Paldies, ka bilde tika izņemts. Apzinos savu kļūdu whatsupp liekot savu foto. Vēlos paziņot visiem, kas šeit diskutē. Sludinājumos ievietotie foto nav mani, savas bildes sarakstēs vairs nesūtīšu Pirms sākat mani nodirst uzreiz skaļi paziņoju - esmu resna. Savu lieko svaru neslēpju. Uzreiz sarakstē norādu, ka bildes nav manas un man liekais svars ir! Lai netērējam viens otra laiku. Veiksmi Jums meklējumos!!
Sakarā ar to, ka man nav iegūti 10 ieraksti un nevaru uzrakstīt privātu ziņu, palūgšu izdzēst pēdējo komentāru no "bulta444" ar bildi, kas iegūta no whatsupp. Cienīsim viens otru. Paldies.
Ierakstīts
Paldies, ka bilde tika izņemts. Apzinos savu kļūdu whatsupp liekot savu foto. Vēlos paziņot visiem, kas šeit diskutē. Sludinājumos ievietotie foto nav mani, savas bildes sarakstēs vairs nesūtīšu
Pirms sākat mani nodirst uzreiz skaļi paziņoju - esmu resna. Savu lieko svaru neslēpju. Uzreiz sarakstē norādu, ka bildes nav manas un man liekais svars ir! Lai netērējam viens otra laiku. Veiksmi Jums meklējumos!!