Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
4 hours ago, hustlers420 said:

Sveiks, kāds zina forumus kur meitenes no UA apspriež klientus?

😊Domāju , ka saprātīga sieviete UA vai LV  nedalīsies  ar tadu info, pat ja būtu ļoti labs klients . Un , ja looti, loooti labs klients, šeit neizpaudīs info ŠEIT . Neaizmirsti , ka ne tikai forumos😁 meitenes komunicē , bet arī sava starpā privāti . Runajot par klientiem , kuri ir melnajā saraksta iekļuvuši  dēļ krāpšanas  , dēļ neadekvāta uzvedības , uzmetiena ,nerunāšu par vardarbības gadījumiem -  noteikti būs  painformetas citas 😊

Link to post
Kimberly
Ierakstīts
1 hour ago, Porzingod said:

Opcijas: ja kopts un sakarīgs, skūpstīšanās un viss bez gumijas

Zinu šo sievieti , cik es zinu, viņa nepiedāvā seksu bez gumijām . Varbūt ir kaut kas mainījies, bet maz ticams .

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
3 minutes ago, Lana Deina said:

Un tieši ar precētiem šo pāris gadu LV man sanāca tās retās,bet nepatīkamākais situācijas.Vienam sieva prātu tā sačakarē,ka liekās pie maukām iet dusmas izgāzt,cits kā uz izrādi atnāk-rādi ko tu māki,trešais reizi pusgadā izraujās,un domā ka mauka pulkstenī neskatīsies par pusstundas samaksu un top frāze "nafig prezis es precēts vīrietis,ar mani viss kārtībā"

Man atkal ir pretēji , aizņemtie vīrieši ietur konfidencialitāti, ar viņiem nav problēmas . Ar brīviem ir visādi brīnumi , regulāri pārkāpj privātuma  robežas .

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
24 minutes ago, Leosexual said:

Uzskatu, ka precētam iet pie prostitūtām nav krāpšana. Tieši pretēji, mazāki riski nekā ja uzrastos kaut kāda mīļākā kas potenciāli ģimeni izjauktu.

Ja tu pa laikam aizej aprīt kebabu/burgeru vai tad tev ir slikti ēst mājās gatavotu ēdienu un kaut kas nav kārtībā?

Ja, tieši tā - tāpēc ģimenes cilvēki labāk izvēlas aiziet pie prostitutes nevis veidot attiecības malā. 
Lada salīdzināja bordelus tāpēc , ka tur ir strikti noteikumi, ka nedrīkst apspriest klientu, pretēja gadījumā , viņa tiks atlaista .

Ja prostitute pārkāpj darba ētiku un palaiž muti , kura strāda uz sevis , tas ir risks klientam . 

1 hour ago, Eino said:

Normālie precētie pie Tevis vienkārši neiet, tāpēc Tavi klienti ir brīvie, kuri nevienai citai blakus nav vajadzīgi🤗 Normālie precētie iet pie labākajām!🥂🌻

Kāpēc nevar būt diskusija bez personiskiem apvainojumiem ?

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
10 hours ago, Lana Deina said:

Sakarā par mauku vaimanāšanu,stāstišanu par citiem klientiem,sevis pasniegšanas veidu,un pārējo bordeļa etiķeti (tāda tiešām pastāv,tas nav nekāds sarkasms).Daudz kas atkarīgs no valsts,vietas,kā prostitūcija ir sakārtota likumdošanā,darba apstākļiem,un ,protamska mentalitātes.Stāstu,to ko pati redzēju,saskāros. Izslavētie vācu bordeļi- absolūti oficiālās iestādes.Sievietes,tur parasti atdod procentu,no konkrētās katrā vietā uzstādītās summas, visi čaji ,extras,dopi ir tikai viņai,bordelis-bārs nodrošina praktiski visu sākot ar prežiem un dzīvošanu beidzot ar ēdināšanu .Darbiniecēm tiek skaidrots kādas tēmas sarunā ar klientiem nav jācilā,ka nekādus prežus,dvieļus klienta klātbūtnē nav jāvāc ,un 30 minūtes ir 30 minūtē,nevis 40,vai 10, ja protamska pats klients nevēlās ātrāk aiziet.Plus,protamska viss zem kamerām,fiziskās apsardzes pie durvīm un t.t.Ja par kādu regulāri sūdzas, kā viens teica"slikti strādā", un viņai nav pieprasijums- to sievieti vienkārši atlaiž . Tā kā pie mums likumdošana šī joma nav sakārtota, sievietes pašas nodrošina sev gan darba vietu, gan visus papildmateriālus, ambāļi pie durvīm face control netaisa,tādēļ katra strādā kā grib un māk vai nemāk,un celt kaut kādas pretenzijas par uzvedības, sarunas tēmām un uzturēšanas niansēm ne pie kā nenovedīs.Jo ja kāda nejēdz,ka klienti pārsvarā ierodās pie tevīm pakaļ pozitīvi- erotiskajām sajūtām,neanalizē,bet tikai turpina stampāt tālāk savā stilā- tur nav jēgas kaut ko skaidrot.

