Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Saulīte (27) 27812461
Ierakstīts
On 10/17/2023 at 12:24 PM, Bmwm50 said:

2 reizes uzmeta…pirmoreiz norunājām aptuvenu laiku, ierodos minētajā adresē, rakstu, zvanu, nekādas atbildes!

Vakar vińa ielika sludinājumu, norunājam konkrētu laiku! Tā stunda tuvojas, uzrakstīju vēl pirms izbraukšanas, atkal palieku bez atbildes!

Tā kā te var gadīties par velti pavizināties 😅

Noteikti esi ielikts melnajā sarakstā kā idiots

Baiba (38) 24787196
Ierakstīts
On 5/16/2025 at 12:15 PM, theotherme said:

Viņa mēdza piedāvāt 60 par seksu un BJ un 30 tikai par BJ (bet es neredzēju šo piedāvājumu nevienā jaunākajā reklāmā). 

Es nedomāju, ka viņa atteiks jūsu 30 par 15 minūšu darbu (piedāvājums tika izmantots, lai norādītu īsu laika skalu)

Ko jus tur nematies, aizbrauc un pats parliecinies. Kā bērni... Sūkā vina, pisas vina un ja fleitē ka anālo nedod. Dod pakalā un kā vēl. Vajag tik mazliet neatlaidību un pakaļa tava. Laužas kā celka un dirš ka nav pieņemams. Vajag tik ielikt un viss ir pienemams. Ja kas tad patstavīgie vinu regulāri puļķē dirsā. 

Divas jaunas meičas
Ierakstīts
On 11/30/2022 at 10:36 AM, Porzingod said:

Atskats par tikšanos aizpagājušajā mēnesī pēc puh sludinājuma :

Meklēju koptu vīrieti līdz 40 gadiem . Sekss 120€ , Minets 80€ . Viss kopā 180€ .

Info deva sarakstē. Takse bija divpadsmit.nulle eur ar divi.nulle eur klāt vietai, ja pašam nav. Apraksti šeit atbilst, foto atbilst daļēji. Pie tikšanās nebija viņa (Bonnija), bet draudzene. Vizuāli jauna meitene ar nelielām pēcdemdzību krunkām un krokām, krūtis patīkamas. Attieksme laipna un lietišķa. Vieta bija Vecrīgā, netālu no Bīskapa gātes un Miesnieku ielas krustojuma. Telpas ar visām minimālām ērtībām. Pirms dušas norēķins, pēc dušas uz gultas. Tālāk nedaudz maigošanās un ar roku ap minci, kamēr palika mitra. Pēc tam dažādos leņķos misionārs un no aizmugures, kamēr pietika. Procesā stenēja patīkami, īpaši pie stiprākiem un dziļākiem grūdieniem. Opcijas: ja kopts, skūpstīšanās, viss bez gumijas un beigšana iekšā. No ierašanās līdz promdošanās brīdim sanāca apm. 25min.

Kopumā teiktu, ka tikšanās bija vairāk zināšanai, bet varētu atkārtoti, ja dotu arī dupsi.

Vērtējums 10 baļļu sistēmā (kopumā vieta, tēriņi, attieksme, vizuālais, sniegums): 7.

Izmaksu / snieguma attiecība: 1 / 0,6.

Capture.JPG

Idiots esi. 🤣🤣🤣 Palika mitra. Smadzenes tev atsulojās nevis mauka palika mitra. Fantazetājs.

Baiba (38) 24787196
Ierakstīts
On 1/7/2023 at 9:15 AM, Vienīgais Gators said:

Vecit, Baibiņa tevi pasūtīja ? Iepriekš te rakstīji viņai slavas dziesmas , ka pat likas, ka tu esi viņas virs 😁 kas notika , Baibiņa vairs nedod savu kušķi ?😁

Bet doma tev laba. Gribetu gan būt vīrs tādai maukai. Tad varetu pa brivu vinas caurumus puļķēt. 

