Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Laura 38 g.v.
Ierakstīts
17 hours ago, xtris said:

Līdz šim domāju,ka es dušā visu daru ātri.....te atnāca Onāns!

Reģistrējās,30min laikā iznīcināja manus dušas rekordus pat nezinot,izģērbās/saģērbās,mazgājās,iemeta naudu tumbučkā,2x beidza un metās prom slavēt feju,kuru neviens īpaši neizceļ. Inspektora Capa Alter Ego ticēja?

Man atkal  interesanti, kuru feju nākošo viņš apmeklēs  Pagaidām onaans  pozitīvs jāklis, viss patik, viss apmierināts, viss lieliski. Mazgājas 1,5 min,  divi šāvieni 15 min laikā  un Onaans laimigs . Apsveicami 😁 gaidam nākamo atsauksmi nu jau ar trīs šāvieniem😁

Link to post
Elīna xx amgb***@inbox.lv
Ierakstīts
4 minutes ago, Santaa25 said:

Da labi , par ko puika sacepies ? 😀 Jūtu agresijas lēkmes virzītas uz manu pusi . 
Atklāšu Tev noslēpumu , es neko nelietoju , bet ja domā pretēji man arī ir pie vienas vietas , man ir vienalga ja kāds to dara vai nedara , nu tā ka reāli vienalga . 😉 Ierēcu par to , ka narkomānu galva šarī vairāk par tavējo . 😉 Tu tikai vari sēdēt un turpinās rakstīt . 
P.S eksperti esiet Jūs , Jūs jau nosakiet ko kura lietojusi pirms tikšanās , precizāk  jau vairs nevar ! 😂

Huļi tad paceļ jautājumu par narkotikām, ja nelieto? 😁 vai savādāk nemāki izcelties? Kāpēc Lada nepacela so tēmu , Blondy, vai cita feja . 😁 

man personiski pajāt vai tu  lieto vai ne. 

Link to post
Elīna xx amgb***@inbox.lv
Ierakstīts
1 hour ago, Santaa25 said:

Vitamīns un citas vieglās narkotikas nav tas pats trakākais par ko vispār būtu vērts runāt

Narkotikas eksperte , vieglas, smagas . Tu bļ… rubī ko tu raksti. Tu vispār rubī, kas notiek, kad lieto vitamīnu . Pēc paris gadiem skradisi pie ārstiem un raudāsi ka tev normāli nefunkcionēs ne nieres, ne aknas un citi orgāni .
Kamēr rēc, noslauki degunu, kaut kas balts pie nāss 

Link to post
Julija 39 Puh
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2023. gada 19. maijs - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2023. gada 19. maijs - Iemesls nav norādīts
58 minutes ago, Rixxiis said:

Es pat teiktu ka vieniigaa normaalaaka,bet saak paradiities putni un domaa ka lidz 100 gadiem buus princese.

Nevajag internetaaa rakstisko uztvert butiski

Es vispār brīnos, ka tu Blondy zini😁moźka kādreiz bijis normāls bez pontiem😁vai arī te tikai tēlo ērgli 😁

Link to post
Julija 39 Puh
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2023. gada 19. maijs - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2023. gada 19. maijs - Iemesls nav norādīts
53 minutes ago, Rixxiis said:

Tu nopietni?😂Dariji visu lai tur nepaliktu un tirgotu kajstarpi😄?Blin es bij labaakas domaas par tevi,beidz vijobivatsja,tev maximums  5-7 gadi palikushi un karjeraa kriize saksies,ja neesi sapelnijusi naudu lidz atlikushajam muzham tad naksies vien pist uz rimii straadat lidz pensijai un pec pensijas,vai esi iedomajusies ka tevi njems lidz 100 gadi un vaalees?

