Es arī neiesaku! Nu pilnīga šiza.Uzbrauca man jau pie ārdurvīm,ka es ar apaviem uzkāpu uz viņas paklāja.Reāli sāka kliegt!Kāds vairs sekss?? !! Matu nav ,pati ļumīga! Neiesaku nevienam!
Kārtējais aplauziens. Pieņem pie Tālavas,Pļavniekos. Bilde neatbilst,pati tik resna,ka apņemt nevar,pieskarties nekur nedrīkst,viss ar gumiju,un tā stulbā steidzināšana lai ātrāk beidz !!!!!!! Nu vāks,kā man neiet pēdējā laikā! (:
26789044 Jā,es arī iekritu pirms janā gada ar šo dāmu! Man pašam jau pussimts,bet neko briesmīgāku es neesmu redzējis! viņai varētu būt 70 !!!!! Ir vēders milzīgs,un kupris! Vai kaut ko briesmīgāku varat iedomāties??
Sieviete vizuali uz gadiem 40 plus,minus.Tumsiem matiem,ta vizuali izskatiga.Tieva,pat looti tieva,kas liek aizdomaties.
Uzreiz redzams ka pagatne bijusas narkotiku atkaribas.Un ari visticamak tagat.
Atrodas Rasas iela pie Prusu ielas.Auto erti novietot.
Ieejot ieksa uznemsana laipna,draudziga un pati smaidiga.Likas ka dzivokli vel bija berns,kaut kur taaluma.
Talak procedura vannas istaba un uz gultas.Pac tam sekoja centigs mutiskais,ar tadu saraustitu ritmu,pec ka pats nemu situaciju savas rokas un noguldiju uz muguras un pats kapu virsuu.Pavaleju dzili riklee no dazadiem rakursiem kaadu labu laiku,pec tam sedos uz sejas,kur lavu kartigi padarboties laizot kuli un anusu (Rimmings).
Kopuma sieviete procesa aktiva,pati darbojas un nak preti,nav balkis.Liekas ka tas process pasai patik loti.
Kopuma pavadiju procesaa 30 min.Un atdevu par to Zilais un sarkanais.
Pec procesa,kad jau taisijos prom,paludza vai nevaru aizvest netalu.Varu.Kaut gan visticamak pec kartejas devas....
Precīzi man tāpat,tikai vēl no blakus istabas vīrs izvilkās! Tikai tad sāku vēnas pētīt! Sajūta briesmīga!
Ierakstīts
Es arī neiesaku! Nu pilnīga šiza.Uzbrauca man jau pie ārdurvīm,ka es ar apaviem uzkāpu uz viņas paklāja.Reāli sāka kliegt!Kāds vairs sekss?? !!
Matu nav ,pati ļumīga! Neiesaku nevienam!