Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Maza auguma <160cm petite
Ierakstīts
pirms 2 stundām, Tor69 teica:

Эскорт под бомжей или скупердяев вообще не заточен. Если ты считаешь каждый евро и в полном ах.. от того, что надо платить за номер в отеле ( час или всю ночь какая нах.. разница) тебе надо искать другие варианты🌏

Варианты есть всякие. И за 30 евро приглашают.Но там какой то неадекватный протест.Типа хочу аргентинский стейк с винищем в ресторане,но чтоб стоило это всё как пирожок со шпеком с вокзала.

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
pirms 15 stundām, hustlers420 teica:

Sveiks, kāds zina forumus kur meitenes no UA apspriež klientus?

Kaut kad sen ,pirms gadiem 2-3,neatceros kurā tēmā,bet viens bija iemetis forumu,kur UA un RU atstāja atsauksmes par klientiem Rīgā.Bet tur vairāk visādi briesmu stāsti un kontakti figurēja. Tāda sajūta, ka tieši aizbaidīt no LV citas iebraucējas gribētu.Bet varētu būt arī taisnība,ja grābt te visus pēc kārtas, mierīgi var uz kaut ko bīstamu uzrauties.

 

Link to post
ПРИЕДУ🍒OUTCALL (25 gadi)
Ierakstīts

Kā parasti runa gāja par privāto bilžu publicēšanu ,bet kārtējo reizi izvērtās par stāstu iz viena personāža dzīves atgadijumiem.

pirms 21 minūtes, sidlav55 teica:

izšļākt , droši pie Tevis

Un varbūt tieši tādēļ es pieņemu savā vietā,uz kuru es braucu ar savu auto,un skatos pulkstenī.Bet citas brauc ar sabiedrisko uz remontējamo svešu dzīvokli,toties laiku neskaita. Diezgan likumsakarīgi.

Link to post
ПРИЕДУ🍒OUTCALL (25 gadi)
Ierakstīts

Tieši tanī ,konkrētajā gadījumā,man tomēr tāda nojauta,ka klientu viss apmierināja,ja jau viņa stāv dušā,pilnīgi kaila un slapja,visdrīzāk process jau notika,jo dažās iepriekšējās atsauksmēs teica ka ne izģērbjas pilnībā, ne aiztikt sevi ļauj. Nu būtu drēbēs iesprukusi pa durvīm iekšā,un pēc tam tiktu konstatēts cik viss ir dramatiski- ok atsūkātu,pamasētu,un čau.Nafig visas tās pirts-dušas procedūras ?

bet arī tie,kas aicina pie sevīm, arī tāda īpatnēja publika.Droši vien ietrieca ribās kādus 3 kokčus,iet kaut kur slinkums- davaj meklēt kura brauks pie kunga nakts vidū. Un tās,kuras izbrauc nemaz nav tik daudz.

Link to post
ПРИЕДУ🍒OUTCALL (25 gadi)
Ierakstīts
pirms 1 stundas, sioux1 teica:

Pats sūtīju moderam lūgumu izdzēst bildes. 

Ir pilnīgi pohuj- seju var redzēt vai nē.  Tattoo redzams, kas ļauj identificēt konkrēto personu. Bildes meitene PATI nav publicējusi. Attiecīgi, tur pēc vairākiem pantiem var sanākt žļēba .

Tas pats,ja būtu ielikts skrīnšots no normāla FB,vai kaut kur maximā, vai vēl kaut kur atpazina,piezagās,nofočē un iemet. 

Kādas mēs prostitūtas nebūtu,bet jebkurā gadījumā klienti tā pat par maukām vairāk zin un kā izskatās,un kur atrodas,un papilnam vēl visādi stalkeri,kas lien un raksta jēlības fb,ig,tt,paši slēpjoties aiz svaigi uzceptiem profiliem,ka tik parādītu a vot es zinu ka tu mauka,un kā mauka vispār var atļauties kaut kādu privāto dzīvi. Tas ka tieši tā sieviete sevi pozicionē kā jaunu un koptu- tā ir viņas darīšana, varbūt kādam,vai pati sev viņa tāda liekās.Nu vot viņas skatījumā kopta-nozīmē akrila grābekļus uz tetovētām rokām uzaudzēt,nevis ķermeņa kvalitāti uzturēt.Kaut kā tā,laikam.

