Piedāvāju reālu muteri, kad man gribās mitēties es apmeklēju šo, higiēna tur vissssaugstājaja līmenī pa pusH šī nomaina trīs gumpīšus, smaržīga lieli buferi, ritīga mutere, divreiz esmu bijis vēl joprojām uzrunā mani na Vi! Sākumā jānoklausās monologs, saprotu ka sapņu auto x6, ļoti uzmanīga! Ir šeit apspriesta!
Noteikti ir forši jauni meitēni, laikam es neskaidri izteicis, bet mans komentārs nebij domāts par tavu vecumu/jaunumu (ar kuru man, personīgi, nebija nekādu iebildumu, lai arī, ja pavisam godīgi, es pieliktu "+" aiz "0"....), bet gan par to kā pēc protokola pareizi būtu ar tevi jāuzsāk komunikācija - pati tak savā tēmā gari un plaši aprakstīji
Protams, atsevišķā tēmā "PM numuriņu", prasītājs nav ne tuvu tik apnicīgs, bet ja nu gadījumā tu izlemtu šāda faux pass dēļ viņu noignorēt, gribēju norādīt cilvēkam kur viņš nokļūdijies Ziemassvētki, tuvakmīlestības laiks
Otra lieta - uzkrita uz nerva, ka čalis lielās, esot, tipo, lasījis forumu, faņķikus atkodis, bet acīmredzot nav pat bijis tavā tēmā - kas manuprāt ir viens no labākajiem piemēriem foruma pozitīvajam potenciālam
Edit:
Kamēr rakstīju atbildi, redzu ka viss jau saprasts un nokārtojies nu tad neko
Paldies par lielo atbildi. Es izlasiju m91 topiku. Nevienam nebiju uzmacies vai uzbraucis.
Ta nu sanaca dzive, ka gribu versties pie meitenes. Tatad, ko varat iesakt, kas deres pirmaja reize, kam ir labas atsauksmes? Nekad nebiju apmeklejis, tapec gaidu padomu. Man 30+ gadi, bbw utml neinterese, ar naudam ari ta ka problemu nav, bet gan ne vairak par 10 sarkanajiem H (es jau palasiju te forumu, sapratu fichu).
Karoch, chali, iesakat, pie kuras meitenes versties, lai nebutu vilies , ka ari nesmietos, ka neesmu nekads sexguru. Riga, rus/lat, pats krievs esu.
Ierakstīts
kadas bija cenas?