Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Натали 26832685
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2. marts - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2. marts - Iemesls nav norādīts
10 hours ago, Amu said:

ты сам безработный  задрот , сидит у мамки на шеи...  сиваяй. 

Правда не нравится да?   что в латвии получает 90% людей 5 евро в час .  смена 12 часов 60 евро , никто больше тебе платить не будет , если ты обычный работник по найму. 

да я работаю с латышами ,  латыши получают те же 5 евро в час как и я , у нас одинаковый договор , там написано 6.60 евро в час - и минус налоги , короче 5. 15 тебе остаётся . 

вы нацысты вы режете без ножа!  я в латвии родился  я не с россии приехал ,  я что теперь не достоин жить , мне надо идти умереть , под поезд броситься? 

Ja esi dzimis Latvijaa, tad, cienot shiis valsts pamata veertiibas (tajaa skaitaa, valodu, kultuuru) jau kopsh dzimshanas un izraadot veelmi maaciities, shobriid neseedeetu sheit un nekvekshkjeetu, ka esi nonaacis situaacijaa, ka nevari atljauties "taurinjus". Ja nav labi, Tev virzienu augstaak jau noraadiija, pabira! Brauc un gaudies savam elkam - asinjainajam bunkura pundurim!

Alexa (26) 20453620
Ierakstīts

Tachu kaartiiga veteraane. Maajo Akropoles galaa. Veel paaris gadus atpakalj bija viens oranzhs par vienu pieshautu zaabaku. Tagad divi oranzhi? Neko jau sev! Augums vinjai patiikams. Bet tas arii tur viss. Atmosfeera pie vinjas tik nomaacosha.... Nekomunicee, atbild sausi, procesu izdara ljoti mehaaniski un taapat, kluseejot, izvada aaraa pa durviim, pasakot, lai naak veel.

Ir, ir tur p****s. Es arī (nu jau kādus 5, 6 gadus atpakaļ), uzrakstīju. Atbildēja zibenīgi. Stādījās priekšā kā Latvijas diplomātiskā korpusa darbinieks, kurš tikko atlidojis no komandējuma, esot iedzēris un gribot atpūsties. Uzreiz stādījās priekšā kā vīrietis. Teicās, ka esot turīgs, dzīvojot klusajā centrā kaut kādā lepnā dzīvoklī. Apsardze, kameras, utt. Tuftu rakstīja. Piekrītu biedram xtris - ar nemainīgu segvārdu, sludinājumu un vecumu sludinās jau gadu gadiem.

Alina 26789044
Ierakstīts

Labs! :)

Atkāpjoties no tēmas par Alīnu, gribas uzrakstīt savu līdz šim pašu dīvaināko tikšanos. Bija (šķiet, ka nu jau pāris gadus nesludinās, vārdus "mainīja kā zeķes", bet sludinājuma teksti bija identiski), tāda meitene no Saldus. Ir iepriekš apspriesta krustu/šķērsu. Tas jau bija kādus 3-4 gadus atpakaļ.  Piezvanu, paceļ tel., uzreiz ļoti familiārā balsī pāriet uz "tu", aicina ciemos, utt. Ok, aizbraucu uz slaveno Z-24. Piezvanu, pasaka kodu un saka, kurš stāvs, dzīv.nr. Uzeju augšā, zvanu pie durvīm, neviens vaļā never. Zvanu vēlreiz - never. Taču dzirdu, ka iekšā kāds runājas (sieviete ar vīrieti). Zvanu uz tel., dzirdu, ka iekšā zvana tel. Paiet kāds laiks, atver durvis. Ieeju iekšā, meitene, it kā, viena pati. Labi, nodomāju - varbūt pārklausījos, varbūt saruna nāca no kāda cita dzīvokļa. Dzīvoklis, kā jau Z24, ir mazs - mazs koridoris, kas apvienots ar mazu studio tipa viesistabu + maza guļamistaba un, protams, maza WC ar dušu. Atstāju koridorī apavus un viņa uzreiz mani (ar visām drēbēm), aizstumj uz guļamistabu. Tad saka, ka tad, kad esmu noģērbies, lai pasaku - pavadīs mani uz dušu. Labi, ieeju dušā, pēc tam uz guļamistabu (durvis tiek aizvērtas). Beidzās process (kas, kā tagad atceros, bija super ātrs lentes konveijers), es saku, ka aiziešu uz dušu. Šī atkal mani pavada. Ieeju dušā, iznāku ārā un skatos - neviena tīra un sausa dvieļa (jo savu mazo, balto, kas man tika sākumā iedots, esmu atstājis guļamistabā), bet daži slapji mētājas uz izlietnes. Domāju - nu, jebal - esmu slapjš pēc dušas un gribas vienkārši ātrāk notīties. Paņemu vienu slapjo dvieli, sāku uzmanīgi apslaucīties un - ou, jē! - iegrābjos dvielī ieslaucītā spermā. Es paveru vannas istabas durvis, lai norādītu viņai uz to - kas ir tas un, lai iedod man dvieli un skatos - priekšā kopā ar viņu stāv tikpat apstulbis, kails (iepriekšējais) klients, pielicis priekšā kulei dvieli un, ieraugot mani, nekavējoties nozūd guļamistabā. Bļins, izvilkos slapjš ārā no tās vannas istabas, uzvilku drēbes, pateicu pāris skarbus vārdus un aizdevos prom. PĒc tam tikai sapratu, ka tur konveijers ir tik liels, ka iepriekšējais nepaspēja izdoties ārā, kā es jau tiku ieaicināts iekšā un aizlīdis viņš, nabags, kails bija koridorī aiz otrām ārdurvīm, kas bij atvērtas pilnībā vaļā un atstutētas pret sienu :) Tagad, protams, par to var tikai pasmaidīt, bet toreiz dusma uz to sievieti bija ārkārtīgi liela. Kā jau minēju - maza atkāpe no Alīnas, bet par tēmu - kā ir, kad Tevi pārsteidz vēl kāds stiprā dzimuma pārstāvis, par kura klātbūtni netiec informēts :)

