Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Skarleta 22
Ierakstīts

Nesen biju pie Skarletas.

+/- augstāk aprakstītās pieredzes ir patiesas. Un es teiktu, ka šeit ir īstais brīdis aizdomāties par subjektīvismu (ņemt vērā).

Tikšanos sarunāju nedēļas laikā. Vieta juglā. Dzīvoklis- kā jau aprakstīts. Kaķa kaste bija. Man laikam paveicās- nesmirdēja. Komunikācija patīkama. Apraksti, foto atbilst realitātei. Meitene smalka, krūtis maziņas, dupsis formīgs. Esmu citu formu cienītājs, bet ar šo meiteni tam nebija nozīmes. Meitene pakļāvīga, izaicinoša, pavedinoša. Arī uzņēmās iniciatīvu. Vienā brīdī saguru un viņa pārņēma vadību. Tas bija patīkami. Meitene atvērta.  Ierastās lietas var izmēģināt neierastos veidos. Jā, viņa izbauda vai ļoti labi tēlo. Kopumā es neteiktu GFE, bet vairāk kā mīļākā. Pavadītais laiks ar viņu bija uz 100%. Bet (un tagad maximāli subjektīvi) nezinu, vai vēlreiz apciemošu. Kaut kas, pat īsti nezinu kas. Un es saprotu, ja daži džeki savās atsauksmēs šādu izjūtu iespaidā kļūst pārlieku skarbi. Meitene ir super. Pat iesaku, bet brīdinu, ka pēcgarša var būt ne tāda, kā gadīji.

P.s. nopratu, ka reizēm var tikt arī pie anal.

Link to post
Laura 38 g.v.
Ierakstīts

Biju divas reizes, šogad pavasarī, vasarā. Lielā mērā piekrītu  pirmā komentāra autoram. Bildes 100%, atbilst realitātei. Vecums atbilst. Attieksmē, procesā ir trekni mīnusi, bet daudz atkarīgs arī no paša attieksmes. Masāža vairāk glaudīšana, ir erotiskā daļa. Visa masāža kopumā ir diezgan sasteigta. Hj un bj kopumā ir diezgan labs. Arī šos meitene grib sasteigt, bet ļaujās arī piebremzēt un proces kļūst daudz izjustāks. Sex neņēmu. Domāju, ka apmeklēšu vēl. Meitene, simpātiska, ar asumiem, bet ja atrod kopīgu valodu, tad ir ok.

Link to post
Ilze (32) 204974**
Ierakstīts

Biju pagājušā gada beigās. Bildes 100%, bet spēcīgi apstrādātas. Realitāte pavisam cita. Jā, varētu teikt, ka krūtis ir ok, bet pārējai gan nē. Dibena nav, pēcdzemdību vēders. Šķita, ka ar zobiem arī bēdu ieleja. Vecums varētu būt tuvu, tikai dzīves atstātās pēdas dara savu. Komunikācija it kā ok, bet kaut kas tomēr meičai buksē. Līdzīgi, kā kolēģis, uz bj saņēmos un viss. Un bj vispār bija tīri ok (tehniski:), bet nu neiesaku, kā variantu.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.