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
pirms 2 stundām, Leosexual teica:

Cik esmu ar importa fejām runājis, visas uz to, ka esmu brīvs, reaģē it kā tas baigais retums būtu. 

Uzskatu, ka precētam iet pie prostitūtām nav krāpšana. Tieši pretēji, mazāki riski nekā ja uzrastos kaut kāda mīļākā kas potenciāli ģimeni izjauktu.

Ja tu pa laikam aizej aprīt kebabu/burgeru vai tad tev ir slikti ēst mājās gatavotu ēdienu un kaut kas nav kārtībā?

 

Jūsu gadījumā tas ir absolūti loģiski,jo pie meitenēm līdz 25 gadiem mērķauditorija ir ap 40 gādīgi precējušies vīrieši,kuram viņa vecuma sieva mājās sēž,un viss viņiem ģimenē ir kārtībā,bet gribās kaut ko citu. 

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
pirms 17 minūtēm, Blondy teica:

Man atkal ir pretēji , aizņemtie vīrieši ietur konfidencialitāti, ar viņiem nav problēmas . Ar brīviem ir visādi brīnumi , regulāri pārkāpj privātuma  robežas .

Varbūt man tieši LV precētie kaut kā sākumā nepatīkamus momentus sagādāja,tādēļ tāds priekštats.No otras puses,es pat neinterējos kā pat pašus patstāvīgos sauc vārdā,kur nu vēl ģimenes stāvoklis, tikai no dzīves pieredzes,kad vari jau vizuāli precēto no neprecēta atpazīt(varbūt kļūdos),vai nu jā pats ieminās par savu ģimenes stāvokli. 

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Un tieši ar precētiem šo pāris gadu LV man sanāca tās retās,bet nepatīkamākais situācijas.Vienam sieva prātu tā sačakarē,ka liekās pie maukām iet dusmas izgāzt,cits kā uz izrādi atnāk-rādi ko tu māki,trešais reizi pusgadā izraujās,un domā ka mauka pulkstenī neskatīsies par pusstundas samaksu un top frāze "nafig prezis es precēts vīrietis,ar mani viss kārtībā"

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2023. gada 21. decembris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2023. gada 21. decembris - Iemesls nav norādīts
pirms 1 stundas, Eino teica:

Normālie precētie pie Tevis vienkārši neiet, tāpēc Tavi klienti ir brīvie, kuri nevienai citai blakus nav vajadzīgi🤗 Normālie precētie iet pie labākajām!🥂🌻

Absolūti piekrītu. Nu ko darīt,ja cilvēkiem gaumē hujova un regulāri iet un maksā par visneglītāko,slinkāko,stulbāko,nepieklāīgāko un vispār vis ar mīnuss zīmi mauku Rīgā.

Bet vispār jau kroplis esi Tu.Tagad nāks kārtējā gazlaitinga sērija,kur visi brašuļi atkal sāks apdirst mani slēpjoties aiz nikiem.Ok. 

Mums ir tāda mentalitāte,kur skaitās norma ka cilvēki,kas dzīvo kopā melo viens otram.

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
pirms 6 stundām, Blondy teica:

pārsvara pakalpojuma ņēmēji ir ģimenes cilvēki

Tas tikai nozīmē cik melīgi un divkosīgi ir mūsu cilvēciņi.Ārzemēs pārsvarā vientuļi vīrieši apmeklē prostitūtas,izņiemot musulmaņus un kungus gados,kas ar savu sievu jau kā brālis ar māsu drīzāk dzīvo.Man kaut kā tā sakrita,ka patstāvīgie,nu ļoti liela daļa,praktiski visi aiz reta izņiemuma ir brīvi vīrieši.Starp citu,tieši no "ģimenes cilvēkiem" bieži vien iet tāda ne pārāk patīkama izturēšanās manierē.

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
pirms 5 stundām, Blondy teica:

