Cik skatos, tad visas autora atsauksmes bija pie sludinājumiem, kur meklē sponsoru. Rodas sajūta, ka vai nu par retu meičas tikties gribēja vai autors nevarēja pavilkt meiču prasības. Tad nu uzrakstīja ne pozitīvas atsauksmes, lai tipiski latviešu garā, ja nav man, tad lai nav nevienam Var jau būt, ka kļūdos, bet tāda sajūta radusies!
Teikšu kā ir. Neatradi te atsauksmi ej ciemos ( personīgais novērojums ) . Neviens te labās meičas neafišēs. Pašam pāris zināmas, par kurām labāk lai vēsture klusē Ka tik mūsu zelta gabaliņus kāds nesačakarē.
160-180 par 2h galīgi nav sūdīgs variants. Būs kaut kad man arī čiepai jāuzraksta. Par cik uz bildes demonstrāciju nepaspēju Gan jau sūdīgā vakarā kad atsaucība maza var arī lētāk to ciparu nosist Tad vispār krasivo. Kad sanāks piekāpt pie viņas uzrakstīšu atsauksmi.
Ierakstīts
Cik skatos, tad visas autora atsauksmes bija pie sludinājumiem, kur meklē sponsoru. Rodas sajūta, ka vai nu par retu meičas tikties gribēja vai autors nevarēja pavilkt meiču prasības. Tad nu uzrakstīja ne pozitīvas atsauksmes, lai tipiski latviešu garā, ja nav man, tad lai nav nevienam
Var jau būt, ka kļūdos, bet tāda sajūta radusies!