Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
12 minutes ago, JānisMik said:

Tu tiešām esi marsietis jeb ar vecu sputņiku sapotējies? Lai gan politiskā prostitūcija it tiešām nopietna problēma visās demokrātiskajās valstīs. 

Nu pagaidi, Tu taču zini ka prostitūcija mūsu valstī ir legāla, pie tam bez ierobežojumiem. Kurā vēl valstī ir šāda situācija?

Es nezinu kāda un cik liela Tev ir bijusi darīšana ar prostitūtām, iespējams neliela, ja vari tā rakstīt kā visusskolnieks. Man ir pietiekoši liela. Piemēram, man nesen sanāca darīšana ar vienu meiteni, satikāmies lai apspriestu sadarbību, tā un tā, tad viņa - zini, jā, varam tikties, bet man vajag 1000. Parasta meitene, pat zem vidējā. Pasaki, tā nav visatļautība?

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
6 minutes ago, tetris said:

Bet nez kāpēc tos neliek, un nav īpaši dzirdēts, ka citu lietotāju bildes un numuri tiktu bez iemesla publicēti. Kāpēc tā? 

Nu kā tad neliek, liek! Paskaties postus. Viņām ir neierobežota vara. Gluži kā policija izziņo bīstamu noziedzinieku bildes publiskajos mēdijos. Pamēģini par kādu meiteni kaut ko kaut nedaudz neglaimojošu iepostot, uzreiz moderators dzēsīs, brīdinās, draudēs ar banu.

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
9 minutes ago, tetris said:

Pag, bet kā tas ir - pieņemt? Ķipa viņai samaksāja ar viltoto naudu, bet viņa tik parausta plecus un saka: "Nu, gadās!"? 

Bet kur pierādījumi, ka tā ir viltota nauda? Maz kas meitenei "likās". Un vispār, šādos gadījumos ir jāgriežas policijā, tad lai viņi tālāk risina problēmu. Nodokļi šajā gadījumā netika maksāti (policija strādā par nodokļu naudu), bet viņiem ir jāizskata šāds gadījums par naudas viltošanu, jo tas ir krimināli.

Tā jau arī Tevi kādu dienu kāda meitene var "apsūdzēt" par naudas viltošanu vai vēl sazin ko. Ko tad darīsi?

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.