Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Helga 36 (40+?) 20102999
Ierakstīts

Minētā dāma galīgi nav manā gaumē, taču nav ko te plosīties un apdirst viņu, ja nepatīk. Šajā gadījumā bildes vienmēr īstās un viss ir skaidrs, kas adresē sagaida. Jā, cena mega pārspīlēta, bet arī uzreiz zināma. Nav tā, ka pasaka sotaks, bet galā kaut ko vairāk sāk prasīt, jo zina, ka spiediens pālī sakāpis un nez vai pārdomās. Kaut kā apnika šitais cepiens ne pa tēmu.

Veronica Cheshire
Ierakstīts
58 minutes ago, JānisMik said:

Davaj kases turētāj-  ieliec ziedot.lv šo tēmu pirms mēs tev obšjaku uzticam. :)

Tas kantoris tak pusi sev savāc. Vienīgi viņi var piesaistīt raudošo Katrīnu un uztaisīt TV ziedojumu maratonu mazā Martina sapņa piepildīšanai.

Veronica Cheshire
Ierakstīts

Nā, es godīgs. Par savām fejām maksāju pats :D Šito česīru gandrīz reiz sarunāju uz mājām. Biju pamatīgi piemetis seju. Bet nu komunikācija ar viņu bija tāds sūds, ka pat aizmiglotais prāta saprata, ka nekas labs nav gaidāms. Atstāja nenormāli lecīgu iespaidu. Tipa man jāpriecājas un jābūt pateicīgam līdz mūža galam, ka tikšu pie viņas zelta vagīnas. 

Vecīt, ir daudz foršākas un patīkamākas meitenes par krietni mazāku naudu. Un arī skaistākas.

Svetlana 28955843
Ierakstīts
Just now, tetris said:

Manā gadījumā viņš nevis ietaupīja man naudu, bet gluži otrādi. Pirms kādiem diviem gadiem izlasīju viņa atsauksmi par vizīti pie masieres, kura it kā piedāvāja arī seksu, bet tā vietā, lai izbaudītu viņas "patīkamo elsošanas" un "stenēšanu", dabūju kādas 40 min klausīties kaut kādas pilnīgās muļķības, kā arī tiku sasmērēts ar lēto eļļu; seksa, protams, arī nebija. Kopš tā laika uztveru visus šos Lielmeistara rakstus kā daiļļiteratūru - nu, ar pavisam nelielu klišeju piegaršu :D Bet nu Tu droši vari turpināt lobīt arī tālāk :D 

Laikam nebiji kopts :D

Bet, ja nopietni, protams, ka gan Tev, gan Capam ir diezgan liela taisnība. Taču nedomāju, ka PG būtu jāsauc par dalbānu utt. Es par cieņu šeit. Viņš tomēr iet un atrakstās. Visa šī seksa padarīšana tomēr ļoti subjektīva. Vienam patīk vienkārši normāli nopisties, citam vajag, lai uzkakā.

Svetlana 28955843
Ierakstīts

Redz, te jau ir jautājums par to, ko kurš izloba no viņa info. Svars un citas pazīm3s jau parasti ir korektas.Tici man, ir daļa, kas finansiālu vai citu apsvērumu dēļ apmeklē tās dāmas, pie kurām man vai Tev negribētos kāju spert. Reizēm jau viņas labi maskējas aiz skaistiem sludinājumiem, bet, par laimi, PG ir bijis drosmīgs un jau apciemojis. Citējot lielmeistaru: " Apmeklējums tīri zināšanai" :D

Svetlana 28955843
Ierakstīts
20 hours ago, Feeling said:

Tu tak esi PILNĪGS dalbāns!!!

Tak atpisaties no PG! Labāk padomā, cik naudas viņš ir Tev ietaupījis ar savām atsauksmēm. Reizēm gan pabrīnos par viņa drosmi, bet nu viņš ir visas kategorijas iztestējis un ļoti bieži kā pirmais atsāj atsauksmi par kādu no dāmām.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.