Nu… te ir ļoti plaši izstāstīts darbs bordeļos . Bordeļos ir savi plusi un mīnusi . Plusi ir tādi, ja sievietei nav kur dzīvot , labs variants iebraucejām ,  protams, var dzīvot bordeli nedomāt par dzīvošanu , ēdienu , dvieļiem , prežu kastēm , nodrošināta drošība , utt. Tas ir labs variants, ja sievietei nav cita nodarbe . Nevar salīdzināt lielo Vāciju ar mazo Latviju , daudzi vīrieši negribētu apmeklēt bordelus , jo pārsvara pakalpojuma ņēmēji ir ģimenes cilvēki . Daudzi nemīl apmeklēt Vagonu 22 ( varbūt kļūdos adresē) tikai tāpēc, ka tur ir kameras, kur vel apmeklēt bordeli.
Bet, es nekad neesmu sevi iedomājusies redzet bordeli, kādam papiņam , kuram pieder bordelis , pelnīt viņam naudu ( ka dzirdēju , varbūt maldos , jāatdod 50% bordelim ) ar savu ķermeni un enerģiju , kuru dodu klientiem . Es nevaru būt sava laika saimniece , es nevaru pati izvēlēties ar ko es vēlos tikties un ar ko nevēlos . 
Ja sievietei ir galva uz pleciem , drošību lieliski pati var nodrošināt , iekārtot darba vietu, nodrošināt ar dvieļiem , prežiem , higenas līdzekļus , apģērbu , utt. Viņa pati var vērtēt , kad viņa velas strādāt , ar ko viņa velas tikties un nevienam viņai nav jāvergo . 

Tas, kāda pakalpojuma kvalitāte Latvijā , tas ir cits jautājums . 

 

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
6 hours ago, Kurbads said:

Oho,un kāpēc tu nepastasti,ka esi iespējams ka vienīgā kas piedāvā savu vāveri sākumā aplukot,aptaustīt un tad tikai ļaut klientam izvēlēties maksāt un turpināt procesu vai nē??

Ja Tu tāda veidā komunicē  ar escort meitenēm kā šeit , es nebrīnos, ka Tu esi tur , kur esi - ar saskrāpētu daiktu. 

Ar tadu nievājošu attieksmi un iedomīgu virietii diez vai tiksies sevi cienoša sieviete . Atliek tikai tādas, kurām vienalga , ka tik maksā . 

 

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
5 minutes ago, Kurbads said:

Tu taču nelollo luzijas,ka tagad es vai kāds cits meklēs forumos lai uzzinātu kas un kā. Es domāju ka mana versija tavam profilam labāk piestāv 😁pie tā arī paliksim

Nevienā brīdī neesmu teicis ka mani personīgi būtu šausmīgi saskrapejusi kāda 0.001metrigā. padalijos ar savu pieredzi,ka nav forši. Turklāt vienā no gadījumiem, tas skrāpis bija tikai apakšējā daļā,kas attiecīgi stimulēja stumbra vienu daļu,un rezultātā diezgan ātrs šāviņš 🤪

Kurbad 😁😁😁🤦🏼‍♀️lūdzu detalizētāk nestāsti . 

