| QUOTE (wwwjur @ Sep 16 2008, 03:12 PM) |
| nekaa iipasha! dziivee izskataas slaidaaka kaa bildees. mainijusi vietu, atrodas Grecinieku iela (vietai ne vainas) augums es gan teiktu stipri cietis! aa un latus paprasija 35 Neatgrieziðos! |
Kas tad bija slikts?
Un tajos pasaakumos arii jaablekjo PAR REIZI? ![]()
| QUOTE (ReXXX @ Jun 9 2008, 11:39 AM) | ||
Iecheko savu linku
|
Vinja tieshaam aktiivi sludinaaas daudzos saitos. Vai tieshaam veel neviens nav tur bijis?
| QUOTE (aldis.t @ Apr 4 2008, 08:58 AM) |
| Vakar biju Lāchplēša 118, fochene smukiņa, dzīvē protams kā vienmēr, 20 gadīgs, saņurcīts skukjēns. |
Tu par kuru???
| QUOTE (boa @ Mar 31 2008, 11:46 AM) |
| Harrison, neesi tachu tāds nesapraša. Ja reklamējies kā masiere,tad noteikti jāsaka,ka bez seksa. Likumdošana. |
Ta lai reklameejas kaa eskorts. ![]()
Bet vai taa Kali nereklameejas, ka bez sexa?
O, paldies par informaaciju, gandriiz vai aizgaaju.... ![]()
Policija sho jau ir panjeemusi ciet. Kaa teica pa TV - daamiite ir mauka no Holandes, atbrauca te piestraadaat, jo te var labaak nopelniit. ![]()
| QUOTE (Kubera @ Mar 7 2008, 10:55 AM) |
| aga bijusi Dānijā pie savas draudzenes, tagad atpakaļ ierindā... |
Tu par kuru tagad?
veronika?
Koordinaates ir?
Darbojas tikai divataa?
Gan jau dzīvē ir arī lielas, tikai ne tādas kā bildē, bet kaut kur līdz vēderam! ![]()
Mosh sazaaljota??????
| QUOTE (marchello @ Jan 9 2008, 03:27 PM) | ||
...man liekas ka aiz Tevis bija viens posts-tam arī tas bija adresēts!
OK. |
Vai es teicu, kas slikts?
Bet reaali tur ar meiteneem vajag PIRMS tam visu SIIKI norunaat: uz cik ilgu laiku, vai par reizi vai uz stundu, konkreeti kas tiks dariits.
Hm, tas nav Baseina ielaa?
O, forshi..... Vajadzees tad tieshaam padzhinkstinaat.... ![]()
Sasha, cerams, ka atbildi Tu, nevis kaada tur "dispechere"? ![]()
Oi, tieshaaam????????/
Paga, tak cennik u vas tam 50?
Spasibo za garnir..... poischtem v drugom meste....
Uz Zaljo ielu suuuta dispechere, kas pati tur neatrodas. Turklaat, vinja pati nejeedz, kas tur ir uz vietas, kas nav.
Taa kaa ja pa telefonu dzirdat - Zaljaa iela, droshi varat uzreiz mukt prom. ![]()
Pussy-Kiska pazudusi....
Ierakstīts
Aha, te pirms kāda laika bija īstās melnās, ko policija ātri iztrieca no Latvijas. Tagad izdomājuši, kā to faktu izmantot, lai naudu kāstu...