nuuuuu beidziet tak te njemties kam ir entuziasms tas tak lai aiziet ciemos un nebuus te jaastriidas laba/slikta, daarga/leeta, reklaama/antireklaama...
Runa jau nav par kadu konkretu mauku, bet par vairumu sejienes viriesu, kur viegli un letticigi uzkeras un vienas maukas reklamas trikiem. Padomajiet pasi, kapec lai vina te teiktu, es ar jums nee un nee, ja pati labi zin, ka ta ir vinas nauda un darbs. Paradiet man vienu tadu sitas profesijas parstavi kura skatitos ar ko, nevis par cik....
Cik nu taisniba, cik kads nav gribejis maksat, bet skiet nepatikami...
Sveiki visapkaart.gribu paveestiit par cuuciibaam kas notiek prostituutas Samantas dziivoklii Mezhciemaa,Eizenshteina ielaa 5.staavaa.Tur seezh nosleepushies viirieshi,kas izlec aaraa un pieprasa naudu,apsuudzot juus visos pasaules greekos.Ja negrib dabuut pa galvu,ir jaamaksaa.Pie tam Samantai ir slimiiba.
Un cik tad tev isti to vardinu ir Paula, Inese, kadi tur vel?
Sasha un Paula ir reaali dazhaadi cilveeki...
Sorry! Sajuka vardini, bet kas nu tos visus var atcereties un vai vajag? Perk jau miesu ne vardu un si un ir ta ista reize kad "Vai tad sex ir iemesls, lai iepazitos" ir vieta:)
Skiet nav ipasi godigi te reklamet sevi un visiem stastit, ka ar nevienu no foruma nee un nee. Tas tak izklausas stulbi. Vai tad kads zvanis un teiks "zini es te no foruma" vai ari te visiem zimogs uz pieres, lai nabaga godiga meitenite Sasha varetu visus atpazit?
Un cik tad tev isti to vardinu ir Sasha, Inese, kadi tur vel?
Vai tad te visi ir tadi azi un neredz, ka meitenite piekopj nedaudz gudraku reklamu neka citas?
Ierakstīts
Runa jau nav par kadu konkretu mauku, bet par vairumu sejienes viriesu, kur viegli un letticigi uzkeras un vienas maukas reklamas trikiem. Padomajiet pasi, kapec lai vina te teiktu, es ar jums nee un nee, ja pati labi zin, ka ta ir vinas nauda un darbs. Paradiet man vienu tadu sitas profesijas parstavi kura skatitos ar ko, nevis par cik....