sodien biju pie vinas,taja pasa dzivokli ka bilde.viss kartiba,meitene runiga un mila.cena ok viens oranzh one shut.bet foto +- 5 gadi un 10 kg plus.es atnacu,jo tas bija loti tuvu,un es gribu padraskojes
parr so naudu ir varianti much beter
Nu, nez gadi viņai varētu būt ap 30,normālas naudas, ko viņa prasa, ir tā vērta 😉
Biju tikko pie šīs būtnes, augums kaut kas uz V22 Polinkas pusi, takse četri zilie h,sagaidīja tumšā peņuārā, kā jau kolēģi minēja piedāvāja dzērienus, attieksme laipna, pēc dušas mutiskais, atļāva glāstīt, skūpstīt visās vietās, protams es ķēros pie krūtīm, jo normāli lielas krūtis ir mana vājība 😁 pēc tam sekss un masāža(maiga un patīkama), kad finišēju visu solīdi noslaucīja, pēc tam izgājām uzpīpēt, parunājām un tad gājām uz mutisko(arī maigs un patīkams)pilno versiju, līdz beigām,seja simpātiska 😊
Sekss: 9(pietrūka kaisles)
Minets:8 (man teica ka nav opcijas bez gumijas 🤷♂️)
Izskats:8 (ir nice)
Apartamenti: 9( vismaz varēja iziet uzpīpēt pēc metiena 😁)
Diemžēl nepalasīju jūsu atsauksmes pirms braucu, tās tiešām bija šausmas.
Nekad dzīvē nav bijusi tik slikta pieredze, sazvanījos norunājām tikšanos, Dzelzavas iela 5X, sarunājām stundu 5 sarkanie, bet my oh my money down the drain.
Ierodoties dzīvoklī diezgan drausmīgi, duša karstais ūdens nav, kartona dvielis, smird pēc sausās tualetes, pēc dušas lūdza apgulties mazā, izlaistā dīvānā. Masāža, ja to tā var nosaukt, kniebšana, ādas raušana, visam paralēli nekādas eļļas vai krēms netiek lietots, pa vidu procesam apstājās un sāk vārīties par savām naudas problēmām ar stock trade, sākumā iesmēju, bet kad viss ko viņa darīja bija runāja wtf? Pēc 30min liek griesties riņķī, augums drausmīgs, vēders karājās, visur lieka āda, dzīvoklī auksts, bet neko ar grūtībām dabūju savu draugu augšā, seko mutiskais pie kā atkal apstājās un sāk stāstīt kā salauzusi kāju pirms vairākiem gadiem, tad turpina un nogurst, kad prasīju, lai pastrādā ar olām šī piedāvāju prostatas masāžu, kam teicu jā why not. Oh boy I made wrong decision, nekādi lubrikanti, nekāda priekšspēle, iebāza divus pirkstus un sāka fingerot, es prasīju vai viņa zina, ko dara un lūdzu apstāties un teicu, ka man pietiks, šī apvainojās un lūdza palikt, turpināja ar mutiskajiem darbiem, kad sāku šai piespiest galvu, šī man norāva nost roku un nomurmināja, kaut ko suka bledj or smth. Finālā saņēmu pārmetumus, ka viņa nevar panākt, lai beidzu, teica, lai pats sev nodročīju, paralēli viņa sāka dejot pa istabu ar savām Šreka formām, man bija tāds, kas pie velna notiek?
Kādas būtu censonim rekomendācijas nākamaijai reizei?
Pēc piezīmes noprotu, ka esi gana informēts par situāciju tirgū.
Man arī interesē, kur šobrīd ir labākais price/performance pilnam komplektam?
p.s. man augstāk minētais liekas grāvis, soķis meičai + viesnīca + pārtikas veikals+staķikā pišas skafandrs ar zaņķi - cik tur finālā nostājās viss? Ap 150-170e ne?
Nav labāk tad pa 150-200 vnk atrast jaudīgu versiju, pie kuras var aizbraukt, neko papildus nepērkot, nevedot un nečakarējot sev smadzenes? 😆
Pie tām pašām UA dāmām aizej un viss no 80-100 sarkanajiem stundā, tik kvalitatīvi apkalpos, jo brīžiem liekas ka viņas jau piedzimst ar šo profesiju 😂
Sarakstījāmies un sarunājām tikšanos viesnīcas numuriņā. All inclusive komplekts 2 oranžie + 1 pelēkais.
Viņa palūdza pimrs tam vai nevaru kādus auglīšus paķert un suliņas. Pēc tam palūdz paķērt arī kādu lubrikantu un prezīšus. Sāku aizdomāties vai man nepienāktos tad atlaide uz tā rēķina, bet labi gabals nenkritīs, paķēru, jo bija labs noskaņojums un negribējas kaulēties un diskutēt par šo momentu. Padomāju, ka meitene to novērtēs un būs labāks procesiņš
Savācu viņu no Ķīpsalas un aizvedu uz viesnīcas numuriņu. Bildes praktiski atbilst realitātei. Meitenei kaut kur 23-24 gadi, slaida. Pēc sejiņas - gaumes lieta, bet nesimpātiska nav.
