Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
18-20 Gadīgas
Ierakstīts
On 11.02.2024. at 00:11, krx_ass teica:

Es arī netīšām aizkūlos uz to ūķi.  Meitene pati diezgan ok - augums labs, seja arī daudz maz, tikai uzmālēta.  BET 1) tā vietā ir konkrēts pritons.  Smirdīgā koridorī ierīkots midzenis. Tieši pretī durvīm.  Nav tur pilnīgi nekā izņemot vecu dīvānu uz kkadu uzklātu lupatu. Nav duša, nav tualete, nav nekā. Tikai netīrība un tumšs nedaudz smirdīgs midzenis.  

Lai nu kā- tajā brīdī domāju ne ar īsto galvu un piekrītu.  Meitene pati bija ok. Petit ar smukām krūtīm.  BET kad sāku ņemt priekšā- smirdēja pēc zivs. Viņa noteikti ir slima. No tās smakas visa gribēšana pārgāja un palika bail ka kko noķeršu. 

 

Viņai par salvetes nebija ko iedod . Devos prom un pa taisni pie citas meičas kurai zināju ka ir normāla vannas istaba. Tur nokniebos kārtīgi un nomazgājos 2x (pirms un pēc) 

 

Bet tāpat, līdz pat pasam vakaram jau kad biju mājas man joprojām likās ka visur jūtu to zivs smaku . Mazgājos trešo reizi . Tikai nākošā rītā atgāja. 

Rezumē- pa 50 eur Tu dabu to kas maksā 50 eur - šausmas.  Nav vērts sevi traumēt. 

 

Meičas gan žēl - gan jau atkarīga un ir kāds sutiners 

Jā pilnībā tev piekrītu,kad tiko sāka šo nodarbi,bija daudzmaz normāla,tagat liekas sēž uz adatām,pohuj higiēna vai tīrība,ka tik nopelnīt devai,šo var aizmirst izskatās norakstīta

Link to post
Sofija (21), 25396271 ( 20546698 )
Ierakstīts
On 9.02.2024. at 09:05, ArtForMe teica:

Arii ir buuts pie vinas. Piekritu atsauksmem, viss limeni. Prikola pec kdas 4 dienas neravu kulaka, aizgaju poe vinas lai nobeigtu rikle, un kungi, tas bija vnk kolosali :D Samejaa pat saka ristiities cik daudz vajadzeja vinai norit :D

Es gan ejot pie maukas norauju kulakā, lai ilgāk šo var drāzt visādās pozās,par vienu cenu

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Cik debīlam jàbūt ,lai pirktu kautkādas bildes ,tapat zināms ,ka otrā pusē cilvēks ar spalvainām rokām🤣vai nauda jāprskaita uz brāļa konyu,ir aitas ir cirpēji,pilnīgi debīli,tak ieejat porno kādas vien gribat meklētājā ierakstat,jaunas,vecas,omes,transverstītio vien sirds vēlas🤣

Link to post
18-20 Gadīgas
Ierakstīts
On 2021.12.11. at 19:24, Kaktus teica:

ko

Vajag normāli rakstī meitenei,nejau uzreiz atsūkāsi pa 100 protams neviena neatbildēs

On 2021.12.12. at 07:31, Haris1 teica:

Gudrs tu neesi 🤦‍♂️

Kāpēc neesmu,normāls ,tas ir tikai normāli iepazīties,vienas nakts sakariem,starp citu meitenes vairāk meklē mīļākos un sponsorus ,nekā mēs vīrieši,vot tā.

Link to post
18-20 Gadīgas
Ierakstīts
On 2021.11.27. at 18:38, Iveseenitall teica:

Došu 100€ bonusu par 18-20 kontaktiem, babyface 

 

BBW arī pieņemams

Tak uzraksti fecbox ,kādai meičai ,tā es daru ,piedāvā 100 euro par jauki pavadītu laiku,lielākā daļa piekrīt,ar jaunajām viegli manipulēt ir😁

Link to post
18-20 Gadīgas
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2021. gada 7. jūnijs - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2021. gada 7. jūnijs - Iemesls nav norādīts

Pāris gadus atpakaļ no manis dzīvokli īrēja skuķene,diezgan simpātiska,mācījās koledžā,nevarēja samaksāt īri,tad norunājām vienreiz nedeļā viņu varu pist,teica ,ka 20 gadi,bet paskatoties fecbox izrādās 17 fatafac,uzināju tikai pēc tam,kad izvācās ,neko nesakot,laikam apnika,ka jāatdodas 4 reizes mēnesī dēļ 200 euro🤣

 

Link to post
18-20 Gadīgas
Ierakstīts
On 2021.06.5. at 06:50, A777 teica:

Piekrītu , tieši tā! Viņa pirms daudziem gadiem bija laba , tad kaut kas dzīvē pamainijās , piedzima sīkais un viņa kaut kā palaidās 😔 kad jautāju kapēc navar arī pežukā (piedāvā tikai orālo un anālo), atbildēja,ka tā maģiskā vieta nav priekš klientiem,ka tur jau ir kam darboties 😆 bet nu,ja par 100 stundā 2x sarunā, kā variants dažādības pēc,man liekas ir ok.

🤣🤣🤣🤣sasmējos,nākošreiz sievai teikšu atmasku,drāzu dirsā neskaitās krāpšana.

Link to post
18-20 Gadīgas
Ierakstīts
pirms 16 minūtēm, tetris teica:

Izskats, kompresija un pārējās līdzīgas īpašības protams arī ir svarīgas, bet vēl svarīgāks ir tas, ka jaunas meitenes parasti tomēr ir dzīvespriecīgākās un mazāk dzīves nogurdinātās, nekā četrdesmitgadnieces. Jo nekas tik nebojā noskaņu, ka darīšana ar kārtējo "visi veči ir maitas" sludinošo dāmīti. 

Pilnīgi piekrītu ar viņām forši var arī parunāt un ar labu humora izjūtu,nesūdzas neparko.

Link to post
18-20 Gadīgas
Ierakstīts

Jā no jaunajām vispār vairs nekā nav,varbūt dēļ covid baidās,vai arī or savi klienti nezinu,man personīgi arī patīk drāzties ar 18 gadīgu,sajūtas ir neaprakstāmas viss stingrs ,vagīna kompresija krūtis singras kā saka svaiga gaļa viss savās vietās😁 nav tas kas ar 40 gadīgu ,ka konvejers viss izlurkāts nekāda kaifa😪tik žēl ,ka neko jaunās nepiedāvā.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.