Anna 34
Ierakstīts

Es saprotu, ka tā arī neviens šeit nevar sniegt normālu atsauksmi, jo viss, kas saistās ap biedri Ladu Deinu, ir tikai virtuālas vārdu "kaujas"? Lada Deina, es redzu, ka tu šeit regulāri "reklamējies". Es tikai gribu saprast,vai tāda, kādu tu sevi šeit reklamē, esi arī dzīvē? Vai ir kāds, kurš var pateikt, ka dzīvē Lada Deina ir pavisam savādāka? Iespējams, jāmeklē kādā citā tēmā normāla atsauksme?

Jana 24879730
Ierakstīts

Biedr Varis1984, tik kardināli cenu kāpumi noteikti nav sagaidāmi, jo jau pēc aptuveni 2 mēnešiem siltumapgādes uzņēmumi sāks lēnām piešķilt gāzes katliem degļus un aizkurināt šķeldas katlu mājas. Redzēsim, kādas korekcijas nesīs rudens/ziema šajā nozarē, jo, manuprāt, jau tagad ir skaidrs, ka pieprasījums ievērojami kritīsies. Prognozēju, ka pieprasījuma krituma dēļ, cenas varbūt nekritīsies, bet individuāli būs daudz runājamākas. Šobrīd, protams, cenas ir sarāvušas augšā visas - gan viesmākslinieces, gan vietējās.

Jana 24879730
Ierakstīts

Biedra Auseklis ierakstam nevar līdz galam piekrist, īpaši daļā, kur viņš runā, ka "Viss maziņš, šaurs, jauns. Tas ir kā ar jaunu mašīnu no salona
braukt pa autobāni nevis ar jau pabraukātu lūzni." Nav īsti taisnība, jo šī ir nozares veterāne - meitene ar vismaz 5 gadu stāžu. Cena ir neadekvāta, ņemot vērā, ka vēl aptuveni pirms pusotra gada sludinājās, ka 30 min (kas laika ziņā atbilstu vienam "šāvienam") ir 5 sarkani.

Alina 26789044
Ierakstīts

Diemžēl, jāpiekrīt biedram romansons2. Biju kādus 3 gadus atpakaļ. "Piedzīvojums" sākās ar to, ka nācās viņu kāpņu telpā gaidīt (Purvciems tas bija). Zvanījās man un teica, lai pagaidot, jo kavējoties. Galvenais, lai neejot prom, jo viņa speciāli dodoties uz to dzīvokli, lai mani satiktu. Domāju - nu, labi - ja cilvēks speciāli brauc, pagaidīšu. Uzkāpa pa kāpnēm tantuks ar kārtīgu aizdusu. Ziemas drēbēs viņas īpatnējo ķermeņa uzbūvi neredzēja, kaut arī kaut kas aizdomīgs jau šķita. Dzīvoklī teica, lai ieejot dušā un, ka tūdaļ ns ākšot. Pati pazuda virtuvē noģērbties. Iznākot no dušas un iezveļoties dīvānā gaidīt viņu, nekas neliecināja par tuvojošos šoku. Istabā ienāca sieviete (vecmāmuļa uz 62 gadiem), ar riktīgu "kvazimodo zvaniķa" kupri. Nu tā, ka riktīgu. Diemžēl, tolerance pret sievieti, kura speciāli manis dēļ ir braukusi šurp, tajā brīdī ņēma virsroku. Bez kuprīša, komplektā nāca līdzi arī gari, melni spalvu kušķi padusēs, kas zibēja acu priekšā mutisko darbu laikā. Uz viņas jautājumu par to, kā turpinām, atbildēju, lai turpina tāpat.

