Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Amelia (25) 28168790
Ierakstīts
pirms 6 minūtēm, daredevil85 teica:

Vai ir kkur iespējams aktuālās bildes redzēt? Sluģikā pagaidām redzēju tikai vecās kur viņa vēl ir bumbulis

Ej nu sazin,ja būtu taisnība tad būtu jaunas bildes,ar to noteikti gribētu paspīdēt.

Samanta (43 gadi)
Ierakstīts
pirms 56 minūtēm, rsf teica:

Хочешь поучиться? Спроси у моей Госпожи, она даст тебе хороший урок.

Man nekad nebūs tāds aicinājums.

pirms 1 stundas, Saulvedis teica:

atkal intrigas? pie kurs kājas te Toro Aldis? pati vāci materiālus aptaujājot kolēģes , kuras bija tikušās ar visu pisu. un pēc tam dalījies ar info ... gan fējām un gan jau ne tikai man pastāstīji, kā sauc un kur Facebook atrast viņu , lai paskatītos , kā izskatās .... taisīji te pasaciņu ,kā baidies no  Meistara . lai  klienti pavilktos ,, cik tīra  un godīga esi....  jeb tas ir pasūtījuma  gājiens, no tā augsti stāvošā politiķa , par kuru man uzrakstīja Tavs    padevīgais pielūdzējs?

Tad nu gan bijuši gājieni.

Rīga
Ierakstīts
pirms 1 stundas, poligons20 teica:

Kalsnas miesas būves gadi apm 40-45 maza auguma lokacija sadovņika ielas rajonā vai purvciems ķermenis labs pupi mazi var vālēt kā grib

Tikos  auto izmaksas 3-5 rozes 

Vēl ir opcija tikties ar viņu un draudzeni bet draudzenei gadi varētu būt ap 50 un izmaksas tad ir 10 sarkanie

Screenshot_2026-05-22-11-32-41-897_com.whatsapp.jpg

Jā jāpārskaita,tad jau nu smieklīgi.

Ziepniekkalns
Ierakstīts
pirms 20 minūtēm, Saulvedis teica:

domāju mazliet pabendēt te slienājošo sajūsmu , ka tā  supperzvaignes , kas sevi uzdot par pareizām , ir tikai  divkosīgas  marketiga veidotājas. 

Pats jau to pasākumu toreiz prezentèji.

Ziepniekkalns
Ierakstīts
pirms 4 minūtēm, Saulvedis teica:

būšu maksināmāli objektīvs, rakstīšu arī par visu to labo , ko guvu no šīs dāmas,  par  to ka neizsūkšu no pirksta , kaut kādus faktus, varat  ticēt man, jo visa sarakste gan ar fēju , gan draudzeni , kas tika pieaicināta un paklausīgo puisīti ir saglabāta.   ja nesāksies kaut kāds nopietns ļembasts , kur būs  vajadzīgi uzrādīt tos materiālus , nevienam , netiks atklāti. nāksies paļauties , ka neizpūšu ziloni.  viss , kā saka ,,atkarājas,, no šī  saita pilāriem.  viņu nostāja ir  dažreiz nesaskan ar manējo , sevišķi , kad rakstīju par izteicenu par  kas te par latviešu tautu tika lietots. pēc sarunas ar  ar zinošu un pie varas bijušu cilvēku , viņš vairāk pieslējās manam domu gajienam.

Nezinu kāda Tevi tanī interese vai domu gājiens,bet savos stāstiņos aprakstīji šeit notikušo ņemšanos,tikai vārdus neesi pielicis klāt,tā kā domāju ka lielākajai daļai skaidrs.

Ziepniekkalns
Ierakstīts
pirms 3 stundām, stock125 teica:

es uzskatu ka te vajag uzrakstit par kuru feju tu runa, lai neviens cits neuzkertos un pie vinas neietu

Tas tā pat ir skaidrs.

Russian Milf
Ierakstīts
pirms 53 minūtēm, Saulvedis teica:

viņa par Hari fanoja. 193cm un 113 kg.   vēl viena arī izteicās , ka nu tāds šāds , bet atliek tikai paprasīt un uzreiz naudu ieskaitot....... redz kada Tava perspektīva!

Viņa ieskaita?:D

Ziepniekkalns
Ierakstīts
pirms 13 stundām, Camry1212 teica:

Zachem ti traumirujesh molodih parnej, u nih posle takova bolshe nokogda stojatj ne budjet🙈🙄😀

Tas ir darba laiks.:D

MaijaTe
Ierakstīts
pirms 1 stundas, Aktists teica:

Pilnīgi cita šī, jaunāka krietni. Tā ar to muguru tagad pārsvarā pa Jelgavu darbojas.

Kura tā ir?

Black Cat (33) 24948979
Ierakstīts
pirms 1 stundas, maceo teica:

Es domāju, ka šī sieviete ir krāpniece. Viņa lūdza man naudu, sakot, ka viņai nepieciešama palīdzība, un es to iedevu solidaritātes dēļ. Uzreiz pēc tam viņa lūdza vēl naudu, apgalvojot, ka banka iepriekšējo summu ir paņēmusi. Protams, es atteicos. Tiklīdz es palūdzu pierādījumus, ka viņas kontā nav naudas, viņa pārtrauca sarunu.

Padomā labi, varbūt ka nav krāpniece.:D

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.