Baiba (38) 24787196
Ierakstīts
On 1/7/2023 at 2:25 AM, Didzis1 said:

Tā ir dezinformācija, cik biju baiba dupsī nedod, bet ānusu palaizīt gan dod

Muļķibas. Daudzi vinu drāž dirsā. Protams viņa telo aitu un saka ka nedod. Dirsana konkrētā. Palaļa vienmēr iztīrita un sagatavota pisienam. Man nav nevienam te kas jāpierāda, bet fakti runā savu. Tā mauka pisas dirsā kā šujmašīna.

On 1/7/2023 at 9:15 AM, Vienīgais Gators said:

Vecit, Baibiņa tevi pasūtīja ? Iepriekš te rakstīji viņai slavas dziesmas , ka pat likas, ka tu esi viņas virs 😁 kas notika , Baibiņa vairs nedod savu kušķi ?😁

Stulbs tu esi.

Baiba (38) 24787196
Ierakstīts
On 1/12/2022 at 11:23 AM, Baiba4 said:

Paldies gudrinieki par padomiem. Jūs jau to vien mākat ka te rakstīt visādus stulbumus un nodirst. Tāda ir realitāte, lielaka daļa kretīnu sēž šādos saitos. Atradušies baigie markertologi. Varu atklāt, ka lielākai daļai vīriešu patik spalvainas un paši atzīst ka apnikušas ir tās skutās. Veiksmi nodiršanā. Ja kāds nesaprot kas ir ātrais tad varu paskaidrod lai nav lieki jāfantazē.

Baiba lielakai dalai ari patik dupsi ielikt. Kapec tu citiem dod bet citiem saki ka nevar. Tavi patstavigie klienti tevi katru dienu jāj pakaļā.

Tak atzisties beidzot un netelo naivu zosi.

Ķengarags 20082208
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2022. gada 11. marts - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2022. gada 11. marts - Iemesls nav norādīts
On 3/7/2022 at 10:30 PM, Mikhas said:

Tā kā neatradu nevienu topiku ar šo telefona nr un darbonei vārdu nezinu, tad nu norādu lokāciju - Ķengarags, bet nu es ar savām sūdīgajām Rīgas zināšanām gan teiktu, ka Maskačka. Telefona numurs būs - 20082208, rakstīju Whatsapp un vārds neinteresēja, iespējams kāds zinās. Ir bildes no sarakstes, bet publiski nelikšu izķidāšanai. ;)

Vizuāli ~35 gadus veca, ir riepiņa, bet nekas baigi traks, krūtis boļi meņi pieņemamas manai gaumei, bet nedaudz par traku likās nokarājušās (varētu būt nedaudz vairāk gadu, kā pēc sejas liekas). Biju Rīgā, mans ierastais variants nesanāca, uz doto brīdi izbraukusi bija, tad nu reska, reska meklēju kaut ko, tur pat autiņā, lai izšautu riekstus un varētu braukt mājās ar mierīgu sirdi. Atradu šo telefona nr grupā, kaut kad pasen pievienotu, bet bija reāli vienīgā, kura atbildēja un kura pat uzstāja uz auto, kas man tieši bija pa ceļam, tāpēc sarunāju tikties un aiziet. Ierados kā jau parasti laicīgi, feja sākumā pirmās 15 minūtes neatbildēja, tad atbildēja, ka pēc 10 minūtēm būšot, realitātē sanāca +/- ~40 min gaidīt pēc sarunātā laika. Nācās braukt uz krastmalu pie Dienvidu tilta, pa tādām bedrēm vēl nebija nācies braukt, bet nu izšaut gribējās, dabraucām. Nauda sākumā, tikmēr viņa uzpīpēja, kas ja godīgi pat kā pīpmanim nelikās okey, bet nu ko tur daudz, mašīnā iekšā un sākam ar minetu, gribēja bez uzpurnīša, uzstāju un uzvilku, tad nu ~5min elšot un stenot kaut kā centās, nekas viņai īsti neizdevās, domāju ka īsti nemaz nepieprot vai arī haltūrē ka maz neliekas. Pārgājām pie klasikas, no anālā atturējos īpaši neuzrunāja. Itkā procesā stenēja, bet pašam kaifu neuzdzina, sapratu ka nav gluži manā gaumē un beigt nevarēšu, tādēļ ieteicu viņai noliekties un turpināt ar minetu līdz beigšu, lai varu braukt mājās. Pēc 5 minūtēm mutiskā, sāka čīkstēt, ka ir piekususi un vairs nevarot, kaut gan lielāko ties knapi bija ar muti pieskārusies un vairāk ar roku centās strādāt. Sapratu, ka jēgas nekādas un pašam būtu bijis vieglāk + bezmaksas, ierosināju beigt un aizvest viņu atpakaļ uz tikšanās vietu. Visa procesa laikā nemitīgi viņai zvanīja/rakstīja pēc kā var spriest, ka konveijers un atpakaļ tiktiešām nebraukšu, smagi vīlies, kaut gaidīts bija vien tups šāviens.

