Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Nimfomane
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 26. aprīlis - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 26. aprīlis - Iemesls nav norādīts
pirms 1 stundas, Aldis123 teica:

Man sieva tiekas ar viriesiem,vina ir nimfomane?

Tiekas ar sludinājumu starpniecību? 😁

Link to post
BJsexygirl (18) G-Chat
Ierakstīts

Neesmu eksperts, bet nu soķi par mutisko... Ja viņai ir deputāta dotības, tad vēl aiz matiem varētu kkā pievilkt, bet nu tāpat šķiet cipars neadekvāts.

Ja nejaucu - meičai arī vietas nav, tad vai nu mašīna, vai vieta vēl jārūpē. Krč, kkad rakstīju viņai un atteicu. Nevaru nekādi atcerēties, kas man nepatika, tā kā tukšās sarakstes neglabāju.

Link to post
Laura Imanta
Ierakstīts
pirms 20 stundām, Martins98 teica:

Vakar biju, tiesam labakais ko baudijis  esmu no sievietem. 10/10

Nu, jācer, ka šī nesasmērēsies ar politiku vismaz. 😁😁

Link to post
Francela (25)
Ierakstīts

Kur Jūs ņemat, ka viņš višām bāž bez zābaka?

Tas, ka tur viņa šablonā ir rakstīts, ka "ja kopts, tad var", pat pie tādām, kuras noteikti to neļauj, nenozīmē, ka viņš vai kāds cits to reāli dara.

Da jptv.

 

+esmu par 99% pārliecināts, ka par šo meiteni ir jau atsauksmes rakstītas. Sludinās regulāri un zem dažādiem numuriem/vārdiem. 

Link to post
Stasja
Ierakstīts

TRĪS PIECI NULLE?! Tiešām trīs pieci nulle?

Kas tas par sviestu?! Par ko? + vēl vieta pašam jārūpē. 

Te vnk kāda palīdzības programma jaunajai māmiņai, vai kas tas par stulbumu? 🤨

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
pirms 28 minūtēm, MotoKing teica:

Nu normāls precēts vīrietis ne ies pie prostitūtām. Jo ir citas ģimenes kopējās budžets un visu var redzēt,kur tērēta naudu un plus laiku vēl vajadzētu uz to visu.Ja tev ir darbs komandējumā tad tu vari paņemt kādu dāmu sev. Bet man liekas vairāk vīriešu iet pie prostitūtām kuriem nav ģimenes. Jo tāpat visu uzziņas tava otrā pusīte, ka sākas шило в мешке не утоишь. Piemēram es esmu brīvs un man nevajag attiecības, jebkurai prostitūtai varu pazvanīt un atbraukt. Man ir naudu un es teru viņu kā grību. Vel teikšu tā ar katru seks ir tas pats, vienīgais kas ir cits,katrs sūkā savādāk, izskatās. Piemēram ir tev attiecības un tu aizej pie citas,tevi gaida gandrīz viss tas pats un tu nezini grib tevi vai ne. Bet tavas attiecības tēvi mīl un grib tas ir svarīgi, otrkārt ir tādi kuri nemīl un negrib savus vīriešus tas ir slikti. Sievietes arī iet pie citiem vīriešiem ne tikai vīrieši,un vēl sievietei vieglāk atrast citu. Ja gribās kaut ko citu tad tas nav labi ģimene. Visu var sarunāt ar savu partneri.

Grūti iedomāties normālu veci, kuram sieva kontrolē izdevumus, ja vien tas nav kāds no parazītu sugas, kuru uztur pāra otra puse vai arī no tiem memļakiem, kuriem pat soctīklos ir kopīgi profili. + šis ir viens no argumentiem, kāpēc skaidra nauda ir laba lieta, nevis plastikāta karte, kurā redz katru kustību. 😁

Brīvam čalim, man tas liekas zem sava goda maksāt par seksu. Drīzāk vairāk darba un laika jāiegulda, lai kādu pavilktu uz vienas nakts sakariem. Bet slinkajiem un mūžīgi laika trūkumā dzīvojošajiem tas ir labs arguments, lai nomaskētu savu nosacīto nespēju "sakoļīt" kādu brīvu meiču uz seksu. Manā uztverē, prostitūtas kalpo tikai un vienīgi kā izklaižu objekti konkrēta konteksta un kompānijas ballītēs - pakalpojums par attiecīgu samaksu, lai izklaide būtu krāšņāka. 

Par precētajiem pilnīgi cits stāsts. 

Manā skatījumā prostitūta ir ekselents pakalpojums, lai "noķertu" mednieka fīlingu, apmierinātu kādu savu vajadzību/vēlmi ārpus ikdienas rutīnas, un galu galā - nečakarētu sev galvu ar tādu blakusefektu kā mīļākā. Čakars, laika plānošana, muldēšana, riski utt. 

