Vai apraksts ir par dāmu no Valguma ielas? Pie tās esmu reiz bijis, ņēma vienu oranžo par kontaktu, seja simpātiska, bet augums gan nepatiks, ja proporcijas vēl ciešamas, tad virsū uzkàpjot tas kuņģis, kas karàjas gan galīgi nosita (bet nav galīgi resna un ļumīga, esmu vienkārši petit cienītājs).
Dzīvoklis stīgā, duša, dvieļi kā pienākas.
bj- 6, bez azarta un mehāniski
sex- 6/7, kko cenšas pietēlot, par izkustu nenosaukt.
Simona bijusi 3 dažādās lokācijās (antonijas, Upīša, Valguma) , ja tā pati.. bet tagad 7 sarkanie 30 min. Augums palicis labāks, ja salīdzina augustu un tagad. Man ar viņu pieredze bijusi laba un ar katru reizi labāka.
TAČU Piekrītu ka kkur jūtama mehāniskas kustības, bet es iesaku pamainīt (ieteikt, kā vēlies bj un kādās pozās), gan bj, gan protams klasikā.. visu, kā es vēlos
7 sarkanie - 30 min ( masāža 10 min un tad klasika/bj 15 min ) divas dušas. Viena nestrādā., ar draudzeni.
6 zilie - 60 min ( ilgāk masāža un tad pārējais)
Pārdaugava, Akmens tilts. Auto uz ielas.
Attieksme 10/10 , nesteidzina NEKAD.
Augums 9/10
Minets - 9/10
Klasika - 8/10 ( ļoti retos gadījumos negrib kādu pozu )
Iesaku 100%. Gāju dēļ attieksmes, auguma. Jo seksā daru, ko gribu un turu ilgi. Dibena prieki nebūs.
Nesamaitājiet meiteni!
On 5/14/2020 at 9:07 PM, Silor said:
Šodien, bīju pie Simonas mutiskais divi ar pusi, beibe mājas nepieņēma tāpēc tā , viss bija a/m vietas viņai kur to darīt nebīja, slapstījāmies dienvidu tilta rajonā. Pati dzīvo pie akrapoles, mutiskais - 2 pēc 20 sekunžu darba piekusa, oteiz 10 sekundes pēc tam roka uz galvas un tad jau daudz maz (zobus pēc tam sajutu). Pa ceļam braucot uz vietu viņai draugs zvanīja, jo gaida šo mājās. Meitene iesācēja, jāmēģina pa dienu. Seja nu +/- (4-5) balles.
Masāžas nav., nemaz neguļaties uz vēdera, neizniekojiet savu laiku..
Klasika + BJ = 90 eur ( divi šāvieni, nedzen pa durvīm, izbauda procesu, konveijers nav - vai esi esmu vnk labs! )
Labākais variants līdz 100 eur.. pārāk laba, lai dalītos ar atsauksmi izsalkušiem vilkiem.
Attieksme 9.5/10 ( lai ir kur augt)
BJ - 9/10, olas kārtīgi izlaiza un arī vēl zemāk.
Klasika 9/10.. var darīt, ko grib.
Lokācija, Salu tilts... Dzīvoklis kādā 4-5 stāvā laikam, durvīm kods, dzīvoklis 8/10 viss ok!
Dibenpriekus nepiedāvā NEKAD (es nekad neesmu izmantojis, bet tīri intereses pēc noskaidroju, jo vot ar viņu gribētu)
Nauda pa priekšu, bet tas IR normāli.
Telefons mēdz būt ieslēgts, bet nestrādā, vai neatzvana ( aizņemta).. Pārsvarā vakaros strādā. Visiem kapeikpisējiem, nebrauciet. Lai meitene droši paceļ pat tarifu!!
Ierakstīts
Simona bijusi 3 dažādās lokācijās (antonijas, Upīša, Valguma) , ja tā pati.. bet tagad 7 sarkanie 30 min. Augums palicis labāks, ja salīdzina augustu un tagad. Man ar viņu pieredze bijusi laba un ar katru reizi labāka.
TAČU Piekrītu ka kkur jūtama mehāniskas kustības, bet es iesaku pamainīt (ieteikt, kā vēlies bj un kādās pozās), gan bj, gan protams klasikā.. visu, kā es vēlos
biju vairākas reizes