Izdevās sazvanīt, bet atbildēja ļoti strupi. Biju ar viņu ticies pirms 10 gadiem, kad vēl praktizēja Tallinas ielā, kad to atgādināja, teica, ka ar tik seniem klientiem netiekoties.
Šogad man ir veselības problēmas. Es pat nevaru pierakstīties pie kardiologa, jo viņš šajā termiņā ir atvaļinājumā. Vai kāds var ieteikt labu asinsvadu atbalsta produktu? Man ļoti tirpst sirds, un tas mani ļoti uztrauc.
Побывал на встрече , в гостишке , очень приятная девушка оказалась . Буду навещать ещё. Работает с 10до 22 по выходным, и в Пятницу по дольше, фото что высылает соответствует, как по мне в реале даже лучше
Sveiki. Piedāvāju 2 veidu masāžas. Muguras masāža -20 EIRO un visa ķermeņa masāžu -30 EIRO(izmaseju visu ķermeni) pie jums jo pašai diemzel pagaidam nau vietas. Varam drosi satikties Rigas centra un braukt pie jums ja ir iespējams.
Ja sieviete liek savas bildes, sniedz godīgi servisu. Jums nav ne mazākās tiesības aprunāt un ņirgāties. Un cenas katra uzstāda tādas,kāda pati vēlās,un jums nav nekādas tiesības tās regulēt un apspriest. Nepatīk izskats,cena šķita par augstu- neizmanto to pakalpojumu,nevis pļūti te kāpēc tik dārgi. Neviens ar varu nevelk pie extrēmi neglītām, pārcenotām, nelaipnām maukām.
Apspriežat tās,kuras liek feik bildes,piekāš ar servisa sniegumu un kvalitāti,nevis pa tukšo dirst virsū, ja kaut kas ir ārpus jūsu subjektīvā standarta.
Atļaušos iejaukties, jo es varu tikai piekrist @Kreks_peks, man arī Tevis nav žēl .😊 Kā mauka varu pateikt, ka Tu runā muļķības . No kurienes to izrāvi ?🤣 Vislabākais man patika par tēlošanu, kā var sieviete notēlot, ka viņa ir mitra? 🤣🤦🏼♀️ Ir dazadas sievietes, ja Tu staigā pa meitenēm , kurām ir izteikts konveijers un viņam vienalga, kas viņu drāž, tad var piekrist , ka viņa nebūs mitra. Desmit , diemžel no Tevis nav sanācis labs eksperts par maukām .
Jā tu gan viņu nolaistu kā ar pažarnieku šļūteni! Lai nedirš citreiz.
Ierakstīts
Jozefs tu hermofrodīts???