Jā, viņai uztetovēts kaķis paliels uz gurna, ja nemaldos, ar cilindru uz galvas. Esmu pisis viņu pāris reizes, nekas īpašs. Ar sarkanajiem īsiem matiem viņai piestāv labāk. Dažreiz ir gadījies saostīt zivis. Mašīnā ir ar mieru darīt visu da jeb kurā vietā. Bez kompleksiem ķip. Cenas runājamas. Kopumā vērtētu kā 4/10.
Ir būts vēl pāris reizes, bērnu liek pie mammas tagad, tāpēc vismaz šī problēma atrisināta.
Vienu reizi piekāpu uz mutisko, mēģināju pavilkt garumā, šī kunkstēja ka maz laika, ķip lai ātrāk beidzu. Ok. 10 min. Viens zilais.
Otrajā reizē pierunāju uz kniebienu, šamējā novilka tikai vienu bikšeli un pat krūtis neatkailināja. Gulēja kā baļķis, nekādu reakciju vispār. Ļoti uztraucās, lai dīvāns nečīkst, un lai pie durvīm nepieklauvē māte. Ehh.. 10min. Zilais un sarkanais.
Secinājumi - der tikai pieskriet ātri nolaist mutē. Piekrīt arī bez gumijas, bet nerij nost- skrien spļaut. Minets bez entusiasma, monotons.
Dzīvoklis tieši tāds kā savās fantāzijās apraksta tēmas autors - vecs pasomju laiku pods, melnie no kvēpiem griesti, vecās tapetes utt...
Vakar biju. Man likās interesanta būtne, bija arī interesanti parunāties, jo runāju krieviski. Stāsta, ka parsvarā nodarbojas ar masāžu, ko prot profesionāli. Toties parasti neatsaka, ja pēc masāžas klients vēlas turpinājumu. Es uzreiz prasiju seksu. Par viesnīcu nav atsevišķi jāmaksā. Tikšanās viesnīcā, sagaidīja seksīgā apģērbā. Biju patīkami pārsteigts, jo vizuāli ļoti patīkama, kaut gan viņai ir bērni. Kamēr biju dušā, viņa ķircināja ar savu ķermeni tepat. Uz gultas neatteicās no kuni, kur esmu labs, tad misionārs, un beigas, jo viņai bija tikai viens prezervatīvs. Noteikti bija jāņem līdzi pašam, jo bija skaidrs, ka ar vienu reizi viņai stipri par maz. Kopumā pasākums interesants, vērtējumos piekrītu ieraksta autoram.
p.s. nebiju rūpīgi izlasijis autora ierakstu, un sarunā ar dāmu minēju šo saitu, par ko viņa nebija sajūsmā. Tā kā ņemiet vērā, oficiāli tikai masiere.
Man ir bijis minets bez gumijas ar viņu, un dabuju sifilisu. Tas noticis 2020.g. 1. februārī. Pabrīdināju viņu, cerams, izārstējās. Kaut gan, protams, meloja, kad analīzes neko nerādija, izņemot hlamidiozi.
Varēju saprast no sarunas, kad ir interesanta sieviete, kura ļoti zemu kritusi. Ārejais izskats arī diezgan baiss.
Biju pie šīs darbones vieni reizi, pagājušajā gadā. Otrreiz noteikti neiešu. Tas laikam ir iemesls kāpēc tik aktīvi sludinās. Ķermenis ir kā bildēs, bet seja ļoti neglīta. Dzīvo bijusī kopmītnes vai komūnālo dzīvokļi mājā ar garo gaiteni. No ērtībām atceros duškabīni, kas uzstādīta tā bišk nestabili, ļurkājas Takse bija seši.o /st. bet kad tikāmies, uzreiz teicu ka tik daudz nedošu. Viņa piedāvāja pusstundu par trīs.o, kam piekritu. Sākumā mutiskais, ar gumiju, (bez nebija pieejams, cik atceros) ne pārāk labs, standarta monotonais nedziļš. Piedāvāju viņai kuni, piekrita, pāris minūtes palaiziju, bet nevarēju atrast klitoru. Tas reti gadās, un manuprāt norāda uz zemo seksualitāti. Tad atkal mutiskais no viņas puses, bet es piedāvāju paņemt viņu priekšā lai ātri izbegt šo te nemākulību. Piekrita, un pēc kādām 10min misionāra pozā man sanāca beigt. Kopējais pavadītais laiks sanāca pusstunda. Neiesaku, jo neglīta un vienaldzīga attieksme.
Man ir bijusi pieredze ar šo meiteni, pagajušā gadā tikāmies kādas reizes 3 mašīnā uz minetu, turpat stāvvietā Ģertrūdes ielā (tumšajā laikā). Sūkā viendabīgi, amatieres līmenī. Tad vēl biju nepieredzējis, un vienmēr izvēlējos variantu bez gumijas ar beigām mutē. Tik ļoti neglīta man viņa nelikās, skaistule protams nav arī. Takse bija četvertaks par minetu (sorry, vēl nerubiju vietējo terminoloģiju). Vienreiz biju pierunājis viņu uz minetu+seksu pie viņas virtuvē. Baigais bomžatņiks pie viņas bija, un bērns nlakus istabā, kas ik pa laikam sauca mammu un klusām mēģināja lūrēt. Nekas labs, atkārtot nav vēlmes. Kāpēc ko tādu izvēlos? Budžets ir viens iemesls, otrais - patīk amatiera tipa meitenes.
Sveiki. Nav īsti jēgas norādīt pie kuras darbones biju, jo biju pie vairākām. Tik uz savas pieredzes dabuju zināt ka minets bez gumijas nav variants. Dabuju sifili. Starp citu, to pat ar gumiju var dabūt. Pašam tagad stipri mazinājās interese par šo "sportu".
Ierakstīts
M91 ir atpakaļ. Puhā arī sludinās, piem. šovakar. Esmu jau bijis - palika ļoti slaida, iemaņas nav zaudētas. Kas zina, tie novērtēs.