 

Te kautkas atgadina no dazham manam pazinjaam,kuras bija jaunas,maukojaas pa visu pasauli rinkjii,cukurtetini par visu maksaja,londonas vip bordeljos davinaja rolexus,pa nakti deva pa 10 pakam,shikaa dziive un vinjas domaaja ka tas buus muuzhiigi,bet attapaas riigaas bedigakajos rajonos,ar klozepana ripaam kungjii😂protams visi roleksi un dargaas mantas tika pardotas un nolietotas

Reti kura shajaa profesijaa ir nodroshinaajusi sev dziivi un vecumdienas

Tu buhā ? Blondy ņemās pa savu skaistumkopšanu , ko tu piepisies viņai ? Viena no normālākā feja, kurai ir smadzenes  nevis salmi. 

Link to post
Julija 39 Puh
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2023. gada 19. maijs - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2023. gada 19. maijs - Iemesls nav norādīts
3 hours ago, BlondyVīriņš said:

Tik pat labi var teikt, visi kas iet pie maukām ir morāli kropļi, un kaut kas nav viņiem kārtībā, jo sievietes viņiem tāpat nedod, ja dotu tad neietu pie maukam, loģiski, loģiski.Vienigais veids kā tikt viņiem pie seksa ir, algu kuru pelnija vairākas stundas, atdot maukai par 1-2 h prieka, nu galīgi idioti, nu kā prieka, drazt to pašu caurumu kuru ir d rāzuši neskaitami citi kropļi, tak sibe prieks.

 Jā,  tikai viens  te atradās pareizais, bet  apkārt блядство 😁 

Link to post
Squirt
Ierakstīts
3 hours ago, Pecis102 said:

Blondy vari savus kontaktus atsūtīt 😇

Kur ir problēma savākt postus ? Neesi  bijis ne pie vienas fejas , ka nevari uzrakstit atsauksmi ? Negribi dalīties, Beztema tēmas, kur var irst, cik vajag  . Ja man kaut ko vajadzētu , dabūtu uz sitiena nevis diedelētu. 

Link to post
Nimfomane
Ierakstīts
On 4/21/2023 at 10:42 AM, aaa.ooo said:

Varētu viņai kādu bukkake party uzrīkot ar seno klientu bāzi - tā teikt karalisks treats viņai! )))

Šito nesaprotu . Priekš kam viņa regulāri liek sludiku ar piebildi veciem klientiem 😁 mārketinga triks, drīzāk ka tik nav  otrādi . Neņem vecos, bet jaunos 😁 tada veida atsuj vecos 😁

Link to post
Ramina (37) 26469309
Ierakstīts
21 hours ago, Porzingod said:

Atskats par tikšanos pirms trīs mēnešiem pēc puh sludinājuma (sludinās regulāri arī citur).

Знойная, сексапильная Леди(37, 174, 78, 5) с яркой индивидуальностью, харизмой, не прибалтийского типа, черные кудри до пояса с прекрасными женственными формами и южным темпераментом, приглашает Вас приятно отдохнуть в мои уютные апартаменты. Для истинных любителей оторваться по полной. Для Вас: орал, анал, классика, взаимная мастурбация ЗД, Бахчисарайский фонтанчик-безконтактный обоюдный оргазм, поза«ласточка», ануслинг, фэйс-ситтинг, массаж простаты, вагинальный фистинг пальцами, спец. масла. проработка эрогенных зон, двойное проникновение Вы+вибратор в атмосфере полной раскрепощенноти. 1ЧАС=170€, ЗВОНИТЕ ЗАРАНЕЕ за 1, 5 часа до встречи. С 12до 20. 00 НЕ КОНВЕЕР. ТЕЛ 264693** [divi, seši, četri, seši, deviņi, trīs, nulle, deviņi]

