Biju šodien pie šīs dāmas. Neko sliktu nevaru teikt pa lielam man patika. Sagaidīja smukā apakšveļā, ļoti laipna, dvieļi tīri sausi, nelikās kad konveijers, viss bez steigas, masāža ļoti laba, stingra. Par tādu naudu un attieksmi, ir ok👍 Protams gaumes lieta, manuprāt simpātiska, kopta sieviete saviem gadiem.
Savu darbu prot, proces sākās ar mazu šovu, mūzika un striptīzs. Pārējais arī ok, labā līmenī! Krūtis silikons, ļoti trenēts augums, man likās pa traku, viņa cieta kā akmens😁. Par seju vilšanās, man nevisai, lūpas uzpumpētas. Pēc čiki,briki iznācu no dušas likās ka meitene salietojusies kautko. Vecums 29.g. neatbilst sludinājumam 35.g. noteikti, es dotu visus 40.g.
Pēc atsauksmēm likās būs ok, bet vilšanās diezgan liela! Pamatīga pēcdzemdību riepa kas karājās un jau sākumā visu sabojāja, dzīvoklis netīrs, uz grīdas putekļu kārta, kas lika arī šaubīties par viņas personīgo tīrību. Čato telefonā, ķip es tur nemaz nēsu, dabuju pagaidīt. Pati atieksme daudz maz ok! Noteikti vairs neiešu.
Ierakstīts
Biju šodien pie šīs dāmas. Neko sliktu nevaru teikt pa lielam man patika. Sagaidīja smukā apakšveļā, ļoti laipna, dvieļi tīri sausi, nelikās kad konveijers, viss bez steigas, masāža ļoti laba, stingra. Par tādu naudu un attieksmi, ir ok👍 Protams gaumes lieta, manuprāt simpātiska, kopta sieviete saviem gadiem.