Es tur neesmu bijusi jau labu laiku, jo neesmu bijusi LV, un, kad būšu, noteikti viņu apmeklēšu vēlreiz. Viņa ir uzticams izklaides avots, nevaru komentēt anālo seksu, jo viņas pakaļa ir šaura un tā nav mana izvēle. Par papildu samaksu viņa bija gatava pieņemt riskantākas izklaides, kas IR mana izvēle, tāpēc noteikti došos pie viņas, kad būšu atpakaļ. Man patīk slaidas, garkājainas sievietes, nevis puiši ar lielām krūtīm, manuprāt, viņa ir ideāla MILF.
Laikam vienreiz, kad tā xanax meitene no Ķengaraga teica pre pay, jo atsūtīja visu savu pases kopiju un tad iemaksāju viņai. Neatceros precīzu daļu, bet pēc tam arī godīgi tikās,teica toreiz, ka esot bijusi bailīga un gribēja zināt, kas pie viņas nāks. Joprojām man ir viņas pases kopija, bet nezinu, ko ar to būtu iesācis, ja būtu uzmetusi, sudzibas.lv varbūt rakstījis. 😂
А я смотрю у вас прямо песни все разные! Денег этих не стоят. Там платить не за что и т.д. Но почему-то феи от этого цены не снижают и бесплатно услуги не оказывают? А только у меня одна песня. Странный🤔
Tur bija nedaudz pa citu lietu rakstījis,laikam nemāki pārtulkot.
Visu tableti. Pats pamēģināju toreiz, kad piedāvāja. Bija tā neparasti pāris h laikā 3 vai 4x nobeigt, vakarpusē likās, ka nelielas galvassāpes un pirms tam bija tā, ka krāsas neredzēju pareizi, gaiša krāsa uz dažām sekundēm likās lillā vienā brīdī. Palasīju internetā, ka tā mēdzot gadīties, citādi viss bija kārtībā. Vairāk neesmu lietojis, bet varu saprast, kāpēc citi izvēlas to darīt, jo knebiens nopietnākais var sanākt.😂
Nu nezinu,ja štruntīga pašsajūta kāds tur vairs prieks no kniebiena.
Не - это она, настоящая. Был у неё не так давно. Всё так как она и пишет. Хорошая, приятная, открытая девушка. Не конвеер. Фигура красивая - стройная, попа 🔥. Обязательно посещу ещё.
Не советую Блонди. Жопа раздолбана, цена неадекватно высокая, грудь не пропорционально огромная силиконовая. Лучше подожди Дашу, когда она в Ригу вернётся - вот у нее попа роскошная 🔥🔥🔥 и цена адекватная.
Visi jaunie "Motherfuckeri" un Stiflera pēcgājēji sarosās, šis ir variants jums!
Ja ir vēlme iemēģināt svešu Mammu ar zināmām kvalitātes zīmēm un attieksmi šis ir labs variants. Atrašanās vieta "Klusā dārza" apkaime Maskačkā. Skāde 8, 15 vai 20 sarkanie - atkarībā no vēlmēm. Pats gāju tīri noņemt provi šo pavasar uz 0,5 un ar to kopumā arī biju apmierināts.
Atrašanās vieta: 6 - Pavecs, mazs dzīvoklītis, bet viss ir tīrs. Ļoti maza vannas iztaba ar mazu dušaskabīni - siltais ūdens ir, dvielis normāla izmēra tīrs, kā arī tikšanās laikā es pat dabūju divus dvieļus, lai man nav 2. reizē jāsaukās ar mitru. par to +1 "cepums" - tīri personiski, jo patīkami;
Attieksme: 8 - Dāma runīga, adekvāta, ieinteresēta - teiksim tā "uz klientu vērsta attieksme". Ja pret viņu laipni un cilvēcīgi, viņa atdara ar to pašu. Nav augstprātīga, neienteresēta vai arī tāda kura to visu dara "ķeksītim" - ķip, atstāj naudu un ātrāk lasies prom;
Izskats: seja - 7 / augums - 6 - Reālais vecums viņai ir ~45, pati to arī atzīst. Ņemot vērā, ka viņai ir "babyface" arī savā vecumā viņa izskatās krietni jaunāka. Audums gan ir paplūdis - ir vēderiņš, celolīts u.c. bet krūtis ir dabīgas, patīkamas, gana pilnīgas ar normāliem, lietojamiem krūšu galiem;
Minets: 8 Sūkā entuziastiski, siekalas pa gaisu! Var redzēt, ka viņai tas pasākums pašai patīk. Acu kontakts, laiza, sūkā - zelē olas. Es nebrīnīšos, ja par nelielu piemaksu viņa var iet arī vēl dziļāk un izlaizīs arī izskūtu un sakoptu aci. Sūkājot izmanto roku, bet ir jūtama tehnika, zināšanas - nav mehāniski un jā, ņem drusku dziļāk nekā vairums gados jaunākās;
Sex: 8 Tur bija kompresija! "Es padodos" - nesaprotu, kā tas strādā, kāpēc dažkārt sievietei pēc viena bērna tur kompresijas teju nav, savukārt citai pēc 3-4 bērniem viss ar kompresiju tur ir kārtībā. Šinī gadījumā runājot pati minēja, ka viņai ir 3 bērni, bet atgriežoties pie sexa kompresija tur bija laba. Patīkams drāžams caurums. Var vālēt, pati sexa laikā kustās, lai sanāktu stingrāk. Kādreiz par tādām dāmām teica "piselīga"!;
Vērtējumi: Iesaku! uz 0,5 100% var aiziet. Kā arī, kā jau minēju iepriekš šis būs labs variants jaunajiem censoņiem kuri grib pamēģināt svešu Mammu!
Ierakstīts
Ja Tu maz zinātu kas no tā tulkojuma ir iznācis.