atkal intrigas? pie kurs kājas te Toro Aldis? pati vāci materiālus aptaujājot kolēģes , kuras bija tikušās ar visu pisu. un pēc tam dalījies ar info ... gan fējām un gan jau ne tikai man pastāstīji, kā sauc un kur Facebook atrast viņu , lai paskatītos , kā izskatās .... taisīji te pasaciņu ,kā baidies no Meistara . lai klienti pavilktos ,, cik tīra un godīga esi.... jeb tas ir pasūtījuma gājiens, no tā augsti stāvošā politiķa , par kuru man uzrakstīja Tavs padevīgais pielūdzējs?
būšu maksināmāli objektīvs, rakstīšu arī par visu to labo , ko guvu no šīs dāmas, par to ka neizsūkšu no pirksta , kaut kādus faktus, varat ticēt man, jo visa sarakste gan ar fēju , gan draudzeni , kas tika pieaicināta un paklausīgo puisīti ir saglabāta. ja nesāksies kaut kāds nopietns ļembasts , kur būs vajadzīgi uzrādīt tos materiālus , nevienam , netiks atklāti. nāksies paļauties , ka neizpūšu ziloni. viss , kā saka ,,atkarājas,, no šī saita pilāriem. viņu nostāja ir dažreiz nesaskan ar manējo , sevišķi , kad rakstīju par izteicenu par kas te par latviešu tautu tika lietots. pēc sarunas ar ar zinošu un pie varas bijušu cilvēku , viņš vairāk pieslējās manam domu gajienam.
Nezinu kāda Tevi tanī interese vai domu gājiens,bet savos stāstiņos aprakstīji šeit notikušo ņemšanos,tikai vārdus neesi pielicis klāt,tā kā domāju ka lielākajai daļai skaidrs.
viņa par Hari fanoja. 193cm un 113 kg. vēl viena arī izteicās , ka nu tāds šāds , bet atliek tikai paprasīt un uzreiz naudu ieskaitot....... redz kada Tava perspektīva!
Es domāju, ka šī sieviete ir krāpniece. Viņa lūdza man naudu, sakot, ka viņai nepieciešama palīdzība, un es to iedevu solidaritātes dēļ. Uzreiz pēc tam viņa lūdza vēl naudu, apgalvojot, ka banka iepriekšējo summu ir paņēmusi. Protams, es atteicos. Tiklīdz es palūdzu pierādījumus, ka viņas kontā nav naudas, viņa pārtrauca sarunu.
Ierakstīts
Ej nu sazin,ja būtu taisnība tad būtu jaunas bildes,ar to noteikti gribētu paspīdēt.