Vērtējumi:

Attieksme: 6/10, itkā laipna un draudzīga, bet visu laiku tas telefons, uz dažiem zvaniem nācās klausīties, kā tiek norunātas citas tikšanās.

Izskats: 6/10, nekas īpašs, varētu būt izbijusi dopinga lietotāja, bet rētas un vēnas sačakarētas itkā nebija.

Minets: 1/10, galīgi garām.

Sex: 4/10, īstu komentāru arī nav.

Cena: Minets 30e, komplekts 40e.

Kopumā: 3/10, otreiz nezvanītu, pat ja būtu pēdējā feja Latvijā.

Izskatās ka tev problemas ar potenci. Karoče impotents

Elīna xx amgb***@inbox.lv
Ierakstīts
On 12/28/2021 at 1:03 PM, account9999 said:

Ir kādi kontakti!?

Nevaru atvērt sludinajumu

On 1/26/2022 at 5:34 AM, Porzingod said:

Atskats par tikšanos pirms mēneša pēc puh sludinājuma (sludinās regulāri ar dažādiem vārdiem un e-pastiem) :

Hey💋
Tikšos tavā auto uz minetu50€ ar koptu vīrieti -30

Info deva rakstiski. Takse bija pieci.nulle eur par mutisko un vienpadsmit.nulle eur par klasiku. Foto atbilst. Vizuāli jauna sieviete, pustumsā izskatījās, ka ir arī ķeizargrieziena rēta. Attieksme lietišķa un laipna. Vieta bija Andrejsalā, netālu no Katrīnas dambja un Eksporta ielas krustojuma. Telpas ar visām minimālām ērtībām. Pirms dušas norēķins, pēc dušas pie gultas. Tālāk nedaudz maigošanās un ar roku ap minci, kamēr palika mitra. Tad pamīšus dažādos leņķos no aizmugures un misionārs, kamēr bija pagājis laiks un arī pietika, jo jau slāpa no svīšanas. Procesā pati iekarsa un zināja, kā pašai labāk, periodiski kulminēja un stenēja ļoti patīkami, īpaši pie stiprākiem un dziļākiem grūdieniem. Brīžiem pati gribēja nedaudz pakļauties, lai tur rokas aiz muguras, pietur aiz matiem, kakla u.tml. Iespējams, ka ir bijusi kādu baudvielu regulāra lietotāja, jo šķiet, ka citādi tāda veida degsme un fiziskā noturība 50+ min darboties bez apstājas ir reti sastopama. Opcijas: ja kopts, skūpstīšanās un viss bez gumijas. No ierašanās līdz promdošanās brīdim sanāca apm. 1h 10min.

