar vienas - "galvenās un vienīgās" personas datiem.

Atlikušajiem 19% pietiek, ja pasaka ka otrā persona brokastis neēdīs, bet pēdējam 1%, var pateikt, ka vēl neesi otro personu izvēlējies un pateiksi vēlāk, kad būsi gatavs.

Nekad un nekur nav bijušas nekādas grūtības. OK, Minskā senos laikos labsajūtas pakalpojumu sektors bija zem federālā jumta, tur obligāti bija jāizvēlas tikai no viesnīcas piedāvātā kontingenta.

Nimfomane
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2024. gada 26. aprīlis - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2024. gada 26. aprīlis - Iemesls nav norādīts
1 hour ago, Aldis123 said:

Un kaa tas butu saukt savadak?

Ja par naudu - tad mauka, ja par velti - tad arī mauka. Atkarībā no situācijas.

Skarleta 22
Ierakstīts
On 11/14/2023 at 8:55 PM, gshock said:

Es vienkārši vēlējos viņu sākumā satikt, par to pašu h/€ likmi. Es nevaru pateikt, ka "būs", pirms neesmu saticis. Labi, nekas, turpināšu meklēt. Paldies, par tavu atbildi. 

No malas tas vairāk izklausās pēc kāda dīvainīša, kurš negribēs maksāt. Sarakstē, īpaši jau nu pirmajā reizē, nevajag cilāt netipiskas lietas, ja esi gatavs maksāt noteikto likmi tikai par skatīšanos  - ej un skaties, bet kāpēc par to jārunā pirms tikšanās? Baidies, ka paņems tevi priekšā bez atļaujas? Būsi uz vietas, noliec naudu un pasaki, lai nedzen zirgus, tālāk - pēc sajūtām.

Tur mazs meitēns viens pats dzīvoklī pieņem švešus onkuļus, skaidrs, ka pie mazāks novirzes no normas būs bloks.

26048677
Ierakstīts
On 10/28/2023 at 11:47 AM, theotherme said:

These reviews are totally worthless

Each and every review is valuable if it is real. PG has written tens and tens of them, just try to do first 20 and see how creative it gets.

Now we know - the girl is real, how much does it cost, she only does outcall, is close to pics she advertises and there is a chance she might do things without a condom. The latter, unfortunately, happens more often than we would assume. 

If you ask me - this single seemingly botlike post contains a ton more useful information than all the other useless posts under this topic all together. 

Laura 38 g.v.
Ierakstīts
On 9/28/2023 at 2:26 AM, Delfi komentētājs said:

Man atkal  interesanti, kuru feju nākošo viņš apmeklēs  Pagaidām onaans  pozitīvs jāklis, viss patik, viss apmierināts, viss lieliski. Mazgājas 1,5 min,  divi šāvieni 15 min laikā  un Onaans laimigs . Apsveicami 😁 gaidam nākamo atsauksmi nu jau ar trīs šāvieniem😁

Nu paga, paga. Kolēģis jauns, pāruzbudināts. Uz viņu paskatās un šim jau - masāža 9/10. Esmu drošs kādā 69.reizē mēs viņa atsauksmē redzēsim tādas frāzes kā "apmeklējums vairāk zināšanai", "nebūtu braucis, bet ērta loģistika", "meitene smuka, tikai tās krokas un krunkas..." utt. Lai izlaiž nedaudz tvaiku. Un vispār - kāda jēga mazgāties 1,5min, ja karstais ūdens apmaksāts uz pusstundu?

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.