Es domāju, ka šī sieviete ir krāpniece. Viņa lūdza man naudu, sakot, ka viņai nepieciešama palīdzība, un es to iedevu solidaritātes dēļ. Uzreiz pēc tam viņa lūdza vēl naudu, apgalvojot, ka banka iepriekšējo summu ir paņēmusi. Protams, es atteicos. Tiklīdz es palūdzu pierādījumus, ka viņas kontā nav naudas, viņa pārtrauca sarunu.
Es tieši tava vieta paņemtu pieredzejušo damu, ar kuru dabusi realo pieredzi, jo tadas parasti ari vissaprotošakas.
90% jaunas fejas - ir totals konvejers, tev jau nevajag vienkarši iebazt in izbazt, vajag realu pieredzi.
No vietejam kas reali varetu butu laba pieredze - ieteiktu Blondy, vina tiešam ir simpatiska un figura laba, ta ka nekadu problemu ar erekciju noteikti nebus + nav konvejers ka parejam, var ari papļapat un atslabinaties - pirmajai reizei tas noteikti ir svarigi.
Agrak bija vieglak atrast feju ar normalu attieksmi, bija tadas ka Guna,Helena,Nimfomane,Afrodita (pedeja laikam joprojam šanse), bet nu reali tadus variantus var ietekt, ja tev patik jau vairak granny tipa sievietes, komunikacija toč butu laba, bet nu izskata ziņa - tiešam gaumes lieta.
Vēl vakar piebraucu pie viņas uz minetu pa 70+10 ar beigām mutē. Diezgan reāli likās. 😂
Sludinājuma teksts tur parāda tikai ceļu uz apisienu,vietas nav,meņiki nav beigušies,vajag sūtīt foto un pati piedevām tirgo bildes uz pārskaitījumu.Tas ir ļoti ticams pasākums.
Es tur neesmu bijusi jau labu laiku, jo neesmu bijusi LV, un, kad būšu, noteikti viņu apmeklēšu vēlreiz. Viņa ir uzticams izklaides avots, nevaru komentēt anālo seksu, jo viņas pakaļa ir šaura un tā nav mana izvēle. Par papildu samaksu viņa bija gatava pieņemt riskantākas izklaides, kas IR mana izvēle, tāpēc noteikti došos pie viņas, kad būšu atpakaļ. Man patīk slaidas, garkājainas sievietes, nevis puiši ar lielām krūtīm, manuprāt, viņa ir ideāla MILF.
Laikam vienreiz, kad tā xanax meitene no Ķengaraga teica pre pay, jo atsūtīja visu savu pases kopiju un tad iemaksāju viņai. Neatceros precīzu daļu, bet pēc tam arī godīgi tikās,teica toreiz, ka esot bijusi bailīga un gribēja zināt, kas pie viņas nāks. Joprojām man ir viņas pases kopija, bet nezinu, ko ar to būtu iesācis, ja būtu uzmetusi, sudzibas.lv varbūt rakstījis. 😂
Ierakstīts
Tēmai te vajadzētu jau būt.