Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
mazachiepa88@inbox.lv
Ierakstīts
8 minutes ago, Inspektors Caps said:

31. gada vecumā e-pasts "mazā čiepa"? 🙈

Vai nu prātiņš pilngi kukū, vai nu ar šo jau mūžību nodarbojas.

Tur tā lieta, ka jau mūžību. Bet, es iekritu uz viņas story.

Nav tā, ka es viņu nerekomendēju, viņa ir jauka meitene, paklausīga. Tikai nevajag ticēt viņas stāstiem par godīgo garlaikoto meiteni.

Karina (Arina)
Ierakstīts

puh.lv, rewty2@inbox.lv. 31-32 gadi. Sludinājumā bija teikts, ka meklē sponsoru.

Neiekrītiet uz šo! Prostitūta ar pieredzi!

Ļoti vulgāra, agresīva. Patīk žņaugt. Var sākt sist, ja izdara ne tā ka vajag (iet uz sporta zāli).

Uzmanieties!

IMG_20200422_213654-1.jpg

IMG_20200422_211714(1).jpg

Любовница
Ierakstīts

Sludinājums no puh.lv

Идеальная любовница желает познакомиться с мужчиной спонсором , для постоянных встреч. На ответ, сколько стоит встреча - получите игнор . Желающих попробовать не профессионалку раскусить возможно на раз - два, мне это не нужно ! Интересует исключительно постоянный один вариант, желательно по старше. Так же по поводу фото - сразу сходу , можете даже не спрашивать , показать себя не проблема , проблема в больных фантазиях большинства сидящих тут которые просто хотят видеть кто по другой стороне экрана . Вообщем, РЕАЛЬНЫЙ мужчина , если ты тут , если ты способен хоть что то рассказать про себя , заинтересовать, так же предложить хороший вариант финансовой помощи, я жду твоего письма.

Sludinājās puh.lv. ilziiite99@inbox.lv. Gadi 27-29. Atsūtīs bildi.

Tikāmies lai apspriestu sadarbību. Līdzība ar bildi ir, nenoliegšu, bet realitātē ir neliela, pēc sejas ne pārāk simpātiska meitene. Pēc attieksmes pretīga mauka! Teica, ka viņai ir izveidojusies situācija, ka nepieciešami 1000 eur. Es, protams, ignorēju šādu izspiešanu.

Tātad, uz sludinājumā uzdoto jautājumu cik maksā tikšanās - atbilde ir 1000 eur!

Netērējiet laiku! Ja tiekaties, tad maksājiet ne vairāk kā 100!

B52CFD5D-EE3B-4A42-BBF5-29091A0EB573.jpeg

mazachiepa88@inbox.lv
Ierakstīts

Sludinājumi parādās puh.lv. Viena no adresēm ir mazachiepa88@inbox.lv, bet adreses mainās. 31 gads, sludinājuma teksti dažādi, pārsvarā - tiksies ar nodrošinātu vīrieti, krīzes nomāktos netraucēt, no Tevis dāvana 300 vai 350 eur.

Vispirms tikāmies uz kafiju (lai gan piekrita tikties uzreiz). Likās simpātiska sieviete, stāstīja, ka draugs nekad nav mājās dēļ darba, esot neapmierinātas vēlmes. Vai ar kādu šādi esot tikusies? Tikai vienreiz, sen atpakaļ. Viņai esot ļoti svarīga veselība u.t.t. OK, vienojāmies par konkrētu summu, kas bija lielāka nekā viņa prasīja.

Tikāmies. Pastāstīja, ka viņai arī meitenes patīkot - secinājumus izdariet paši...

Netērējiet laiku! Īsta mauka, kas tā bieži tiekas ar klientiem - un man ir pierādījumi! Noteikti šo lasīs viņas klienti.

Nekādā gadījumā neticiet nekam ko viņa jums stāsta!

Bet ja tiekaties, tad nemaksājiet vairāk par 100!

IMG_20191111_232123.jpg

IMG_20191121_213157.jpg

Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
12 minutes ago, JānisMik said:

Tu tiešām esi marsietis jeb ar vecu sputņiku sapotējies? Lai gan politiskā prostitūcija it tiešām nopietna problēma visās demokrātiskajās valstīs. 

Nu pagaidi, Tu taču zini ka prostitūcija mūsu valstī ir legāla, pie tam bez ierobežojumiem. Kurā vēl valstī ir šāda situācija?

Es nezinu kāda un cik liela Tev ir bijusi darīšana ar prostitūtām, iespējams neliela, ja vari tā rakstīt kā visusskolnieks. Man ir pietiekoši liela. Piemēram, man nesen sanāca darīšana ar vienu meiteni, satikāmies lai apspriestu sadarbību, tā un tā, tad viņa - zini, jā, varam tikties, bet man vajag 1000. Parasta meitene, pat zem vidējā. Pasaki, tā nav visatļautība?

Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
6 minutes ago, tetris said:

Bet nez kāpēc tos neliek, un nav īpaši dzirdēts, ka citu lietotāju bildes un numuri tiktu bez iemesla publicēti. Kāpēc tā? 

Nu kā tad neliek, liek! Paskaties postus. Viņām ir neierobežota vara. Gluži kā policija izziņo bīstamu noziedzinieku bildes publiskajos mēdijos. Pamēģini par kādu meiteni kaut ko kaut nedaudz neglaimojošu iepostot, uzreiz moderators dzēsīs, brīdinās, draudēs ar banu.

Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
9 minutes ago, tetris said:

Pag, bet kā tas ir - pieņemt? Ķipa viņai samaksāja ar viltoto naudu, bet viņa tik parausta plecus un saka: "Nu, gadās!"? 

Bet kur pierādījumi, ka tā ir viltota nauda? Maz kas meitenei "likās". Un vispār, šādos gadījumos ir jāgriežas policijā, tad lai viņi tālāk risina problēmu. Nodokļi šajā gadījumā netika maksāti (policija strādā par nodokļu naudu), bet viņiem ir jāizskata šāds gadījums par naudas viltošanu, jo tas ir krimināli.

Tā jau arī Tevi kādu dienu kāda meitene var "apsūdzēt" par naudas viltošanu vai vēl sazin ko. Ko tad darīsi?

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.