Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Marina 25228505
Ierakstīts

Atskats par tikšanos.

Sarunājām uz h par desmit sarkanajiem. 

Pēc izskata slaida maza meitene. Bildes atbilst patiesībai. Iebraucēja no Ukrainas. Sākotnēji laipna, taču runa ļoti maz un esot klāt skatās TV.

Sakas process. Tāds pliekans BJ var redzēt ka nav pieredzes bet nu kādu pieredzi var prasīt ja 19 gadi. 

Tad sākās process ar ko arī viss aizgāja galīgi greizi. Iedod man prezi un saka lai uzvelku pats. Man vēl pat nestāv! Saku lai viņa vismaz kaut ko dara savādāk galīgi nekā. Augšā viņa nekāpšot! OK prasu kādas pozas tad var saka ka var no aizmugures. Nodomāju pie sevis žēl ka ne augšā ka nekā atnācu atpūsties bet nu labi.  Uztaisīja muguru dīvaini, šitā sāp šitā nav labi saka ka griezīsies riņķī. Jau otrais aplauziens. Jau skābums par to ka pilnīgi nekas nav tā kā gribētos, bet lieta jānobeidz. Sāku misionāru, viņa sāk bļaut ka nenormāli sāp kož lūpā. Es jau vairs neizturēju es saku viņai. Lai gan biju paņēmis uz h davay pus.h un miers. Šī saka ok. Tā kā bija neērti un tomēr pus.h vienojāmies gribēju ātrāk izšaut un raut prom. Kā arī izdarīju. Sāku viņai nu tā kā pus.h tad tā taxe arī par pusstundu lai iet uz ko viņa man atbild ka es tak izsavu un liek saprast kā pats vainīgs ka par h samaksāju.

Nu kas pie velna?! Vienīgais ko var secināt ka ja jau tik traki sāpēja tad ir pārpista līdz nejegai. 

Lai ka tur būtu neiesaku nevienam. Viņa visu laiku sēž telefonā. To vien dara kā sūdzas un gala rezultātā atļāva burtiski tikai misionāru pozu.

Reāls skābums par tris zilajiem padirstiem. Bet nu ceru ka nevienam citam situācija tāda nesanāks

2717E327-7613-424D-9858-2148C85E4A56.png

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.