Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Ieva,Lāčplēša ielā 68
Ierakstīts
pirms 1 stundas, Vecisarplikupauri said:

Tu varētu būt rekordists vai TOP 3 - cik reižu būts pie vienas meitenes! Džeki, kurš var šo ciparu pārsist? P.s. Bet Kaiva tiešām - atmiņā paliekoša!!!

Nu ko var darīt,patīk man prostitūtas,laikam esmu monogāms ielasmeitu mīļotājs,bieži daudz reizes apmekleju vienu un to pašu meiču,protams ,ja ir iepatikusies

Ieva,Lāčplēša ielā 68
Ierakstīts
pirms 18 minūtēm, Vecisarplikupauri said:

Kaiva - laba meitene, bet tas, ja nemaldos, bija pirms gadiem 10, ja ne vairāk. Sen jau vairs nav apritē.

Žēl.man baigi viņa patika.Biju pie viņas vismaz kādas 20 reizes tāpēc arī zināju īsto vārdu.Vismaz tolaik viņa bija medmāsa vai kas tamlīdzīgs un tad vienā dienā vienkārši pazuda.Sameklēju tā dzīvokļa īpašnieku tas tik noplātīja rokas.Pēc tam vēl kādu laiku varēja to dzīvokli izīrēt un tad arī tas aizklapējās ciet

Ieva,Lāčplēša ielā 68
Ierakstīts

Mazas cerības ,bet varbūt kāds zin un atmiņā ataust - kādreiz Lačplēša ielā 68,pagalmā(Lāčplēša un Avotu stūris,vēl kādu laiku tai pat ēkā bija klubs Relaxxx) ,pirmā stāva dzīvoklī strādāja  meiča vārdā Ieva vai Kaiva un Ieva bija viņas īstais vārds.Varbūt kāds atceras vinu un zin kur to meklēt šõbrīd?Dzīūvoklis cik atceros bija visai pieprasīts mūsu aprindās,jo pirms tajā ievācās profesionāle,to izīrēja uz stundām.Patš ne vienu vien reizi tur pabiju. 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.