Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Maukas uz doto bridi PUH.LV - ar atsauksmem.
Ierakstīts

Cav!

Ta ka attiecibu statuss pamainijies uz "ejiet uz poda ar sadu atdevi" un nav nedz velesnas, nedz laika meklet jaunu zaki, nakas iztikt ar paris vecam milakajam un seit aprakstamo kontingentu.

Nolemu atstat atsauksmes par paris meicam ko esmu jajis, vai meginajis sarunat, bet kautkadu iemeslu pec neesmu izjajis.

1. Lilija - Ukraina, labi saglabajusies, bet es teiktu 30+

image.thumb.png.cc5938c0704820ad09aef64a1d38868a.png

Divoklis: man ok, republikas 3

Maucinja ar stazu labu kermeni,  bet seja nodod. Diezgan auksta iedarbinat neizdevas, profi  visu mak un dara tikai ar mehanisku pieskanju. var paprasit striptizu, dejot mak.

Cena 120 per h

Dzivoklis 8

Attieksme 7

Minets 8

Seks 5 (man patik jat nevis akstities lena tempa ash sasljuka kad parnemu suniti tad nekadas dizas reakcija ari nebija var just ka  vinjai 3 min ir labakais variants)

Ieteiktu? Ja kam patik smuki kermenji un kas beidz paris minutes.

2. karsta - ja patik cukveidigas  damas tad meginiet, bet nekada sakara ar bildem. es teiktu ka man vajadzetu piemaksat lai sadu jatu. nepaliku

image.thumb.png.64d7570fd88d43f0854546f006be8aab.png

Ja sadas pastav tad sist vajag tos idiotus kas paliek pie vinjam un vel ari maksa par to.

Bilzu nesakritiba -uz redzi!

3. Vika - normala sarakste bet ja pasaki ka busi briva tad esi ludzu. Es neesmu uz randinju atnacis  - laiks ir ari nauda. Visu sarunaju  atbraucu nolieku stavvieta masinu  pieeju pie majas -oi blin nevaru trubas saimnieks brauks skatities.... padirsts laiks.

image.thumb.png.2c85bb6ff5c8ef9e455c46b372217e30.png

4. ideala  viss ka rakstits sludinajuma. jarekinas ka damite nav mazinja un gurni ir ogogo... bet ta labs varians uz atro pajat.

image.thumb.png.28e731686dff717501c5651e506bf394.png

Bisku samaksloti elso bet dara visu ka saki un aptuveni sajedz ko tev vajag. pasai kaifa nav lesbiete vai vel kautkas jautraks domaju.

Cena 100 per h

Dzivoklis 6 kautkadas kojas vai kautkas tamlidzigs...  labirinti jaiet un viss pa leto.

Attieksme 8

Minets 7

Seks 7

Ieteiktu? Ja kadam patik lielas pakaljas un nedaudz ljumigi kermenji -ta lai vilnishi leka :D

5. Krieviete vieteja - nagu ragu stradataja  panemu pasha sakuma  cenniks bija 200 meitene ar parsteigumu - kamer neizgerbjas viss ka pienakas, un tad sakas ...piii

image.thumb.png.99bc85849a19e79176f22f6544f8da9f.png

Cena 200 per 2h (tagad jau 250)

Dzivoklis nav

Attieksme 7

Minets 5

Seks 3

Ieteiktu? Nekad -doma ka ir princese un nem pakalja bet ar to paskatu kas paveras vinju nogerbjot  ar visu pakalju ne vairak par 100 neaktiva ka tik atrak majas

pupi ka spaniela ausis  visa ada uz vedera krunkas - sausmas.

Aptuveni aprakstiju ja ko aizmirsu piemetiet. Pirmo reiz pa ilgiem laikiem postoju.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.