Viesnīcā abi pēc kārtas iegājām dušā, pēc tam nedaudz papļāpājām un uzkodām augļus/uzdzērām sulas. Tad jau kaili gultā ķērāmies pie lietas, neduadz viņu paglāstīju un palūdzu mani pamasēt. Drīz jau viss stāvēja un bija virsū gumijnieks un sākās mutes dabi. Bija labi, tad noliku viņu uz muguras un sāku darbināt pežukā, tad noliku doginā turpināju, paprasīju vai nebūs viņa pret, kad sākšu vinelaicīgi viņai sagatavot dupša caurumiņu. Viņa piekrita, ņēmu viņu doginā un iesmērēju īkšķi ar lubri un ieslidināju iekšā, kustinot to. Tad teicu, ka davai pārējam pie dupša, viņa kārtīgi visu sev vēlreiz sasmērēja, manu rīku un sākām. Sākām lēnām dogina pozā, pēc tam pamainījām pozu, viņa apgūlās uz vēdera, zem gurniem nolika spilvenu. Tad es virsū un tā kārtīgi jau darbināju viņu dupsītī. Gribēju finišēt uz dupša un muguras, viņa piekrita. Noņēmu gumiju un apbeidzu visu dupsi un muguru. Procesa laikā patīkami elsoja, tas ir plus. Bija arī mērena pašas iesaiste procesā.
Laikam tas viss process aizņēma stundu, jo 2. piegājiens nebija, viņa pēc mana beidziena uzreiz aizgāja uz dušu un saģērbās, lai gan biju domājis, ka būs 2nd round. Būtu zinājis, būtu taupījis uz visu šo augļu / sulu huiņu. Tāda neliela vilšanās, vajadzēja laikam sākumā atrunāt, ka uz 2 reizēm vēlējos.
Vērtejums:
Attieksme/komunikācija: 8/10
BJ: 7/10
Sex: 8/10.
Vai iešu vēl: Iespējams, jo ir samērā mazs tirgus, kurš piedāvā dupšu priekus. Bet, ja iešu tad uz 1 šāvienu. Meitene nav īsti manā gaumē.
Man patika kad beidzu vinjai mutee shii nesplauj araa bet norij un uzreiz panjem koshleni pa virsu lai nosistu garshu😁 liekas ka pa dienu apeed normaalu daudzumu spermas😁
Был у неё в Плявниеках. Впечатление осталось негативное. Договорились на час за 30 евро. В итоге всё уложилось в полчаса (если бы договоренность была другая, возможно, и впечатление было бы другим). Грудь большая и красивая, лицо приятное, отношение вежливо-холодное. Делает всё механически, без огонька.
Augšā tak rakstīts ☝ka viņa pat modinātāju liek uz 40min
Es gribētu to "Antiņu" redzēt, kas Helgas tanti pa trīs oranžajiem drebina. Pēc izskata atgādina palietotu tanti, kas autostāvvietās resnas pipeles skūpsta. Maximus 4 sarkanie.
Tas to4,pie viņām vispār kāds iet par tādu rubli?!?,Helga jau nu strashnā, šo vēl so, so var drebināt, bet vienalga, ne par tādu rubli,tiešām ir tāds pieprasījums, ka prasa jau ilgu laiku tādu taksi.Varbūt tāda stratēģija ka kāds Antiņš atnāk, noloka trīs oranžos un viss, vienai dienai nopelnīts! Nebija i vāveri daudz jāmoka, i nebija visu dienu pipukus sūkāt lai trīs oranžos nopelnītu 🤷♂️🤔😂
Attieksme laipna, sagaidīja naktskreklā bez biksītēm. Iegāju dzīvoklī, pacienāja ar kafiju, pēc tam duša, tad sākās process, masāža, jāsaka ka nedaudz par stipru, pēc tam orālais, dara arī bez gumijas, jāsaka ļoti labi, pēc tam kniebiens. Seksā aktīva izdveš arī skaņas. Kopuma apmierināts biju. Pati dāma simpātiska, kopta āda tīra nekādas aizdomas par ko sliktu.
Sievietes meklē vīrieti seksam
NOVICE
Kategoriju saraksts » Sievietes meklē vīrieti seksam » Novice
Ievietots: Šodien 14:45 | Lasīts: 127 | Sludinājuma ID: #4833086
Esmu jau pēc 40, bet maz pieredzējusi. Vai kāds vīrietis pēc 25, ar apaļīgu ķermeni vēlētos mani noguldīt gultā un kārtīgi izjāt. Izbaudi ar mani visas pozas un liec justies pērkamai un padevīgai. Darīšu visu ko liksi. Vieta pie manis. Prezervatīvas ienākot manī obligats. Dupsis man nevainīgas un tadu vēlos to saglabāt. Rīga
Vārds: Novice
Vecums: 45
E-pasts: mer***@inbox.lv Parādīt e-pastu
Pilsēta: Rīga
Ievietots: Šodien 14:45
Sludinājuma ID: #4833086
Par šitādu diršanu ir pelnījusi atrasties te, melnajā sarakstā. Šī ir tā vecā mēbele, kas kā gara auguma (~185cm) "precēta" jau gadiem reklamējas, pašlaik nr. 27454808. Ja viņa ir maz pieredzējusi, tad es esmu marsietis ?