Manā tekstā nav neviena personīga aizvainojuma, kas kādam subjektam vai subjektu grupai būtu speciāli adresēts. Ja kāds velk paralēles un saskata kādu līdzību ar sevi - man poh**, vainojiet paši sevi. 😁😁

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
On 8.12.2023. at 11:32, sioux1 teica:

Vou vou vou, kādi visi pedantiski un sterili palikuši. 

Es izmantoju savas komunikācijas prasmes un ar fejām diezgan ilgi nopļāpāju pēc aktivitātēm. Redz, tur paverās pavisam cita aina. Šeit visi nodirš darbinieces - veca, kliba, resns, slima, smird, kūsis, šķībs silikons, filleri lūpās, utt. 

un kāds esi tu pats? Apollons ? Dāmas, palabojiet mani, ja saku muļķības, bet tas ko esmu dzirdējis nu pavisam neglaimo pakalpojuma ņēmējam . 

Ar ko saskarās dāmas ? Ar smirdīgu muti, kas lien laizīties. Ar pumpainu un rētainu ķermeni, kas pieprasa masāžu. Ar netīru krānu, kas smird pēc urīna un  zivīm, pieprasot owo.  Ar fekālijām dibena kūsī, kuras nedrīkst aizmirst mineta laikā. Ar smirdīgām padusēm un netīrām kājām, arī pēc dušas apmeklējuma. Ar vīriešu iedomu, ka viņu kā princi apkalpos tikai tāpēc, ka ir sagrabinājis tos simts eiro. 

Un tā ir tikai maza daļa no tā, ko man stāstīja. Cilvēki, ko man aprakstīja , neizskatījās pēc bomžiem. Tie esot bijuši situēti  vīrieši, ar dārgiem auto , nokārušies zelts, sudrabos un brendos. Man tāds ir kolēģis. Blatnijs vecis, bet smird pa gabalu tas viņa brioni uzvalks. 

Fejas tādus nahuj sūta, un kāpēc tu esi lupata, kas nemāk aiziet ? Tevi ar varu kāds tur ?  

Šis ir ļoti labi teikts. 

Tajā pašā laikā, līdzīgas alegorijas var attiecināt arī uz sievietēm. Ir visādi eksemplāri pa dzīvi baudīti. Gan fejas, gan "civilās". Tur vēl raibāki joki lien uz āru. 😁

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
pirms 4 minūtēm, sidlav55 teica:

garlaicīga nācija,  nevarēšu nevienu tur sakaitināt!  jutīšos kā ne savā ādā! te visādi puskoka lēcēji viegli pavelkas. sevišķi tie lūzeri ,kas iedomājās ka speciāli ierakstot kādu lamu vārdu , visi ar atvērtu muti jūsmos par viņa izcilajām spējām.  lamāties māku gan latvju, krievu un vēl dažu citu Eiropā lietojamās valodās, bet vai kāds var atrast , ka es te to pielietoju.?  esmu mierīgs , kā mamuts , kamēr kāds antinš nesāk mani bakstīt..... neuzvelkos bet jūtu endorfina/ liekas, ka tā sauc vienu no 4 laimes sajūtu veicinošo.....u.t.t./ pieplūdumu , kad ir izdevies kādu sakaitināt. paldies par labo nodomu, bet labāk uz kādu jaukāku vietu , sūtiet gan!

Priekšpēdējais teikums asociējas ar pensionāru, kam aiz neko darīt, lielākais hobijs ir kādu dirsināt un gūt no tā apmierinājumu. 😁😁

Link to post
Anastasija (32)
Ierakstīts

Pie šīs biju, kkad pasen gan.

Bildei atbilst, lai arī tā bilde nav pēdējā savaiguma noteikti.

Šī nav, vismaz nebija, pamatnodarbe, bet kā haltūra. Atstāja priekšstatu, ka sekss patīk un ar hobiju vnk piepelnās. 😁 

Kopumā neteiktu, ka kkas īpašs no tehniskā viedokļa, ko atcerēties, bet nekas arī kritisks. Pieņēma tipveida Pļavnieku dzīvoklī, kurā reāli arī dzīvo(ja). Nekas šiks, bet viss bija tīrs, kārtīgs utt. Augums tiešām tīrs, slaids un kopts, tas gan. 

Par tarifiem arī neatceros, lai komentētu.

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
On 6.11.2023. at 16:56, Blondy teica:

Es vienmēr cienījusi tos vīriešus, kas ar mani tiekās , neesmu apspriedusi un augstu vērtēju konfidencialitāti. 
Man ļoti skumji, ka esmu spiesta šajā sadaļa likt postu.

