Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
29784898 intimi.lv
Ierakstīts

29784898

Salacas iela. Jauni balti zobi, sieviete apģērbta ļoti simpātiska - vecums ap 50. Līdzekļi - četri sarkanie. Duša ir. Pēc dušas gultā un ļoti vispusīga paglaudīšana - vairāk formāla, lai tajā brīdī sekotu mazais icebreikers sarunām par covid. Tad ar roku nobrauc gar ķekaru un testa režīmā ar mēli pārlaiž pāri tūplim... dāma redzot, ka man patīk -  ar mēli cītīgi izlaiza manu vagu. Tad gumijnieku virsū un nedaudz pazelē - dzīļo netaisa. Pēc tam suniskajā pāris grūdieni un jūtot, ka beigšu baigi ātri, es lūdzu, lai vēl pasūkā - to neatteicās darīt. Pēc tam misionārā piebeidzu sevi, procesa beigu daļā sieviete paņēma mani aiz gurniem un vilka mani tuvāk, lai tieku dziļāk un ātrāk nobeidzu - laikam zb jau bija. Pēc tam duša un prom. Apmeklējums patīkam uz kādiem 50 %, vairāk neiešu.

Eva Tava
Ierakstīts
1 minute ago, Agent87 said:

Nu nez, man viņa ar entuziasmu pilnu vienmēr manu daiktu sūkāja un neteikšu ka slikti 😁

Nenoliedzami sūkā aizrautīgi, pat rīstās, ja ir porņuku fetišs. Bet kaut kā nebija, pēc tam mazais moraļņiks. Ja gribās labu maturi aizej pie Krista.

deja3019 no 4sex
Ierakstīts

Cēsu iela. Sieviete ap 40 pēc bērna dzemdībām. Vajag naudu viņai. BIju uz minetu. Sūkā diezgan nedroši, viss process virtuvē. Nekādā veidā nav dziļais, principā galviņas stumdīšana. KAut kas medicīniski ar muguru, bet pie sūkāšanas netraucē. Attieksme laba. Iesaku. Viens zilais.

Rasas iela. Sieviete ap 40. Ļoti kalsna. Pēc reakcijām sajūta, ka patiešām ļoti vajag naudu - iespējams narkotikām. Ir bijusi pālī pie tikšanās reizēm. Sūkā super aizrautīgi, esmu ticies pie viņas mājās un arī auto. Visu izvēlos ar preziku, bet pēc sarunām saprotu, ka zelē arī ādu. Auto man nepatika, jo viņai stipri zemāki standarti par privātumu. Runā tikai krieviski, Rīgu pārzin nulle. Labs variants ātri izšauties uz minetu, nekas vairāk. Par minetu zilais. Pēc visām sifeļu aprakstiem iepriekš, laikam vairāk nepiekāpšu. 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.