Jā es arī biju patstāvīgais , tad viņa aizbrauca uz pailgu laiku uz ārzemēm (ne pa šito tēmu strādāt), bet tagad ir atpakal Latvijā. Braucu gar origo pirms nedēļas , redzēju ,ka gāja pa ielu , bet kad apmetu mašīnu ripā ,lai satiktu, jau bija pazudusi 😔 Nezinu,varbūt arī nestrādā vairāk.Hvz.
Šitā ir kārtējais rebrandings ar fake bildēm... Realitātē tur sniegums uz 40 eiro Tikai oral un anal no Imantas, nomainījusi numuru un ķer muļķus
Piekrītu , tieši tā! Viņa pirms daudziem gadiem bija laba , tad kaut kas dzīvē pamainijās , piedzima sīkais un viņa kaut kā palaidās 😔 kad jautāju kapēc navar arī pežukā (piedāvā tikai orālo un anālo), atbildēja,ka tā maģiskā vieta nav priekš klientiem,ka tur jau ir kam darboties 😆 bet nu,ja par 100 stundā 2x sarunā, kā variants dažādības pēc,man liekas ir ok.
Bezjēga, pelēka lauku pele kad strādā gadiem, bet tēlo baigi iesācēju.
Puh pa 3 sludinājumiem katru dienu un katrā sava cena, tā kā secini pats par putnu būri..
Jā,tā tur arī viss ir,sen jau darbojās,nu tikties jau var,nav tur galīgi viss slikti,bet neatbilst drusku cipars,ko viņa vēlās un vēl bonusā iepisiens uz vietu 🤦🏼♀️
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 2021. gada 5. jūnijs - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2021. gada 5. jūnijs - Iemesls nav norādīts
02.06.2021 в 12:41, J_S сказал:
Neaizstāvot to čali, bet nu laika precizējumu šī dāmīte gan varēja iedot adekvātāku. "vakars" ir stiepts jēdziens. 😉
Nu jā,skaidrs ,ka mēs arī plānojam savu laiku ,lai apciemotu jaukās meitenes un citreiz gribās precīzāku laiku zināt,bet mīļās Mašas ❤️ gadijumā jāņem vērā,ka viņa ir īpaša, viņai pat tad kad ir brīvs laiks,tomēr vajag arī noskaņoties tam visam,jo viņa nav tāda,kurai pohuj kad un ar ko 🤷🏼♀️
Ierakstīts
Bilde protams nav iistaa , bet man viss serviss patika un meitene arii ir ok. (No ukrainas)