Nu redzi, vismaz kādu izglabi np nelietderīgas 300 eiro izmešanas. Malacis! Bet gan jau noteikti tāpat vēl būs tādi, kuri paši grib uz grābekļa uzkāpt.:)
Nu jā, viņa nomestu atbilstošāku cenu, tad es ietu vēlreiz, man kaut ķā ļoti patīk viņas ķermenis, es viņai mēģināju pateikt, ka 300eu ir kosmoss, švaki vai kāds to ir gatavs maksāt, bet.. bezjēdzīgi, patīkams milf ķermenis, ļoti parasts process
Kaut kā aizmirsu uzrakstīt, bet nē, nebija ne viens, ne otrs variants. Patiesībā bija ļoti viduvēji. Kad prasīju, kāpēc cena tāds kosmoss, teica, ka no tiem 300 īrē viesnīcu, pats biju vietu noorganizējis, tāpēc atstāju 150 eirojēnas, atnāca laikā, izskats atbilst, varbūt nedaudz sliktāk dzīvē, ne sliktāk, bet foto varētu ķādu gadu veci būt - figūra atbilst. Mazs novērojums, bez gredzena, tātad vīra nav vai arī novilka, lai neskaitītos krāpšana😁sliecos uz pirmo. Laiku neskaita, bija tās 3 stundas aptuveni, sūkāja bez gumijas, bet neteiktu, ka kaut kas baigi labs, diezgan vienveidīgi, mehāniski, bez izdomas.. pie seksa arī nekas vispār atmiņā nepalika, pozas mēģināja ķādas es gribēju, bet kad teicu, ka varam darīt arī kaut ko, ko viņa vēlas, teica, ka ir labi kā ir. Izstaipīta galīgi nav, visu ar prezervatīvu. Teica, ka ja gribu, var arī anālo, pašai patīkot. Pupi normāli, nav tukši kā rakstīja, smaržo normāli(nesmird), bet sekss bija tāds kā Jūs iedomājaties vidējo, pelēko latviešu peli, kura ar seksu nodarbojas 2 reizes mēnesī - nelikās 150eu vērts, 300 nu nooteikti nē. Nelaimīgs nebiju, bet laimīgs arī nē, kaut ķā pohuj bija pēc tam
😁 bet iemeta atkal sludinājumu, tātad neviens nepiesakās, manuprāt, jāpagaida svētdiena, kad sapratīs, ka pa 300 neies pie viņas neviens, tad jāraksta, moš nolaidīs un ietestēšu😁
Jap, tādu pie spoguļa, pat pilnā augumā, pats negaidīju 😁 Ja ļoti vajag, uzraksti pm
Man atmeta arī kailfoto, izskatījās laba, bet telefonā rādījās, ka bilde pusotru gadu veca, nezinu, man patīk kā izskatās 50% no bildēm, ko man iedeva, otrā puse no bildaem liekas so/so. Gribētu ietestēt, bet 300 liekas reālipar sāļu, jo arī ir čujs, ka sola vairāk nekā var izdarīt. Būtu vismaz 200prasījusi, aizietu.. varbūt, ja ir kāds kurš ir reāli bijis un var iedot detalizētāku aprakstu par tikšanos, būtu baigi pateicīgs
Pēc izskata ļoti iepatikās, ja zinātu, ka process ir okej un viss ir super - ietestētu, varbūt kāds ir bijis un var pateikt vai nav galīga naudas izsviešana un guļ kā baļķis?
Hei, kādam ir links uz sludinājumu/kontakti kādai fejai, kura ir aptuveni 175-180 un uz augšu? Cena nav primārais, galvenais, lai ir kaut cik glīta, iet rakstīt visām sludinājumu no sludinājuma arī netiek
Man arī pagājušo nedēļas nogali pati uzrakstīja, ka ir pieejama, nezinu, noignorēju. Nedaudz neadekvāta cena liekas stundai. Par 100 padomātu. Bet kāds varbūt no pieredzējušajiem var pateikt, kas īsti ir viņas "trakums", man ir itkā vēlme, ja kāds pateiks, aiziešu tomēr ietestēt un uzrakstīšu vai kas ir mainījies 😁
Hei, ir kādam kādi sludinājumu linki vai nr ar meitenēm 18, 19 gadus vecām? Redzējis esmu ārzemnieces, bet gribēju zināt vai kādsm ir info par latvietēm, jo diži neko nevaru atrast
Ierakstīts
Skaidrs, paldies par info, vismaz ir topless?