Un vēl e-pastā raksta, ka sludinājumā bilde viņas u.c. nesūta, kaut gam tā ir feiks un pat pēc dzīvsvara (~90kg šai tagad vismaz) jau nu noteikti neatbilst.
Atrodās Ķengaragā "zoom" rajonā, pretī krievu skolai...
Pati nobrauca uz pirmo stāvu un ielaida mājā... Tad izbrauciens ar liftu līdz neatceros kuram stāvam 😁 liftā īsa saruna par neko un par to, ka viņa neapkalpo bez maskas! (Sabijos, ka minets būs garām)
Ieradāmies dzīvoklī (tāds ne pavisam nojāts remonts) protams, dzīvoklis īrēts.
Es uz dušu... Iznācu dvielī un uzpurnī, devos uz istabu. Sieviete jau bija kaila, par ko bija žēl, jo man patīk izģērbt sievieti... Sievietei varētu būt viņas uzrādītais vecums un bildes arī varētu būt viņas. Krūtis plaukstas izmērā, uz tausti patīkama, protams gadi savu ir darījuši, bet man kopumā tīri labi patika. Varbūt kopējais patika, jo kaunuma lūpas bija diezgan lielas! Kas man patīk! 👍 Pašai dāmai galvā putra, tarakāni un pa virsu vēl kkādas narkotikas (varētu būt) jo runā ne visai adekvāti un uzvedās bremzēti...
Masāža bija kādas 20 min. Un godīgi sakot, grūti to nosaukt par masāžu... Tāda sajūta, ka ar lielu nepatiku skarās klāt mugurai ar pašiem pirkstu galiem... Ne visai patīkamas sajūtas.
Tad lika apgriezties, minets, sekss... (Pisiens, kā pisiens.. nekā pārdabiska) Izrādījās, ka viņa darbojās bez maskas un es gulēju maskā... (Reāli dīvaina sajūta)
Zaudējumos oranžais.
Vai iešu vēl? Nez vai... Lai arī dāma ir visnotaļ patīkama gan uz aci, gan arī uz tausti. Un tās foršās kaunuma lūpas... Tomēr tarakāni... Un tā uzvedība... 😬🙄
Nopietni??!!Darbināji viņu ar sejas masku virsū???🤔🤔🤦♂️🤦♂️🤔🤔
Biju, likās ka šajā segmentā uzradies, kas inreresants, bet tā nebūt nav.. Kautkas jau palicies no tām bildēm, bet bildes dikti vecas, tas nu ir fakts. Dibens jau vēl tīri glīts, bet pārējais gan bildēs izskatās labāk. Domāju ka dienā savus +/- 10 pieņem, vakarā jau viss sāp un grūti kurā pozā var paņemt, tā kad nekas nesāp.
... Bet paņēmu tā diezgan brutāli, tā ar domu kad meitenei nedaudz jāatstrādā par pagaišo, noppūdelēto reizi...
Pēc tam brīnās ka fejas izjūt riebumu un vēsumu pret klientiem, atnāk šitādi brutālie un "izdrāž" tiešā vārda nozīmē 🤦♂️🤷♂️
es tik nesaprotu kāpēc bija jābrauc uz Rencēnu, ja atsauksmēs rakstīts ka pieņem Ķengaragā Daugavas malā? Rencēnu iela pēc Google maps šķiet ir otrpus dzelzceļam Krustpils ielas rajonā... vai tad Daugavā tādi plūdi līdz Rencēnu ielai ?
Es ar šitos nesaprotu, ieņēmuši galvā ka Rencēnu iela un viss, a skaidri gaiši uzrakstīts atsauksmēs ka Ķengaragā Dženija bāzējas. 🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Nesen biju. Parasti prasu divus šāvienus, šoreiz pietika ar vienu. Sen nebiju tā beidzis,un galvenais,ka viņa liek Tev noticēt,ka beidz kopā ar Tevi...Pasakaini. Minets gan tā,so šo, tāpēc ātri pārgāju pie klasikas,vienā pozā,otra, trešā, ceturtā,tad kājas uz pleciem,un paradīze... Izskatījās,ka viņa beidza 5 sekundes pirms manis,un tās nu ir jāmāk, mīļās...Pat notēlot!
Gadi 38-40. Minets 5,sekss 10.Cena divi zili un viens sarkans. Vai atgriezīšos - obligāti,ja izdosies vienoties par laikiem. Strādā tikai darbdienās,pa dienu.
Ierakstīts
Nu, nez gadi viņai varētu būt ap 30,normālas naudas, ko viņa prasa, ir tā vērta 😉