Nesaprotu cilvēku....taču gadi sen jau dara savu...ir taču arī kaut kādas ētikas normas. Atdod savu vietu jaunajām!

Lina 26924393
Ierakstīts

Atauksme iz pieredzes. Biju šīs nedēļas sākumā. Sakontaktēt var zvanot. Īsā telefona sarunā radīja laipnas sievietes tēlu. Tas, zināmā mērā, lika pieņemt lēmumu aizdoties pie viņas. Lokācijas maina. Es biju Vecrīgā. Sieviete - nu ļoti interesanta. Gan izskata ziņā, gan uzvedības ziņā. Augums viņai varbūt 165, svars - ne vairāk kā 39kg (labi, nedaudz pārspīlēts, bet ne daudz). Tieva. Ļoti tieva. Kauli ar ādu. Redzams, ka svars ir bijis lielāks, bet tas strauji zaudēts. Zobi ir balti, krūtis - mazs, ciets silikons (tāds, kas nekustas un ir kā 2 akmens gabali).

Lai arī pa telefonu teica, ka takse ir 6 sarkani par stundu, realitātē "duša - duša" bija 20 minūtes. Sākotnēji ir sasteigta masāža, kas ilga aptuveni 3 minūtes, tad "Apkārt griezties!" un tad jau process. Pozitīvais ir tas, ka, tikšanās bija tik īsa, ka, noliekot mašīnu Vecrīgā, R zonā, pie pašām ieejas durvīm, varēja nemaksāt :) Rezumējot....šim gadījumam laikam būtu jāizdomā kāds jauns sinonīms vārdam "konveijers", jo tas šeit vairs īsti neiederas. Prasās kaut kas, kas ir ātrāks par konveijeru :) Ļoti īpatnēja pieredze ar ne mazāk īpatnēju sievieti.

Meitenei uzslavas par to, ka ir atļāvusies ielikt šī brīža fotogrāfijas un tajās ir atspoguļota patiesā aina. Tur kaut kas nav kārtībā - vai nu tiešām hormoni, vai daudz neveselīga ēdiena. Tauki tu ir pāru pārēm. Atejot nost no šī, jā - dzīvoklis arī ir netīrs midzenis. Draugi, nav labi!

Sofija rd552@inbox.lv
Ierakstīts

Esmu ticies ar viņu pērnā gada pavasarī, kad tikko bija aizsākusi un tikko bija ielikusi lielās "pupas". Pati meitene ir no provinces un Rīgā īrē mitekli. Gadi ir norādīti 30, bet es dotu visus 34, 35. Meitene ir paliela (gara un, visticamāk, dēļ lieliem, smagiem kauliem, nedaudz masīvs augums ). Attieksme bija laba, bet kopumā viss pasākums - nekas atmiņā paliekošs un vēlme satikties otrreiz īsti nav radusies. Kas nepatika (mans personīgais viedoklis), bija silikoni. Tie bija ielikti tā, ka pupas bija cieti kā krami. Bija sajūta, ka tausti kaut kādu cietu, nekustīgu priekšmetu un vienīgais, kas tur kustas, ir krūšu gali. Nezinu, cik viņa tagad prasa, taču, ja pareizi atceros, tikšanās bija laikam divi oranži + viesnīcas izdevumi. Katrā ziņā, pārcenota.

Liza 264816**
Ierakstīts

martins2021, atsauksmi ir sniedzis augstāk jau Rabbbit. Viņa ir īpatnēja ar to, ka jābūt uzmanīgam ar viņu komunikācijā pa telefonu. Ir kaut kādas dīvainas kaprīzes un, ja kaut kas neiepatīkas (galvenokārt,nepatīk muļķīgi jautājumi - vajag īsi, konkrēti, pa tēmu un viss), tad met nost telefonu un vairs neceļ. Bet, ja ar viņu satiekas, tur viss ir vislabākajā kārtībā. Sieviete ap 45, ļoti kopta, skaista apakšveļa, pietiekami augstas klases zīmolu drēbes, utt. Ir diezgan aroganta (augstprātīga), un teica, ka ļoti šķirojot klientus. Augums tiešām ir labs - vienmēr iesauļots, smaržīgs. Krūtis ir stabils C vai D izmēra silikons. Ir ļoti patīkams - stingrs, bet nav ciets kā krams. Nebrīnos, ka viņai pārsvarā ir "piecminūšnieki", jo ar izskatu un savu labo attieksmi (ļoti uzmanīga, cītīga), ātri spēj novest līdz beigām.

30 minūtes ir astoņi nulle. Es noteikti rekomendēju. Ja tiek cauri viņas "filtram", tad tiks saņemts ļoti labs serviss.

