Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Meitenes
Ierakstīts
On 4/23/2024 at 6:43 AM, sidlav55 said:

kārtējais kas neko pats nav piedāvājis , bet cer ka banderlogi grūstīdamies rindā sasviedis fēju ciparus! jau piekto gadu esmu šeit un tādu kas cer ka nupat grābs un skries pie labākajām dāmām ir bijis ne viens vien.  varbūt ka kas mainījies bet lielāks variants ir , ka gaida aplauziens.      viens vienīgs sāka ar to ka ieteica divas darbones , bet atpakal saņēma pigu.... neviens kaut nedaudz prātīgs cilvēks nedos svešam vecim savu labāko, jo nav zināms kas tas par ezīti slēpjas miglā.  

Tieši tā 100 %, mana pieredze attiecība uz : padalies ar kontaktiem  /  atsūti viņas phone nr >>> pirms gada padalījos ar vienu no foruma biedriem, vienojāmies ka saņemšu ko pretī, tā joprojām sūta ....

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
On 1/18/2024 at 7:07 PM, MotoKing said:

Tad kāda jēga dzīvot ar sievu,ja tu staigā uz jeblu?

Katram ir sava izpratne par jēgu dzīvot / nedzīvot / sadzīvot  ar Sievu. Sievas mēdz būt dažādas un lai cik tas dīvaini neizklausītos - mēdz izmainīties kopdzīves laikā gan fiziski gan raksturā 😀. Dzīvē ir dažādi periodi un gandrīz katram tie ir atšķirīgi un sava argumentācija kāpēc iet pa kreisi. Ja Tu domā ka Sievas neiet pa kreisi Tu rūgti maldies, arī viņām ir sava argumentācija kāpēc ...  Ieteiktu nozēlot to kas nav izdarīts , nevis to kas ir.

Link to post
4sex Atspole
Ierakstīts
On 1/3/2024 at 6:42 PM, RenarRenar said:

Sēž gan viņas, gan viņām kaut kādi informatori. Nesen pēc pēdējām atsauksmēs sazinājos ar vienu, viņa pati jautāja, vai es sazinos pēc atsauksmes xtra, esot daudzi prasījuši tieši pēc tās. 😄

Kādi informatori, nepaliec jocīgs, pašas Fejas sēž un lasa un lasa un lasa ....😥

Link to post
4sex Atspole
Ierakstīts
On 12/2/2023 at 6:55 PM, maukusencisx said:

Žēl, ka Tu agrāk neiepostoji. Aptuveni tad pat kad Tu devos pie viņas. Nebūtu papisis braucienu no Juglas uz turieni un laiku. Bildes puh no aizmugures labas. Uz to arī uzķēros. Aizbraucu. Atvēra dzīvokļa durvis un pazuda kautkur. Man kā mauku apmeklētājam 20+ gadus bija skaidrs, ka dāma ir nesimpātiska, jo tā parasti cūciņas dara, ievilina iekšā un cer ka nemācēs klients aiziet prom. Kad jau biju riktīgi dzīvoklī, parādījās. Augums pat varbūt ir kā puh, normāls izskatījās. Bet seja ir vienkārši drausmīga. Neesmu narkologs, nevaru spriest vai nodzerta vai kas cits. Man tādas sejas asociējas ar miskastes bomzenēm. Plus smirdēja pēc cigaretēm priekštelpā. Pateicu, ka biju gaidījis ko citu un devos prom. Neapspriestas maukas ir jāapmeklē un jācer uz džekpotu, bet ne šoreiz. 

P.S Nevajag nekad pārāk tālu braukt maukās, nav varkas.

Bija brīvāks brīdis vakarā un negribējās nekur tālu braukt, domāju jāpaskatās vai tiešām tik briesmīga ir šī Feja. Sazinājos WhatsApp, komunicē samērā raiti, pa dienu strādā, vakaros piestrādā. Lokācija patizla, auto novietošana ir ļoti problemātiska jo viss piesnidzis un tīrīts tur nav / Rīga kļūst skaistāka - RD logo /. Māja, kāpņu telpa un dzīvoklis tipisks soc. reālisma stila paraugs. Feja - norādītais vecums un svars varētu atbilst, auguma formas man izskatījās apaļīgākas / izplūdušākas  nekā sludinājuma foto, bet tā ir gandrīz vienmēr, gravitācija dara savu. Attiecībā uz seju - kolēģis raksta ka pēc miskastes bomzenes , nu nezinu gan vai šāds salīdzinājums ir korekts, kā šeit kāds rakstīja - uz seju viņa nav skaistule, tas jāatzīst, bet manas vizītes laika neizskatījas nogurusi / nodzerta. Tas ka dzīvoklī smēķē, ir taisnība. Pirmajā reizē gandrīz vienmēr no Menu izvēlos tikai minetu, noriskēju arī šoreiz un jāatzīst ka mutiskā sadaļa bija pat ļoti OK, daudz personiskāka, dziļāka un izjustāka  nekā lielai daļai Feju kuras uz seju ir skaistules.