Kopumā teiktu, ka tikšanās bija patīkama un varētu atkārtoti, īpaši, ja būtu ērtāka loģistika un dotu arī dupsi, jo ar viņu varētu sanākt visās 50 nokrāsās.

Vērtējums 10 baļļu sistēmā (kopumā vieta, tēriņi, attieksme, vizuālais, sniegums): 8.

Izmaksu / snieguma attiecība: 1 / 0,7.

Capture20211225_2.JPG

Capture.JPG

Capture1.JPG

Capture2.JPG

Kā tu māki dirst. 

Palika mitra... Nekas tur mitrs nepaliek. Maukas vispar mitras nepaliek un telo ka labi.

Baiba (38) 24787196
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2022. gada 27. janvāris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2022. gada 27. janvāris - Iemesls nav norādīts
11 minutes ago, tetris said:

Atsauksmes par viņu gan saka ko citu, proti, ka meitenei būtu vajadzīgs galvas dakteris.

Nezinu, man ir pozitiva pieredze un ne vienu reizi vien

Baiba (38) 24787196

Var jau veikt salīdzinājumu ar Baibu, bet nebus korekti. 20+ gadi VS 40+

Vienai svaiga peža un pupi otrai 2x vairāk lietoti.

Var jau dirst par visām, bet smukakā mauka ir Lelde.

Attieksme gan Baibas labā.

Manā skatijumā visas maukas ir labas tikai ne resnās. Kad ir pabūts pie jaunas tad gribas izdrazt kadu vecu nolietotu mauķeli, bet no slaidajām nav izveles liealas. Ta kā japis vien ir ta Baiba. Un vina nespurojas preti, ko liek to dara.

Baiba (38) 24787196
39 minutes ago, Girts77 said:

Tu mani šodien uzjautrini 😂 kapec tas jāliek Baibas topikā😂😂😂

Gudriniek, es vienkarsi padalijos ar to kas man patik visvairāk. Neatradu tipiku par Leldi. Un kada starpība Baibas vai kadas citas topikā.

Aaa tā ir Baibas meita😂😂😂

40 minutes ago, tetris said:

Paga, Tu to nopietni? Tā ir taču tā traka meitene no Mežciema ar suni un 10+ vārdiem, no kuras pat Lielmeistars aizmuka 🤣

Lielmeistars ir dirsejs. Ja mazliet ar putniem meitens, bet toties augums un vietas kur jadarbojas ir konfekte.

Baiba (38) 24787196
Ierakstīts
10 minutes ago, Girts77 said:

Lasu un ņirdzu😂 tu uzvedies kā samilejies skolnieks 😂 tu brauc virsū visiem, kuriem nepatika Baiba,😂 jā, man nepatika viņa .

Da es ne par Baibu bet par visām maukām saku. Pofig Baiba vai Natasha. Ja grib tad vajag braukt un pist nevis prasit kada vina un fantazet. Izpisisi zināsi. 

Tev personigi varu pateikt ka maukās nesamilas, maukas drāž.

Tur tas pluss ir ka vinas var izmantot pec savam velmēm ko dažs varbut nevar majas darit ar savu stīvo sievu. Samaksā un rullē kā patīk pasam.

Nefantazē puisīt.

Baiba (38) 24787196
Ierakstīts

Tada sajuta, ka te novākušies vieni slimie. Ko var nemties, kāda izskatās kā drāžas u.t.t. Maukas tam domatas lai drāztu un pats tad varesi novertēt. Brauc izvalē un tad sapratisi der vai ne. Nepatik nakosreiz meklē citu. Piedavajums liels. Es pieturos pie vienas patstavīgas, bet dažādibai apciemoju ari citas. 

Viena problema gan ir, gribu atrast kura pienems divus večus. Ir piedavats, bet nepatik man resnas.  Kads te stasta ka Baiba ar diviem, bet cik esmu prasijis tad saks ne. Ja nu kadam ir kada slada meitene zinama kura nem divus tad padodiet zinu.

