Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
26048677
Ierakstīts
On 28.10.2023. at 10:05, figurist teica:

Tev ļoti dīvainas atsauksmes....tu viņus kopē ???? Visām  fejam vienādas atsauksmes. Bots.

Bots viņš nav, ir satikts pirms pāris gadiem. Bet nekāda wow tur nav, lai gan spriežot pēc tā daudzuma sieviešu ar kurām ir gulējis, būtu jābūt seksa dievam.

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2021. gada 3. oktobris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2021. gada 3. oktobris - Iemesls nav norādīts
pirms 2 minūtēm, pulkvedis33 teica:

Atklāj kas tu esi, kur tu pieņem.. lai zinam ka pie tādas govs nedrīkst iet kurai ja paglauda ne pa spalvu uzreiz nr ieliek publiski. Iedomājies tas dzeks tgd paņems citu nr, aizies un tevi rupji paņems priekšā vai kko citu Tev neforšu izdarīs. Taču domā Ma*ka ko tu dari.

 

Šādu cilvēku numuri ir jāliek publiski. Meitenes ar šo darbu pelna naudu un šādi tipi vienkārši liek stulbi gaidīt un atteikt citiem kas ir reāli gatavi ierasties tagad un tūlīt, bet es nevaru, jo man redz šitais esot ceļā, kuru katru mirkli būs. Tas nav normāli, tā nedrīkst darīt. Publicēju es tikai tos kuri, kā šis pasaka kautko stulbu, kā "aizvazājos galīgi riņķī". Man ir vismaz 50 numuri, kuri vienkārši neatbild, neierodas, vēl wpp nobloķē un tas ir tikai pa 3 mēnešu laiku. Un to es neesmu publicējusi, bet nu šis bija vienkārši kautkas! Jūs paši esat uzmetēji, laika čakarētāji! Un tad brīnaties, ka meiteņu attieksme nav normāla, ka visas kā konveijers, vēsas, ātri izdara lietu un met jūs ārā. Bet kā jūs gaidat labāku par konveijera attieksmi, ja jums pašiem nepietiek prāta nepierakstīties speciāli un pēc tam neatbraukt (daudzi tā dara, speciāli), vai mainot plānus laicīgi nevarat paziņot, tikai pēdējā brīdī. Un tad gaidat no mums normālu attieksmi? Paši sāksiet pret mums kā pret cilvēkiem izturēties, arī mēs atmaigsim! Un vēl atļaujās kautko teikt. Cik reizes pats esi nobloķējis meiteni wpp, pēc adreses un durvju koda saņemšanas? Cik reizes pats 20 minūtes pēc norunātā laika esi pateicis, ka netiec?!

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Sarunā tikšanos, 20 minūtes kavē, tad uzraksta, ka esot aizvazājies riņķī ar citām lietām un vai nevaram pārcelt! Vai tiešām es vēl kādreiz pieņemšu cikvēku kurš tik atklāti nerespektē otra cikvēka laiku un vēl uzskata, ka tas esot sīkums un nekas īpašs?! 26964179

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
pirms 11 minūtēm, Waldemars teica:

Well, I don't see an issue. He asked for an usual service, you don't wanted, because its your decision what you offer. 

You canceled the agreement and he visited another girl, all fine 🙂

He asked for a usual service? Sex without condom is usual? You know you can get STD's without protection right?

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts · Paslēpto
Paslēpto

+371 26 835 428 šis frukts pierakstās uz 2h, pēc tam pasaka, ka ja nebūs bez preza, tad nebrauks. Meitenes, nepieņemiet šo, viņš gan reti ir Rīgā, vairāk pa Ventspili, bet nevar jau zināt pie kādām bijis un ko noķēris. Neriskējiet.

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

28345577 - sexa laikā jātnieces pozā ņem nost prezi aizbildinoties, ka vajagot sakārtoties. Pateicu, ka lai pats pabeidzot tad, savacu naudu un izgāju otrajā istabā. Šis pateica, ka es esot baigi rupja, viņam vienkārši nošļucis prezis.

Pēc tam zvana šis kadrs 28899360, prasa vai es nevarot iziet ārā 5 min. aprunāties. Saku, ka nē, ka tiekos tikai pie sevis. Viņš saka nu labi un noliek klausuli. Pēc mirkļa zvana jau pie durvīm, saka, ka tikko zvanījis. Es prasu kā zinājis adresi un durvju kodu, saka, ka pie manis tikko bijis viens puisis. Es pasaku, ka neviens pie manis nav bijis un iekšā nelaidīšu.

Droši vien cerēja, ka nodomāšu, ka policija.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.