Nu… te ir ļoti plaši izstāstīts darbs bordeļos . Bordeļos ir savi plusi un mīnusi . Plusi ir tādi, ja sievietei nav kur dzīvot , labs variants iebraucejām ,  protams, var dzīvot bordeli nedomāt par dzīvošanu , ēdienu , dvieļiem , prežu kastēm , nodrošināta drošība , utt. Tas ir labs variants, ja sievietei nav cita nodarbe . Nevar salīdzināt lielo Vāciju ar mazo Latviju , daudzi vīrieši negribētu apmeklēt bordelus , jo pārsvara pakalpojuma ņēmēji ir ģimenes cilvēki . Daudzi nemīl apmeklēt Vagonu 22 ( varbūt kļūdos adresē) tikai tāpēc, ka tur ir kameras, kur vel apmeklēt bordeli.
Bet, es nekad neesmu sevi iedomājusies redzet bordeli, kādam papiņam , kuram pieder bordelis , pelnīt viņam naudu ( ka dzirdēju , varbūt maldos , jāatdod 50% bordelim ) ar savu ķermeni un enerģiju , kuru dodu klientiem . Es nevaru būt sava laika saimniece , es nevaru pati izvēlēties ar ko es vēlos tikties un ar ko nevēlos . 
Ja sievietei ir galva uz pleciem , drošību lieliski pati var nodrošināt , iekārtot darba vietu, nodrošināt ar dvieļiem , prežiem , higenas līdzekļus , apģērbu , utt. Viņa pati var vērtēt , kad viņa velas strādāt , ar ko viņa velas tikties un nevienam viņai nav jāvergo . 

Tas, kāda pakalpojuma kvalitāte Latvijā , tas ir cits jautājums . 

 

Mana domā - ja bordelis nodrošina ar visu iedzīvi,un apsardzi,tad arī var prasīt kaut kādus nosacījumus,un uzvedības nianses.Ja sieviete pati veido sev darba apstākļus,tad tā ir tikai viņas darīšana ko viņa runā vai nerunā,dara,vai nedara un t.t.Tādeļ teikt ka kaut kur darbonēm ir ierakstītas uzvedības normas,žēloties ka kaut ko ne to runā,ja viņas pašas sevi menedžē ir idiotisms.Gribi kaut cik disciplinētas maukas- Vācijā,Austrijā. Ja LV daži domā,ka atnākot privāti ciemos pie maukas,uzvedīsies kā baigie kungi,un viņiem līdz zemei klanīsies- kā,tad...Starp citu ,Dānijā pilnīgi otrādi,cenas augstas,serviss ,na otjabisj,vietas ,kur pieņiem arī bieži vien arī nekādas šikās nav,un neviens neīd ka dārgi un sūdīgi.LV diez vai kaut kad ies (un ir pareizi) vācu shēmu,drīzāk uz skandināvu pusi būs,tādēļ ļoti diez vai LV klients atnākot pakaļ pērkamai mīlai jutīsies kā situācijas saimnieks,drīzāk tā ir loterija bez nekādām garantijām,pie tam no abām pusēm.

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Sakarā par mauku vaimanāšanu,stāstišanu par citiem klientiem,sevis pasniegšanas veidu,un pārējo bordeļa etiķeti (tāda tiešām pastāv,tas nav nekāds sarkasms).Daudz kas atkarīgs no valsts,vietas,kā prostitūcija ir sakārtota likumdošanā,darba apstākļiem,un ,protamska mentalitātes.Stāstu,to ko pati redzēju,saskāros. Izslavētie vācu bordeļi- absolūti oficiālās iestādes.Sievietes,tur parasti atdod procentu,no konkrētās katrā vietā uzstādītās summas, visi čaji ,extras,dopi ir tikai viņai,bordelis-bārs nodrošina praktiski visu sākot ar prežiem un dzīvošanu beidzot ar ēdināšanu .Darbiniecēm tiek skaidrots kādas tēmas sarunā ar klientiem nav jācilā,ka nekādus prežus,dvieļus klienta klātbūtnē nav jāvāc ,un 30 minūtes ir 30 minūtē,nevis 40,vai 10, ja protamska pats klients nevēlās ātrāk aiziet.Plus,protamska viss zem kamerām,fiziskās apsardzes pie durvīm un t.t.Ja par kādu regulāri sūdzas, kā viens teica"slikti strādā", un viņai nav pieprasijums- to sievieti vienkārši atlaiž . Tā kā pie mums likumdošana šī joma nav sakārtota, sievietes pašas nodrošina sev gan darba vietu, gan visus papildmateriālus, ambāļi pie durvīm face control netaisa,tādēļ katra strādā kā grib un māk vai nemāk,un celt kaut kādas pretenzijas par uzvedības, sarunas tēmām un uzturēšanas niansēm ne pie kā nenovedīs.Jo ja kāda nejēdz,ka klienti pārsvarā ierodās pie tevīm pakaļ pozitīvi- erotiskajām sajūtām,neanalizē,bet tikai turpina stampāt tālāk savā stilā- tur nav jēgas kaut ko skaidrot.