Baiba (38) 24787196
Ierakstīts
On 1/12/2022 at 8:34 PM, traxer said:

Lieta tāda, ka drusciņ dīvaini, ja tu nodarbojies ar intīmām lietām gandrīz katru dienu, un atstāj pušķi tur kur nau ieteicams atstāt, higiēna un iskats nau labs.

Ta bļin istenibā viņai nav tik noagusi peža kā bildē. Vakar biju pie viņas. Ir spalvas, bet me tadas.

Baiba (38) 24787196
Ierakstīts
2 hours ago, Roberto said:

Nu nez.... Es uz ātro arī varētu pat aizšaut, bet nu par neskūtu vāveri maksāt.... Phe... 

Vēl jau protams, cik neskūta. Ja ka vecajās bildēs, tad vēl OK. Ja ka bildēs, kas sludinājumā, tad gan 🤮

Nav tik traki, es bieži piebraukaju pie vinas, bet uz stundu pa 60 naudiņām. Pizda laba, kopta un spalvas vinai piestav. Parmainas vajag un apnik tās gludās.  Majās ir viena vaksētā vista un gribas ko extremu paburzīt un padrāzt. Varbut man tads fetišs bet baigi uzvelk ka vina ir preceta mauka. Viram noteikti sapņos pat neradās cik krāni izdrāzušī un kā sieva tiek vāleta. 😂😂😂

mulato4ka no 4sex
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2022. gada 2. janvāris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2022. gada 2. janvāris - Iemesls nav norādīts
On 12/29/2021 at 10:59 PM, Tagil2 said:

Es biju pirms mēneša. Akropolē vajadzēja mīļoto 3h gaidīt kamēr šopingo, izlēmu pārbaudīt apkārtnes "pīrādziņus", kā tagad moderni saka. Zvanīju Baibai, gribēju pajautāt klātienē vai dod dupsi🤫, bij izslēgts. Tad zvanīju vienai kura pļavniekos, pa 30eur, 35gadīga, slinkums meklēt linku.(atradu tomēr, pievienoju skŕīnšāvienu) Aizbraucu, jo nebija ko darīt un info par viņu arī šeit nebija, tik bleklistā. Pēc cenas jau bij skaidrs ka tur jābūt šausmām. Bet laiks bij un sapratu, ka varu arī šādi dod savu artavu pisēju komunas attīstībā. Ar bildi vispār nekāda līdzība, es pat vairs neatceros kas, bet kautko seksuālu tur saskatīt bija grūti. Atceros, ka bija vecā, netīrā apģērbā, netīriem matiem, ļoti tukšu, nesimpātisku seju. Pateicu dasvidos um tinos prom, vēl sauca atpakaļ atlaidi piedāvāja. Nosolījos ierakstīt šo forumā, bet atliku. 

Pēc tam sazvanīju šo mulato4ka, atrodas uz maskavas ielas tieši pretī akropole. Aizgāju arī pie šīs savā ķengaraga tūrē. Arī maz ko stāstīt. Sagaidīja kautkādā puscaurspīdīgā naktskreklā. Krūtis nulle. Seja izģindusi, augums, kārns, ozģindis, sažuvis. Atvainojos par iztēreto laiku um devos pie savas mīļotās, kura jau beidza šopingu. 3 stundas veltīju šīm divām darbonēm un citām, kuras nesazvanīju. Tā arī pie pīrādziņa netiku, bet bija gandarījuma sajūta, ka esmu bijis, redzējis un varu padalīties savos vērojumos ar jums.

Sorijs, ka pēc tik ilga laika. Ceru, ka neviens atsauksmes neesamības pēc neuzrāvās uz kādu no šīm. KP6 cerams šī iespaidā gan dosies pie attēlā redzamās dāmas un sniegs savu subjektīvo viedoklo.

Screenshot_20211229-224257_Samsung Internet.jpg

Pilns rublis neesi

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.