Apmeklēt vai nē , katra paša ziņā, šis nav glamūūr variants ar nopulētu beibi sexy veļā. Es to raksturotu -  tipisks padomju laika  piedzīvokums ar proletariāta pārstāvi kurai ir  zems sociālās atbildības slieksnis / back in the USSR /.

p.s. manas vizītes izmaksas = 2 zilas naudiņas.

Kaut kā tā .... varbūt kādam noder manas pārdomas.

Link to post
Slave Slut 43
Ierakstīts
On 8/31/2023 at 12:28 PM, dubulti22 said:

Esmu bijis pie šā pāra. Vīrs tur kā 5ais ritenis vajadzīgs.

Sieviete man patika, figūra laba viņas gadiem.

Izvēlējos viņai arī kuni... It kā viss ok, bet nu pārāk daudz teātra pie tā bija. Nu neviena nav sākusi kunkstēt, tipa beigt pēc pusminūtes un tā vairāk reizes.

Tā kunga ceļi ir neizdibināmi.

On 8/31/2023 at 2:05 PM, dubulti22 said:

Vecis sēdēja uz gultas malas un turēja dāmas roku 🤣

Tev paveičās draugs, ka neturēja Tavu .....

Link to post
Laura 38 g.v.
Ierakstīts
On 8/31/2023 at 7:07 PM, zipo69 said:

Ja ir lieka stunda gaidīt lai tiktu pie viņas, un nesaņemt neko īpašu, tad droši var doties. Rāmis protams labs.

Man 1x nācās 10 min pagaidīt, bet meitene pati uzrakstīja ka kavē / tas bija rīts /, pārējais process nebūt nebija tas sliktākais, Pieļauju , ka ne visiem ar viņu izdodas atrast kopsaucēju.

Link to post
Лучшие феи категории 50-80 евро
Ierakstīts
On 8/29/2023 at 1:20 PM, Iemetējs said:

Es gan teiktu, ka pamatdoma bija, ka ne jau kādu pārsteidz, ka jāmaksā vairāk, bet, ka pakalpojums ir totāls sūds - maksā 50 vai 150 - nu, nav nekādas starpības (nē nu, es te nerunāju par atsvišķām Purvciema šausmām :) Tā kā pie pakaļas tie matemātiskie aprēķini. Principā 100% (pilnīgi un absolūti) visi varianti, kurus esmu ņēmis jaunajā plūsmā uz 1h - nožēloju, ka neņēmu 0.5. Vienkārši nav labu variantu.

Nav jau tik traki ka 100% variantu ir ļoti slikti vai slikti, šis tas ir ok, bet ar to īpaši neviens publiski nedalās. Par cenu diapazonu pilnīgi piekrītu, es pat teiktu ka bieži vien izpildījjums robežās no  50,- līdz 80,-  ir daudz izjustāks un kvalitatīvāks no pakalpojuma sniedzējas puses.

Link to post
Laura 38 g.v.
Ierakstīts

Aptuveni pirms mēneša apciemoju,  simpātiska sieviete, norādītais vecums atbilst, augums ļoti labs, viss skaistums dabīgs, viss līmenī, t.sk. dzīvoklis kur pieņem. Sākumā vienojos par minetu, piedāvājumā ir dažādas opcijas, sniegto pakalpojumu cenu līmenis ir ok, nav pārspīlēts. Procesā varbūt nedaudz pietrūka dabiskuma no procesa virzītājas puses, bet līmenis krietni virs vidējā aritmētiskā. Attieksme sākumā varbūt nedaudz rezervēta, bet viss atkarīgs no paša komunikācijas spējām.

Capture.JPG

Link to post
4sex Pandinaaa
Ierakstīts
6 hours ago, crazy84 said:

Pa 10euro atbrauks klāt un pati aizvedīs uz mežu, kur atsūks.

Yes sir, 100%, bet feja ļoti sakarīga, laba komunikaacija un attieksme pret klientu, vismaz pagaidaam.

p.s. arii bez 10,- atbrauks.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.