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
pirms 3 stundām, sioux1 teica:

Man tāds ir kolēģis. Blatnijs vecis, bet smird pa gabalu tas viņa brioni uzvalks. 

Ļoti izplatīta problēma mazkustīgam dzīvesveidam. Limfa nedzenājās,vēl uzvalka bikses-stabulenes visu nedēļu iespiests- var mazgāties cik gribi,tā pat smaka būs.Bieži vien no parastajiem strādniekiem,kas no sava servissa darba drēbēs ierodās,iet dušā sviedrus noskalot,daudz patīkamāk ož,nekā no uzvalkā ikdienā esošajiem ofisa elites pārstāvjiem. 

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
pirms 4 stundām, Blondy teica:

Interesanti, kādā veidā vins ņem nost naudu meitenēm…

Tikai nesaki,ja Tu starp sasistu galvu un kaut kādas naudas summas zaudēšanu izvēlētos pirmo. Ok,man nav tādas situācijas gadijušās, bet dēļ sūda simtnieka ,vai cik tur , es noteikti neietu lieku reizi domāt  sitīs,ili proņesjot. 

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
pirms 2 stundām, Blondy teica:

Interesanti, kādā veidā vins ņem nost naudu meitenēm…

Jocīgs jautājums.Te jau vairākkārt tika aprakstītas līdzīgas situācijas.Vienai,varbūt pietiek jau ar to ka skandālu sarīko un prom neiet,kamēr neatdot,citai fiziski draud,vēl kāda,varbūt laicīgi nenoslēpa. Ir dzirdēts no dažām,ka mūsējie,vēl paspēj pat kaut kādus vecus telefonus no prostitūtām vēl nozagt. Un tie ir mūsu latvju bāleliņi, ne jau kaut kādi Romu tautības marģināļi.Tomēr tas padomju mantojums,kur ka tik apzagt,uzbraukt ,iesist vājākajām,apčakarēt- jau ģenētiskais līmenī. Pat to kā un ko te lielākā daļa raksta- jau daudz ko izsaka. Dānijā tādā pat tipa forumā tādas jēlības,nodiršanu noteikti nesastapu.

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

225892 divi nulle ielieku te katram gadijumam,jo NB sliktās atsauksmes par sevīm dzēsa. Mēģināja tikt pagaišo nedēļu,es nepaņēmu,jo par viņu tika rakstīts,ka kļūst agresīvs,draud,atņem naudu pēc processa(tagad tā atsauksme ir dzēsta). Man uzrakstīja ka esot labs klients,bet ņem naudu nost tām"kas slikti strādā" (ir skrinšots). Šinī jomā tāds teiciens ka  labi vai slikti strādā ir ļoti subjektīva lieta,uzskatu. Ja klients paliek ,process notiek, laiks ir pagājis- tas jau nozīmē,ka darbs ir izdarīts. Jo cik daudz tādi gudrinieki te raksta- ataisa durvis ne tas,kas bildē,bet palieku,procesā pamanu kārpu uz pežas, rētu kaut kur, kūsis veselu0,0000001 mm ataudzis un dūrās,manu krānu 25cm(un tas tikai diametrā) pietiekami dziļi nepaņēma, vai atnāk piedzēries,apdolbijies,apdročijes un nevar beigt- nu vsjo ,kujovo nostrādāja mauka. Tās ,kuras lasa- atzīmējiet sev šo kadru.

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
pirms 3 stundām, Blondy teica:

I’m sure it not joke. The person was twice interested in sex with my daughter

Principā kāda starpība cik 16,18, da hotj 50, ja runa iet par Tavu bērnu,tur jābūt konkrētām īblim,lai piedāvāt tādas herņas,zinot, ka it kā neesi no tām "končenām",kuras savus bērnus tirgo.

Man,starp citu, nu ļoti nesen atnāk viens superregulārs klients,2 gadus pazīstu,un sāka a vot Tev dēli,vai ne?A ja kāds no viņu draugiem pie tevīm atnāks pa naudu,un pēc tam tavu dēlu dirsinās,ka māte prostitūta,ko darīsi?

Uz to momentu es uzreiz pateicu uzneredzēšanos un ievietoju savā personīgajā melnajā sarakstā.Ibo nekuj vispār tādas tēmas cilāt.