Ši persona ir mani labi pazīst jau vairākus gadus un tieši tāpēc esmu ļoti nepatīkami pārsteigta , ka cilvēks var piedavat tādas lietas . Vienu reizi tadu piedāvājumu vins man to izspļāva, bet es norakstīju uz seksuālam fantāzijām un viņam aizrādīju ar lūgumu, ka nekad par tādam lietām kā par bērniem ar mani nerunā un atgādināju par pedofilismu .Lai saprastu , mana meita nav pilngadīga, un ne jau tuvu 18, bet pusaudze , vins to labi zin. Virietim pašam aug bērni .
Bet , ja cilvēks var atkārtoti piedavat tādas lietas, es domāju, ka cilvēkam sēž iekšā pedofilsms, kas mani sāk  baidīt  , kas liek man but uzmanīgākai un pabrīdināt citas sievietes . 

Numurs screenshoot . 

 

1310806E-0BBB-4327-BF02-C33A338CAF84.png

p1zģec, arvinevārdsakot. 😐

Ceru, ka tad mudaks šo lasa un ir izgulējis dzērumu.

On 7.11.2023. at 01:47, Blondy teica:

She’s younger than 16

p1zģec dubultā.

ziņo par to mēslu.

edit: kaut vai profilaktiski, lai vnk nonāk poliču redzes lokā. Būs labs darbs padarīts, iespēju robežās. Un varbūt kādu problemātisko tīni, kurš nav savu vecāku radara fokusā, pasargās no nevajadzīgiem sūdiem. 

besī. lasu un cepjos, kur tādi dabas kroplojumi rodas. kam tur tajā stulbajā galvā jānotiek, lai uz mazgadīgo skatītos ar seksuālu piesitienu.

Link to post
Pregnant
Ierakstīts

Nav drīzāk kādas Telegram grupas?

Man priekšstats radies, ka gan gribu, gan puh ir tādi sūdīgu reklāmu sludinājumu dēļi, kuros lielais vairums ir vai nu nolietotas pērkamās ar kreisām bildēm, vai visi šitie sūdagalvas ar virtuālo uzmetiena paketi.

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
pirms 1 minūtes, sioux1 teica:

Diezgan elementāri var izvairīties no šādām situācijām, pat ja zvani no sava numura - neesi pmpis un atstāj čajus. 

Ja būtu saprašana, par ko vsp ir runa un kas tā vsp par sievieti, varētu arī izdarīt secinājumus. 😉

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
pirms 23 stundām, Blondy teica:

Meitenem parasti ir “ darba” numurs un privātais . 

Bet šis  ir kārtējais gadijums , kad varbūt arī vajadzētu jums piedomāt , vai ir verts izmantot privāto  numuru ( piedevām ar foto) , priekš tādam izklaidēm. 

Privāts/papildus numurs - tā ir katra izvēle un riski. Manuprāt nevajadzīgi izmantot privāto. Mans "šad tad izskriet" numurs arī šajā topikā figurē.

Kad uzrakstīju personīgi licējai, kas viņa vsp tāda ir un kādā sakarā te mans numurs parādās - hvz, neatceros, nav svarīgi.

Nu un kā lai ar izpratni izturas pret tādu?

 

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
pirms 3 stundām, njā teica:

Kāpēc bez jebkāda skaidrojuma ir ieliktas cilvēka privātās bildes? 

Man arī tāds pats jautājums rodas. 

Un vispār par šo sadaļu - kāpēc šeit publicē privātas sarakstes materiālu, bet kur ir meiteņu apspriešana- tur nedrīkst? 

Tīri par konsekvenci - ja tur nedrīkst, tad te arī nē, vai arī otrādi, ja šeit met iekšā nešķirojot neko neskaidrojot, tad arī tur to vajadzētu ļaut. Ne?

Link to post
Veronica cheshire
Ierakstīts
pirms 21 stundas, pet89 teica:

Kādreiz tikos ar viņu 150-170. Naudu atstrādāja godīgi, žēl ,nebija, bet vairāk neiešu. Pēc trešās un pēdējās tikšanās reizes parādījās kaut kāda, Daugavpils gopņika attieksme.

Psc. Atceros labos laikus, kad pa 70-80e varēja šo bakstīt kā vien ienāk prātā. 😆

Link to post
Slave Slut 43
Ierakstīts

kkur tepat tēmu plašumos rakstīju par šo atsauksmi. neatceros vairs kur.

sieviete bildēm atbilst. vīrs kārto visu "darījumu" un ir visu laiku klātesošs. tikšanās dārzciemā. 

Sen, sen tas viņai (viņiem) bija kā ļoti rets hobijs/izklaide, pēdējā laikā skatos, ka sludinājumi birst kā no pārpilnības raga. Lkm naudas smaku sajutuši. 😁

Man bija pretenzijas pret vīra pieeju. 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.