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
25 minutes ago, Kurbads said:

Dolbik, kurš pats ar lepnumu atzinās ka pienu vēdajā savā laikā,un kāda huja pēc kaķis profilā 🤪 drāz taču ko tev sirds vēlas bet kāda huja pēc tu lien un kko blato un turklāt smagi murgo? Es saprotu ka tevi tur Strenčos nelaiž ārā,bet mēģini vismaz pafiltrēt to savu orālo caureju,un visiem kļūs labāk, arī tev pašam 

Tas ir tā pat kā ieiet kafejnīcā un nopirkt karbonādi,tikai aukstu . Pašam jāatgādina pardevejai lai uzsilda,vai vēl labāk līdzi mikroviļņu krāsni jānēsā 🤪un pirms procesa jauzsilda. Jūs ko!? Ar tādiem soļiem, drīz būs arī pašam jāsamaksā un pēc tam janodročī😄kur tad senākās profesijas tradicijas un ētika 

Tu laikam esi ar hunoru ar “ jūs”, ka visu uztver nopietni. Saprotu , ka Tev trauma uz mūžu, ka Tevi kāda pamatīgi saskrāpēja , bet , cik var ņemties 💋

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
Just now, Kurbads said:

Ā tu tik personīgi uztvēri to padomu - atlaid neiespringsti 🤭 es taču nezināju ka tas ir arī tavs gadījums. Sorry , mēs taču saprotam ka mūsdienās nevar nemaz finansiāli atļauties katru nedēļu vai cik tur bieži vaksēt, turklāt loģiski,lai vaksetis,ir jābūt mazliet ataugsanas procesam,lai vispār varētu domāt par vaksesanos. Tad nu tas 0.001mm periods vai nu jāpaņem dīkstāve,kas atkal nav rentabli.Vai tajā periodā jāizvēlas klienti kuri dročī smilšpapīrā ar smaidu uz sejas.😁

💋💋💋no coment 

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
8 minutes ago, Kurbads said:

100 % varu apgalvot tikai to, ka ne tu, ne kāda cita pirms kāposta saņemšanas neizrādi savus dotumus. 

Kā nu kuru reizi, atkarībā, kas man mugurā. Atkarībā no klienta vēlmēm 😊
It kā es sevi neslēpju un pakalpojumus tumsā  zem segas nesniedzu. 💋

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
12 minutes ago, Kurbads said:

🤭🤪 Tāds lohs,tu vecais perdeli esi, kā nespēj argumenteti pieņemt acīmredzamo un pašsaprotamo, tā uzreiz xtri, moderator utt. - Dupsis vispiemērotākais niks izbijusajam pienvedejam būtu cienīgaks.

Un kur to losjonu, pēc procesa uz krāna smēret? 

Es savukārt iesaku neiespringt ar skūšanos,ja slinkumins,tad vienkārši atlaid mazliet,un ies uz urrā, neskrāpēs.

Es domāju varam beigt diskusiju , jo jau iet  uz personisku apvainošanas pusi. Tu manu pežu neesi redzejis, lai varētu apspriest manu  higēnu un manu apmatojuma garumu 💋

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
Just now, Kurbads said:

Nu ko tu runā - neviena izņemot iespējams ka tevi, pežu pie durvju sliekšņa neradīs 🤭 turklāt pat ar roku nereti to ne tikai neļaus aptaustit, ne katrs vecis ar raupjo ķepu tā uzreiz sajutīs. Turklāt kāposts taču tiek nolikts uzreiz uz tumbachkas🤪lai tipa ērzeļis nepiesmej un neaiztinas nesamaksajot. A reāli tā aina un nianses atklājās tikai kad nauda par pakalpojumu jau ir samaksāta. 

Es neesmu pie tevis bijis, iespējams ka tu tā nedari, sākumā visu parādi un lauj izvēlēties 🤪

Traki , vienīgi,  ko varu piedavat tādiem gadījumiem , iegādāties nomierinošu losjonu , lai neveidotos alerģija 💋

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
7 minutes ago, Kurbads said:

elementarai cieņa pret pakalpojuma saņēmēju un kvalitāti nav

Ja nav tas, kas paklapojuma  ņēmējam  , ko vins vēlās- Elementāri ir apgriezties un nepalikt. Nenoskūtu pežu var redzēt nedrāzot. Nevis to izmantot un raudāt, ka tā nav noskūta.  . 

9 minutes ago, Kurbads said:

Cieni klientu,noskuj pežu,dari visu lai neradītu lieku skrāpēšanu,ne ar zobiem ne ar lejasdaļu,tas ir absolūti minimālais .

Tas bija man domats?😀

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
Just now, Kurbads said:

kurš maksā,tas pasūta mūziku. 