Info deva sarakstē. Takse bija septiņpadsmit.nulle eur. Foto atbilst. Vizuāli MILF tipa sieviete, miesa ar krunkām un krokām, teica, ka krūtis dabīgas, bet pēc sajūtām silikons. Attieksme laipna un draudzīga, saprot arī nedaudz latviski un angliski. Vieta bija Teikā, netālu no Caunes ielas un Dzērbenes ielas krustojuma. Telpas ar visām minimālām ērtībām. Pirms dušas norēķins, pēc dušas dzīvojamā istabā. Tālāk uz brīdi padejoja, maigojoties izģērbās un ar roku ap minci, kamēr palika mitra. Pēc tam priekšnamā no aizmugures gan klasiku, gan dupsi. Nebija pienācīgi skalojusi, tāpēc pēc dupša pārtraukums sakopties vannas istabā. Tālāk dzīvojamā istabā pie galda mutisko, no aizmgures pret galdu, pēc tam sāka ar mēli laizīt visur, ieskaitot galvas matus, paduses un stilbus. Netika līdz pēdām, kad jau noguldīja uz galda rimingam. Pēc tā uz guļamistabu, kur pamīšus dažādos leņķos no aizmugures, misionārā un mutisko, kamēr pietika. Procesā pati zināja, kā pašai labāk, stenēja patīkami, periodiski kulminēja un daudz skvirtoja, īpaši pie stiprākiem un dziļākiem grūdieniem. Regulāri arī bļāva kaut ko, kas izklausījās daļēji pēc itāļu valodas, daļēji pēc izdomātiem buramvārdiem. Opcijas: ja kopts, skūpstīšanās, viss bez gumijas un beigšana iekšā. No ierašanās līdz promdošanās brīdim sanāca apm. 1h 10min.

Kopumā teiktu, ka tikšanās bija patīkama, varētu atkārtoti, jo sieviete ir ļoti draiska.

Vērtējums 10 baļļu sistēmā (kopumā vieta, tēriņi, attieksme, vizuālais, sniegums): 7.

Izmaksu / snieguma attiecība: 1 / 0,7.

 

 

Cap_.JPG

Capture1.JPG

 Šis labākais  - “ Tālāk dzīvojamā istabā pie galda mutisko, no aizmgures pret galdu, pēc tam sāka ar mēli laizīt visur, ieskaitot galvas matus, paduses un stilbus. Netika līdz pēdām, kad jau noguldīja uz galda rimingam. “  Jebaķ 😁😁😁

PG progresē, vismaz pamainījis copy /paste atsauksmes stilu😁 

2 hours ago, Lexmark said:

Biju īsi pec Jaunā gada. Tante ugunīga! Domāju, ka izcelsme ir Ukrainas saulainie dienvidi vai Krima, uz ko norāda gan vizuālie parametri, gan akcents, kas man ļoti imponē. 👍🏼 Krūtis it kā dabīgas, bet nu ļoti tvirtas, ņemot vērā vecumu. Kaut gan...tas gadījums, kad grūti pateikt. 

Bija dažas izmaiņas performancē, bet kopumā tas pats, ko apraksta cienījamais topic starteris. Pagorījās nedaudz ilgāk, jo feini bija pavērot tādu dienvidu dāmu, kā arī es visus priekus baudīju ar gumijnieku starpniecību (2×). Ļoti interesanta pieredze, bet bik par augstu cipars. Domāju, ka adekvātāk būtu 2 oranžie. 

Un 37 gadi tur noteikti nav

Ko ātrāk nerakstīji ? PG nav skops , uzraksta atsauksmi, padalās ar pieredzi  😁Tāda dūda -  padejo, izlaiza paduses , matus 😁

Link to post
Nimfomane
Ierakstīts
31 minutes ago, sidlav55 said:

tas taču elementāri. viņš ir spējigs atcerēties kāda viņa bija 15 gadus  atpakal. ieraugot tagad ,čalis var par  valodas raustītāju palikt. gudra fēja , neriskē ar cilvēku veselibu un varbūt ne  tikai ar to!

Es padomaju, tu pateici skali 😁 laikam tur viss traki , ka vairs nevarēs atpazīt 😁

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.