Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Samanta - 28984453
Ierakstīts
pirms 8 stundām, pulkvedis33 said:

Robčik nemelo.. 

Esmu bijis, baigi nobarojusies un ir arī lecīga.. uzstāda noteikumus kā viņa grib un kā viņai nepatīk.. neiesaku nevienam.. kas tur smuks nezinu..

Redz, es jau tik pirmo reizi biju un Tavu sacīto nevaru komentēt, bet, ka nav slaida rakstīju. Bet par attieksmi gan nepiekrītu, jo ar mani viss bija čotka. 

Samanta - 28984453
Ierakstīts

Labrīt! Došu, ka nu savu artavu ar. Uz šito meiteni es jau lūkojos samērā ilgi, bet ļoti smagi, ka viņai nebija savas vietiņas. Tad nu pēkšņi skatos un piedāvā pie sevis, tas viennozīmīgi ir pluss. Jāsaka, ka viņas liels pluss ir attieksme. Nav lecīga, cipars ir adekvāts un pat ja pēkšņi kkas mainās nesūta stulbas sms un nelamājas. Ok, tas tā, bet nu pie lietas. 

Sazvanu, ātrs pasākums trīs nulle. Skaidri nosacījumi, bez vipendroniem. Atbraucu, sagaidīja smaidīga, sakopusies, simpātiska sieviete. Dzīvoklis ar dušu, kas tika arī piedāvāta un tā. Procesa sākums glāsti, mazliet krūtsgali. Jāsaka, ka meitene nav slaida, bet viņas formā ir kkāda rozīnīte, kura padara viņu par ļoti tīkamu un vēlamu. Nu man ļoti patika. Krūtis stingras, vajadzīgā izmēra. Dibens izcils. Kas bija ļoti labi, tad gumiju lika jau sākumā un nebija jāatgādina. Sākās mutiskā daļa, kas bija pietiekami ok. Radās sajūta, ka pati arī no procesa uzvilkās. Tad smuki apjautājās kā es gribu, smuki suncītī, bet jāsaka godīgi, kkā skats tik ļoti uzvilka, ka praktiski uzreiz arī beidzu. 

Vai iešu vēl? Noteikti! Cena: kvalitāti? 9no10 man patika. 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.