Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Bargā kundze ( mistress )
Ierakstīts
On 12/3/2019 at 8:11 AM, Traktoors said:

Labvakar. Ilgi un cītīgi mekleju kādu sievietikas nodarbojas ar BDSM un tad pēkšņi uzkrēju virsū šaj sievietei , vecums ir kāds ir ,bet nu publiskajos portālos neesmu citu atradis. Tātad vārda nav ,bilde arī liekas fake ,bet varbūt kāds ir apciemojis šo kundzi? Tel. 24942934 

links uz sludinājumu https://puh.lv/lv/cat-bdsm/ad-sasiesu-leni-uzbud/4035057.html

Paldies

Esmu bijis - centrā dzivoklis, viss tirs un kartigs. Meitene simpatiska no ukrainas. Nejauši viņai trāpijos virsū jo biju tā nogribejies ka lecu tik kad atstūtija sms whatsapp. Teica ka varot piedavat BDSM, bet es izvēlējos stundu ar minetu bez preža. Jauka meitene.

ACHTUNG, narkomāne! Nansy (39) afilinov***@gmail.com 270593**
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2021. gada 25. decembris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2021. gada 25. decembris - Iemesls nav norādīts
On 8/25/2020 at 2:00 PM, trust said:

Ok..savu pieredzi ar viņu tu apraksīji, telelefonu, epatu noradiji - viss visiem skaidrs, kas gribes ies, kas negribēs neies....NAHUJ tev DALBAJOBAM, jalien cita cilvēka dzīvē un publiski viņš jāpspriež - noradot citus datus...Apskatiju šo meiteni un vienigais ko varu secināt ir tas, ka pēdējie gadi viņai jau tā nav izdevušies, lai neteiktu vairāk. Un neviens nevar zināt, kāds šajā gadijumā ir iemesls...

Piedavaju moderatoram izdzest šitā DALBAJOBA postu un iespejams pašu dalbajomu no šejienes..

Tev viņu vajadzētu adoptēt.

Naughty Emily 252948**
Ierakstīts

Mūsdienās meitenes pa tiesi ātri noveco raksta ka 20 gadi, bet izskatās pēc 30. Covids? Estrogēns ūdenī? Es nezinu 😁

On 4/8/2021 at 7:15 AM, stock123 said:

Ja, un loti drosi, kad pirms tevim vina sodien sukaja vel 10 caliem bez preza😄

Es uzskatu, ka visas darbones varetu rakstit sludinajuma par tadam opcijam,uzreiz bus skaidrs, pie kuras var neiet.

Ko tu mīz? Muti tak var iztīrīt, saki tik lai parāda smaganas pirms kautko bāz tajā caurumā :D

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.