Kristina (27) 25380055
Ierakstīts

Arī esmu bijis šogad 2x. Skatos, ka ļoti būtiski cenu pacēlusi, jo varēja satikties ar viņu arī par 10 sarkani / 2. 10 sarkani šajā īpatnējā laikā, manuprāt, ir stipri pārspīlēti, ņemot vērā, ka tur nav WOW.  Dzīvoklis ir mazs, ar deviņdesmito/millenium interjeru. Virtuvē stāv sintezators. Teicās, ka mēdzot arī uzraut. Izskatās, ka pati tur arī dzīvo.

Sieviete tieva, augums ir simpātisks, krūtiņas ir mazas, bet tvirtas un patīkamas. Procesa laikā par pozām nesūdzējās un izskatījās, ka procesu varbūt arī izbauda. Kas nedaudz "atsita" un raisīja zināmus jautājumus (varbūt tā tikai mana piesiešanās), bija tas, ka abas reizes bija kājās garās zeķes un ādas (vai, drīzāk, ādas izstrādājuma) zābaki gandrīz līdz ceļgaliem, turklāt, ar izteiktu "rajona" fasonu - šauri, spici purni un šaurs, augsts papēdis. No zābakiem abās reizēs neatbrīvojās. Nez, vai bija kas slēpjams vai arī viņai vienkārši šķita, ka tas ir seksīgi. Katrā ziņā, man tas šķita dīvaini, ka ņēmās pa gultu ar tādiem zābakiem, jo bija skaidri redzams, ka viņa ar tiem noteikti arī dodas laukā. Nekāds GFE tur nav. Es drīzāk teiktu ,ka konveijera variants. Neskatoties uz to, ka dāmīte nav nesimpātiska, ir kaut kāds "pērnuma" vai "rajona bloka mājas krievietes" piesitiens. Tāda neliela atgriešanās millenium - gan dzīvoklī, gan viņas izskatā. Jā, un dāma smēķē. To var just gan dzīvoklī, gan viņas izelpā. Kopumā dodu 7 acis (labi), bet, ja tagad prasa 10 sarkanus - no way!

Sveta 29687293
Ierakstīts

Esmu bijis pie Sveķika vairākkārt (šķiet, 3 vai 4 reizes). Gan uz masāžu, gan arī uz "ko vairāk". Sievietei kolosāls augums. Krūtis ļoti mazas, bet, ņemot vērā, ka pašai augums arī ļoti tievs, viss ir proporcionāli. Gadi - ap 35. Masāža, protams, nekāda, jo skaidrs, ka fokusējas uz "ko vairāk". Glaudīšana un beigās HJ (es gribētu teikt, ka visnotaļ mehānisks). Ja runā par "ko vairāk" - process arī visnotaļ vienveidīgs. Vairāk rodas sajūta, ka atstrādā. Interesanti (un arī nedaudz smieklīgi), ka akta laikā visu laiku ar roku tur ciet locekli, jo baidās, lai gumija nenošļūk (laikam bijusi pieredze). Nepatīk arī tas, ka kulminācijas brīdī arī ātri rauj ārā, neļaujot pat līdz galam pabeigt (laikam arī baidās). Vārdu sakot, kopumā nekas īpašs - esmu gājis, lai pabaudītu skaisto, iedegušo augumu. Bet tas arī viss. Tāds ātrs "izšaušanās" variants, skrienot garām. Pārsvarā mājo Zvaigžņu ielā, bet lokācijas maina. Cena sludinājumā, šķiet, ir divi oranži, bet ir iespējams ļoti viegli runāt par zemāku tarifu, kas liecina par to, ka laikam lielas piekrišanas nav.

Vera 288933**
Ierakstīts

Esmu bijis, šķiet, 2x (?) 2019.gadā. Pirmajā reizē nepameta sajūta, ka ir ar kaut ko apreibinājusies - bija lēna, apātiska, runāja aizdomīgi lēni. Toreiz mājoja pie t/c "Minska", bet lokāciju maina. Otrajā reizē, kad biju, tad arī bija palēna. Nevaru saprast - nav man darīšana bijusi ar sievietēm, kas lieto kaut ko apreibinošu (ne alko). Varbūt vienkārši cilvēks tāds. Lai būtu.... Kopumā neko sliktu nevaru teikt. Gadi ap 45, kopumā slaida. Ļoti mazas krūtis. Visupirms maiga masāža (par masāžu to gan īsti nenosaukt), pēc tam klasika. Orālo taisa izjusti, ilgi, lēnām. Tagad sludinās, ka mājo Ķengaragā. Ja pareizi atminos, tad 2019.gadā bija vai nu divi zili, vai divi zili un viens sarkans. Vairāk noteikti nebija.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.