 

 

 

Link to post
Katya (24 gadi) 20347800
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2023. gada 6. novembris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2023. gada 6. novembris - Iemesls nav norādīts
pirms 5 stundām, Blondy teica:

Šeit neviens to nereklamē un neviens  neiegādājas , nevienam  nepiedāvā, lai to lietotu . Un nesaka, ka lietot ir forši . Tikpat labi, varam apspriest alkoholismu 

Un vispār te visa xtras publika- наркоманы и проститутки, ja kāds nepamanija...

 

 

Link to post
Katya (24 gadi) 20347800
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2023. gada 6. novembris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2023. gada 6. novembris - Iemesls nav norādīts
pirms 59 minūtēm, sidlav55 teica:

labs video

Nekas tur labs un baudāms nav.Tie kurus pašlaik ar draugu uzņēma,daudz estētiskāki.Gan jau,kad sadirsīsimies,tie arī tiks kaut kur iepludināti 🤣

Link to post
Katya (24 gadi) 20347800
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2023. gada 6. novembris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2023. gada 6. novembris - Iemesls nav norādīts
pirms 9 minūtēm, Eino teica:

Viss kārtībā, lai visi šeit zin, ka Tu jau 10 gadus kokaīnu lieto, pa retam.

Vispār jau daudz,daudz ilgāk.Ar lieliem pārtraukumiem,bet hronoloģiski ilgāk. Nu cits jau Optima līnija aliņu no 12 gadiem sūc,un L&M uzpīpē,-katram savs.

pirms 14 minūtēm, daredevil85 teica:

Tieši tāpēc es nebrīnos, ka fejas atsakās sūtīt sejas bildes pat privāti. Vienmēr atradīsies kāds psihs lašara kas vārīs kkādu hujņu.

Tavu nostāju ļoti cienu šajā jautājumā.

Pats interesantākais,ka es īsti neslēpjos.Man ir darba telegram, ig,kur var skatīties cik uziet.Tas ka reklāmā nelieku bildes ar seju saistīts tikai ar manu oficiālo darba vietu,lai nekompromitētu kompāniju,kurā periodiski strādāju.

Link to post
Katya (24 gadi) 20347800
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2023. gada 6. novembris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2023. gada 6. novembris - Iemesls nav norādīts
pirms 8 minūtēm, Eino teica:

Tu ko, pirms 10 gadiem kokaīnu lietoji?😳

Un pat šogad pāris reizes izklaidējos .Aaa atvainojos,te tak jauno māmiņu, un paaugstināta riska grūtnieču forums,lai kaut ko TĀDU apspriestu.

Link to post
Katya (24 gadi) 20347800
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2023. gada 6. novembris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2023. gada 6. novembris - Iemesls nav norādīts
pirms 1 minūtes, Blondy teica:

Te piekrītu, vajag pacensties atrast šo video , kas prasa laiku . Vai nu arī cilvēks pārāk pārzin porno saitus un zin, ka Tev ir tādi video un kur tos atrast .

 

 

Pie tam es reklāmā nelieku bildi ar seju,to var redzēt tikai telegramā,WhatsApp, vai nu FB,tiktok,ig,tas nozīmē,ka tā persona ļoti labi zin kas es esmu.

 

Link to post
Katya (24 gadi) 20347800
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2023. gada 6. novembris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2023. gada 6. novembris - Iemesls nav norādīts
pirms 5 stundām, Mistyfly teica:

Par kādu Lodočku? Ko es palaidu garām? 

Situācija sekojoša- kādām ir kaut kas  personisks pret manīm,vai nu reālajā dzīvē sanāca saskrieties,vai tikai virtuālajā,bet:

Es sevi nepozicionēju ne kā jaunu,ne kā tievu,tādēļ tiem kam man vizuālais neuzrunā vai riebjās- vai nu šķirsta tālāk,vai nu var ierakstīt šeit kaut ko no sērijas "da pa ko jūs lošaras maksāiet!".Bet ne jau stalkerē visas iespējams vietnēs, atrod kaut kādu ap 10 gadus vecu , zem koksa uzņiemtu video,kurš tika nopludināts pēc konflikta(neiedziļināšos),kuru pat man slinkums meklēt, un ieliek te ar domu par kaut ko (fig zin ko) atriebties. Tur noteikti jābūt vai galīgi slimam debīliķim,vai nu konkrētām  pretenzijām pret manīm personīgi jābūt,lai tā zamoročitsja. 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.