Ну что за цирк. Сколько лет этим "жертвам" консуматорш? Было похожее "свидание", я встал, оделся, подошел к бару, говорю - я заплачу за свой чай. Барменша спрашивает - а выпивку дамы кто будет оплачивать? Я ответил - кто что заказал, тот за то и платит, она мне не жена. И ушел. Иногда бывают охранники дерзкие, но максимум что они могут это поугрожать, если перекроет выход - звонок в полицию и все разбегутся за секунду.
vecīt, tu neesi vienīgais kam mazjūtīgs pisjuns. Nedod dievs ar pristitūtām bez preža. Es vienreiz ārstējos no vienas...kas pat nebija prostitūta, tici man, tev to nevajag. Stpcitu dažam dāmām ļoti labi sanāk strādāt ar rokām, ir pat tādas kas tevi aizvedis līdz prieka asarām izmantojot tikai rokas.
Sarakstījās arī whatsapp. Takse bija pieci.nulle eur par 0,5h, astoņi.nulle par 1h. Foto atbilst daļēji, varbūt īsti, bet tad taisīti pirms kāda laika. Vizuāli pārejā no MILF uz GILF tipa sievieti, miesa ar dažām krunkām un krokām, gurniem laba forma. Attieksme draudzīga un pieklājīga, periodiski ķiķināja. Vieta bija Ziepniekkalnā, netālu no Īslīces ielas un Ozolciema ielas krustojuma. Telpas ar visām minimālām ērtībām. Pirms dušas naudu atstāju telpā, pēc dušas uz gultas. Sākumā nedaudz glāsti mugurai. Pēc tam centīgs mutiskais, glāstot paralēli ar rokām, šķiet, čakru vietas. Tālāk no aizmugures. Kad piekusa, pārgāja atkal uz mutisko, kamēr pagāja laiks. Procesā stenēja vairāk samāksloti. Opcijas: ja kopts, mutiskais bez gumijas. No ierašanās līdz prom došanās brīdim sanāca apm. 40min.
Kopumā teiktu, ka apmeklējums bija vien zināšanai, jo patīk atraisītākas.
Vērtējums 10 baļļu sistēmā (kopumā vieta, tēriņi, attieksme, vizuālais, sniegums): 6.
Ierakstīts
o, mani tas ieintriģēja. Kāds viņai numurs ?