STOP!!! Ar tadu attieksmi, arī dabūsi pretī atbilstošu attieksmi. Katrai prostitutei ir sava  pakalpojuma liste un tabu , ja tā nav ievērota un klients pārkāpj robežas , tu neesi klients, bet , atvainojos , suds . 

 pakalpojuma sniedzēja ir cilvēks, nevis gaļas gabals . Ja nav savstarpēja cieņa savā starpā , nekad nebūs normāla tikšanās . Gan no klienta , gan no prostitutes puses jābūt ciena .

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
4 minutes ago, BlondyVīriņš said:

Vot i nebrīnies kad Baķja atnaks un jums ,nu jau mums visiem ar siksnu sados......

Par ko moderators būtu dusmīgs, diskusija par klientiem un prostitutem . 

9 minutes ago, Kurbads said:

Kas tik nav redzēts, viss ir redzams,sakopta - nesakopta. Sakopta uz ātro utt. Nemaz nerunājot par attieksmi un atdevi,ir redzams kas izbauda procesu un kura ar sakostiem zobiem pacieš. Tieši tā pat kā ar jebkuru darbu,ja pasam nepatīk to ko dari,bet jādara darīšanas pēc jo dzīve piespiež...

Ok, tāpēc arī ir forums, lai jūs varētu pabrīdināt citus, ka prostitūte nav sakopta , neadekvātā stāvokli, slikta attieksme  utt. Bet , to, ko redzu,  tāpat viņām  ir un būs pieprasijums , jo citiem nav vajadzība ne attieksme, ne higena . 
Jebkurā  pakalpojuma sfērā tā ir, ja man nepatiks pakalpojums, es otrreiz tur neiešu . 

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
4 minutes ago, Kurbads said:

Tieši par to arī ir runa. Nav jābrīnās ka pēc tam nodirs ja pasai smilspapīrs un klients īpaši jūtīgs gadījies. Nākamajā reizē varbūt ka pratīsies un noskūs. Vai būs mazāks noslogojums. 

Vai tiešām tādi varianti ir, ka pakalpojuma sniedzēja sagaida klientu nesakopta ? Atvainojos, bet tad jautājums, kur jūs brienat?🤦🏼‍♀️

5 minutes ago, BlondyVīriņš said:

Huļi tad nav ko saukties par fejām un naktsauriņiem, tad nebūs jābrīnās, ka nāk pēc maģijas visādi romantiķi 😁 un sapņotāji

Mēs jau nebrīnamies 😇man šķiet, ka  nevienu šī aroda sievieti nekas nepārsteigs 😊

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
16 minutes ago, Kurbads said:

Es nemaz neplanoju kkādu jaunumu atklāt citiem. Tīri kaķu drazejam info.

Un protams ka tas pats attiecas uz bārdu,bet ne jau kurš katrs vecis ar pilniem riekstiem domās vēl par bārdu,jo iet tomēr uz komerciālu pasākumu kā pakalpojuma saņēmējs.

Tikpat labi varu pateikt  kā pakalpojuma sniedzēja - ja pakalpojuma saņēmējs ar pilniem  riekstiem paliek pie sievietes, kas neuzrunā vizuāli vai citādi , tad tikai pakalpojuma saņēmējs var vainot sevi un spiedienu riekstos, ka palicis un samaksājis par to, kas nepatīk . Vēlams arī skaidri izteikt savas velmes pirms tikšanās , lai nebūtu liekas vilšanās. Nevajag iet pie sievietes kā uz cirka izrādi , kurai ir jābūt klauna vietā  un radīt ko nu viņa māk .😊
Katrai pakalpojuma  sniedzējai ir savi standarti  ar kādiem klientiem viņa tiksies . Tādi varianti man nav bijusi , bet,  ja virietis ar “jūs” ar higiēnu vai stiprā  alkohola reibumā  es noteikti ar tādu  netikšos. 
 

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
6 hours ago, Kurbads said:

Tīri tavai zināšanai, melnie būs asāki, nav pareizā garuma,ir vai nu gulds plikums,vai mazliet atlaisti. Bet kā jau teicu, iespējams ka ir purneli kas ne tikai kaķus drāž,bet arī smilšpapīrā dročī, attiecīgi ja tāds gadās uz 0.0001 mm ataugšanas momentu, noteikti ka būs parlaimīgs 

Nekādu jaunumu Tu neatklāji forumā , šeit var likt vienlīdzības zīmi ar bārdas rugājiem , kuri nākamā dienā pēc skūšanas skrāpē kā smilšpapīrs , jo sevišķi , melnie😊

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.